Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 446
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אחת כזו עם טסט יד שניה אחרי שהסבא נפתר כולל סאנרוף מיובאת מגרמניה ב 4 אלף בערך

לזאת יש תאונה בצד שמאל בפינה האחורית

אמנם המחיר קורץ אבל זו גרוטאה שצריך לשלם לה אגרות.

פורסם
עומדת לה במגרש למכירת מכוניות , לפי מפלס האויר בצמיגים מזמן לא הסניפה אספלט, רכב מיוחד, קופה, נראה במצב לא רע בכללל

יש מישהו שמעוניין?

ידוע לך כמה רוצים?

פורסם
ידוע לך כמה רוצים?

בהקשר זה, מזכיר לכם שיש לי פורד-גרנדה 77 למכירה במצב נסיעה (היות ואין לי אפשרות לשים קישור, חפשו בגוגל "למכירה: פורד גרנדה 77" או "בלוג הדה-שבו").

אבא וחובב רכבי אספנות

------------------------------------

בעלי דה-שבו Citroen 2cv AZS 1962 ובלוג הדה-שבו

פורסם
בהקשר זה, מזכיר לכם שיש לי פורד-גרנדה 77 למכירה במצב נסיעה (היות ואין לי אפשרות לשים קישור, חפשו בגוגל "למכירה: פורד גרנדה 77" או "בלוג הדה-שבו").

רוצהלהיותאבא??

בחתימה שלך יש קישור לדה שבו אתה לא צריך להגיד שיחפשו בגוגל... סתם לעשות לך יותר קל.

בתיקווה שתהיה אבא סבא וסבא רבה :lol::lol::lol::lol:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
רוצהלהיותאבא??

בחתימה שלך יש קישור לדה שבו אתה לא צריך להגיד שיחפשו בגוגל... סתם לעשות לך יותר קל.

בתיקווה שתהיה אבא סבא וסבא רבה :lol::lol::lol::lol:

צודק ... קלטתי את זה רק אחרי שכבר פרסמתי ... ולא היה לי כוח לערוך :-P

אבא וחובב רכבי אספנות

פורסם
היום ראיתי במגרש גרוטאות בחדרה גולף קבריולט דור ראשון (אני מקווה שאני לא טועה כי זה היה בנסיעה)

המגרש ממש על כביש 4 בחלק הצפוני של חדרה מול איזור התעשייה, בערך מול הום סנטר (500 מ מדרום)

אני מכיר את הרכב מיום הראשון שהורי הגיעו לחדרה (לפני 10 שנים נגמר להם הדלק בדרך לת"א ומאז הם תקועים שם) .

שזה כבר כ10 שנים

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
באמת שחבל!רכב מיוחד שאין הרבה כאלה! לצערי האחזקה של הרכבים האלה לא קלה בכלל

האם הרכב הזה עדיין מיוצר בעולם ?

פורסם

חברים,

פנו אלי פה בפרטי ואין לי יכולת להגיב - בגלל מגבלות המערכת שלא פרסמתי בה מעל 25 הודעות ... אז צרו קשר ישירות דרך בלוג הדה-שבו.

אבא וחובב רכבי אספנות

• תוכן חדש...