Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני דווקא מעדיף מספר רכבים לא נוסעים מאשר אחד נוסע :-D

הסיבה שלי שגם עם רכב אחד שנוסע לא יהיה לי זמן לנסוע עליו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 446
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני דומה...:oops: הבעיה שזה עולה כסף מצד אחד- ומצד שני כואב לי הלב לראות רכבים שאני אוהב נהרסים לי... למרות שאת רובם הצלתי והיו מזמן בסין ללא התערבותי... אבל יהיה בסדר!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

באמת שחבל!רכב מיוחד שאין הרבה כאלה! לצערי האחזקה של הרכבים האלה לא קלה בכלל

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
מצטער על העיכוב בתגובה -

לא יכול להכניס לכאן קישורים ... חדש בפורום - חפש בגוגל "דה-שבו" והכנס לבלוג הדה-שבו ובפורום שלו תמצא תמונה ועוד פרטים ... ולא, מדובר על סטיישן במצב ככה-ככה לפני שיפוץ (יכול לארגן לך שתעבור פחחות צבע מלא לפני שתיקח אותה).

אם כך אני ממש ממש מבקש.

אם מישהו נתקל במקרה בטבלוט סולרה 1300 צבע שנהב שנת ייצור 1983 שסבתא שלי מכרה ממש ממש בשניה של חוסר מחשבה, בבקשה מכם אנא דווחו לי. הרכב נמכר בזמנו לסוחר רכב מפתח תקווה שמתגורר במרכז העיר בחור בשם עובדיה ומאז הרכב לא נראה יותר (מקווה מאד מאד שהרכב לא הלך לברזל מכיוון שהיה במצב תצוגה ויותר מזה). לרכב יש ערך סנטימנטלי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
באמת שחבל!רכב מיוחד שאין הרבה כאלה! לצערי האחזקה של הרכבים האלה לא קלה

בכלל

כן לצערנו סופה יגמר במגרש של עירית ראשל"צ לבסוף.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אם כך אני ממש ממש מבקש.

אם מישהו נתקל במקרה בטבלוט סולרה 1300 צבע שנהב שנת ייצור 1983 שסבתא שלי מכרה ממש ממש בשניה של חוסר מחשבה, בבקשה מכם אנא דווחו לי. הרכב נמכר בזמנו לסוחר רכב מפתח תקווה שמתגורר במרכז העיר בחור בשם עובדיה ומאז הרכב לא נראה יותר (מקווה מאד מאד שהרכב לא הלך לברזל מכיוון שהיה במצב תצוגה ויותר מזה). לרכב יש ערך סנטימנטלי.

למה שלא תפנה לאותו סוחר ותשאל מה הוא עשה עם הרכב או למי מכר אותו??

אגב לפני 4-5 שנים ראיתי סולרה מסתובבת לבנה בחולון מודל 83 (לוחית 53) אבל לצערי היא הייתה רחוקה מלהיות במצב שאתה מתאר!! ככה שאני לא מאמין שזאת אותה אחת! ולא נראה לי שהיא שרדה.

בכל מקרה אני מאוד מקווה שתמצא אותה !

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
נסיעה ברחוב מסויים בחולון מחזירה אותך לשנות ה - 70 .. :-P

גם אני ראיתי את שורת המכוניות האלו. אני במיוחד אוהב את הבמוו E30 הצהובה. :-)

אם אני לא טועה, המכוניות האלו שייכות לבעל מוסך מוכר באזור חולון.

הרכבים אכן שייכים כולם לבעל מוסך כמו שנאמר.

הבמוו לא מפוצצ חומר והוא במצב מעולה

סוברו חמודה בשישי בבוקר באיזור התחנה המרכזית הישנה, המיספר ללא ציון רכב אספינות...

שייכת לתושב האיזור כבר המון שנים, נמצאת בשימוש יוםיומי

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ניצפו היום ברעננה: פיאסטה 86, פיאסטה 85, אופל אסקונה 83, אלפתא 70 ומשהו, פולקסווגן וריאנט ואיזטה חמודה עם דלת פתוחה :)

סוף שבוע טוב וחג שמח לכולם

ford fiesta popular 1984:-P

פורסם
ניצפו היום ברעננה: פיאסטה 86, פיאסטה 85, אופל אסקונה 83, אלפתא 70 ומשהו, פולקסווגן וריאנט ואיזטה חמודה עם דלת פתוחה :)

סוף שבוע טוב וחג שמח לכולם

אני לא מבין את השיטה הזאת.... מעלים תמונות, לא? מה זה עוזר שראית. זה מעניין מישהו?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ברעננה, טנדר סובארו מתחילת שנות ה90, מרכב סגור בצבע ב'ז.

על הרכב יש כבר מדבקות של עיריית רעננה שהרכב לא זז.

אין חלודה, מרכב שלם.

אני לא מעלה תמונות, כי הרכב הוא של איש מקצוע והטלפון שלו על כל הרכב משני הצדדים- (אין טעם לטשטש חצי תמונה).

מי שמעוניין יחזור בפרטי ואקשר אותו.

חג שמח.

תיקון העולם פרושו תיקון החינוך

מיני אוסטין HLE 83

פורסם
אני לא מבין את השיטה הזאת.... מעלים תמונות, לא? מה זה עוזר שראית. זה מעניין מישהו?

זאת שיטה מעולה

כשאין איתך מצלמה...

ולשאלתך... זה מעניין

סופש שמייח וקייצי ידידי

ford fiesta popular 1984:-P

פורסם
אני מניח שכבר הוזכרה בעבר.

פיאט 124 בכפר סבא, מחכה ליום טוב בחניה מקורה.

מחכה לגיא127:lol:

גיא לטיפולך המסור

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אני חושב שלפחות חלק מהזמן היא גם נמכרה תחת "סיאט"- אני בוודאות זוכר כאלה סיאטים! והאוטו הספציפי הזה עומד לפחות איזה 12 שניה לדעתי, לפחות הוא עומד תחת גג...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...