Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא לא סיכן אף אחד, די לקשקש כבר, לא נמאס לכם? נו באמת...

לפותח השרשור, אני במקומך הייתי מוחק את הסרטון עם הפס הלבן :wink:

בהחלט כיף לראות כאלו דברים!

יש מצב שאתה גם עוקף על פס לבן אם בשבילך זה קישקוש?

למה שאני אפגע מאיזה מתלהב שהחליט שאם יש לו פרארי אז הוא יכול לעקוף איפה שבא לו?

לא, לא נמאס לקשקש. עוד מפגר אחד עובר על החוק, אז הפעם הוא לא סיכן, פעם הבא הוא כן יסכן, ואני מקווה שהוא יחטוף על זה.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

תכלס, למה זה שנעקף צריך לברוח לשוליים בגלל החרייאט הזה עם הפרארי.

כל הכסף והמכוניות בעולם לא שווים אם מתנהגים בצורה כזאת.

שיילך להז.... ביחד עם הפרארי הזאת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
חברים, שימו לב שהאקסנט שנעקפת בסרטון שאתם מתלהמים עליו יורדת לשוליים ובכך נותנת לו לעקוף.

כמות הצדיקים גדלה פה מיום ליום, כאילו אתם לא עקפתם משאיות שירדו לשוליים בקו לבן ונתנו לכם לעבור, כאן זה בדיוק אותו מצב.

מסכים. מספיק עם ההתחסדויות וצרות העין.

למען הגילוי הנאות, ביצעתי נסיעת מבחן על רכב מסוג אאודי, אשר במהלכו ניתן לי הרכב למשך שעה שלמה ללא משגיח מטעם אאודי.. רק אני והרכב על כבישי ישראל! מה אתם חושבים, שנהגתי רק על פי חוקי התעבורה כשבין הידיים נמצא הגה של אאודי עם 200+ כ"ס...?

כל חובב רכב/ נהיגה בעולם יודע שחוקי התעבורה הם בגדר המלצה בלבד ושנהיגה הינה יותר עניין דינמי רטוב מאשר פורמלי על הנייר ויבש.

שבוע טוב ושנה אזרחית נהדרת.

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

אני אשמח אם כל החכמים שעבורם עקיפה על פס הפרדה רצוף היא עניין דינמי רטוב יכתבו איפה מתבצעת מירב הנסועה שלהם, כדי שאני אדע להתרחק משם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כל חובב רכב/ נהיגה בעולם יודע שחוקי התעבורה הם בגדר המלצה בלבד ושנהיגה הינה יותר עניין דינמי רטוב מאשר פורמלי על הנייר ויבש.

להוריד אותך מהכביש, ויפה שעה אחת קודם (הייתי מתחיל בחסימה מהפורום).

מי שעוקף בפס לבן צריך לקבל שלילה מידית. גם אם יש לו פרארי ואפילו גם אם הוא נוסע עם G6 באיילון.

172

פורסם

האקסנט לא "נותנת לו לעקוף". נהג האקסנט עושה את הדבר החכם ויורד לשוליים לאחר שהפרארי שישבה לו על הזנב החלה בעקיפה. אין לזה שום צידוק. יש הבדל בין מצב שלאחר נסיעה ממושכת בכביש ללא אפשרות עקיפה אחרי משאית, נהג משאית זז הצידה כדי לפנות מקום לעקיפה, ואז תוך כדי שעוברים אותו - במידה ויש ראות טובה קדימה ואין תנועה נגדית - אתה יכול לקבל החלטה מושכלת, אם כי עדיין לא חוקית, שאתה מעדיף לגעת בקו הלבן ע"מ לא להצמד יתר על המידה למשאית, וחוזר לנתיבך מיד כשמתאפשר - לבין מצב שמיד אחרי הפנייה שמאלה ברמזור, בסה"כ 20 מטרים לפני שהקו הופך מקווקוו, נהג כבר מאבד סבלנותו ועוקף.

נהיגה בכל רכב, ובמיוחד ברכב חזק, מחייבת סבלנות. לפעמים אתה פשוט צריך ללחוץ, מנטלית, על איזשהו כפתור מגביל מהירות במוח, כאילו שנכנסת לפיטסטופ, ולנשום עמוק. גם שעה, אם צריך. מי שאין לו יכולת איפוק, יגמור באחת משתי דרכים - בבית דין, או כמו ג'יימס דין.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אשכרה עקבת אחריו כל היום?! אני מרחם עליך בחיי.

חחח, אתה לא יודע מה אני עושה כדי לצלם לוחיות: מארבים על גשרים, ימי סיור באזורים עשירים :) תחביב זה עניין רציני מאוד.

חוסך על אוכל כדי לקנות עדשה ב 10K :)

מבין את עידו ב100%

פורסם

זה רק אני או שיש לו בעיה בפנס השמאלי שהוא לא מפסיק להבהב?? (זה לא וינקר כי בסרטון השני הוא אותת והעיגול שבאמצע אותת..)

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

כל חובב רכב/ נהיגה בעולם יודע שחוקי התעבורה הם בגדר המלצה בלבד

עד עכשיו דווקא הערכתי מאד אותך ואת התגובות שלך בפורום. צר לי אבל עכשיו הרסת הכל.

התבטאות כזאת בפורום ציבורי היא פשוט אידיוטית, תסלח לי.

אני אשמח מאד אם יעצור אותך שוטר בקרוב על איזו עבירת תנועה שתעשה (ועם התבטאויות כאלה - אתה בטוח עושה)

ותגיד לשופט שאתה חובב נהיגה אז חוקי התעבורה הם המלצה בשבילך... :shock:

הרבה זמן לא נתקלתי בבורות כזאת.

פורסם
זה רק אני או שיש לו בעיה בפנס השמאלי שהוא לא מפסיק להבהב?? (זה לא וינקר כי בסרטון השני הוא אותת והעיגול שבאמצע אותת..)

זה בלמים נראה לי וזה חוסר סנכרון בין מהירות צילום של המצלמה לתדר של חשמל באוטו

פורסם
מסכים. מספיק עם ההתחסדויות וצרות העין.

למען הגילוי הנאות, ביצעתי נסיעת מבחן על רכב מסוג אאודי, אשר במהלכו ניתן לי הרכב למשך שעה שלמה ללא משגיח מטעם אאודי.. רק אני והרכב על כבישי ישראל! מה אתם חושבים, שנהגתי רק על פי חוקי התעבורה כשבין הידיים נמצא הגה של אאודי עם 200+ כ"ס...?

ממתי חוק הזה המלצה?

הרי מספיק לשמוע את המנוע מאיץ כדי להבין שבחור נוהג במהירות בעיר כדי לקבל תשומת לב,הוא שכח כניראה שפרארי גם ב 30 קמ"ש תקבל פה הרבה מאוד תשומת לב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני אשמח אם כל החכמים שעבורם עקיפה על פס הפרדה רצוף היא עניין דינמי רטוב יכתבו איפה מתבצעת מירב הנסועה שלהם, כדי שאני אדע להתרחק משם.

+1.

אני לא מתחסד ולא קרוב לכך, אבל תשימו לב למה שרשמתי - קשה לחכות כ-5-10 שניות כדי להגיע לאיזור שבו כן ניתן לעקוף בכיף?! :roll:

ולכל אלו שטוענים שהוא נוהג בסדר ואנחנו מתחסדים -וואלה, אז יש לו פרארי מותר לו לעקוף על קו לבן. אז אולי אני אלך לצלם סרטון שלי עם המאזדה2 עוקף בקו לבן איזו טרנטה ואעלה לפורום. מה תגיבו על הסרטון? שאני מהווה סכנה לציבור ולהוריד אותי מהכבישים, ומהר! נכון? יאללה, תפסיקו עם הצביעות שלכם.

עריכה:

אם לדוגמא שוטר רואה את הסרטון הנ"ל - יש פה עילא לדו"ח? מסקרן אותי לדעת (כמו שעשו לחבר'ה שנסעו עם ה-BMW שלהם 200+ קמ"ש בכביש החוף וצילמו זאת).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מדובר בנורות לדים שקצב הסנכרון שלהם מהיר מקצב מהירות הפריימים בשנייה שמסוגלת לצלם המצלמה של הצלם.

זה מה שמסביר את התופעה. בשםה המקצועית זה נקרא "ריצוד".

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אמנם גם אני עובר את המהירות המותרת ב90 אחוז מהמקרים(אמנם רק כשהמצב מאפשר זאת ובאמת בטוח לעשות זאת), יש חוקים שאסור לעבור עליהם. חציית פס הפרדה לבן זה אחד מהם(בדיוק כמו לעבור ברמזור אדום). אם אסע 120 בכביש של 90, במידה והמצב מאפשר זאת - זה לא מסכן אף אחד. אם תעקוף בקו הפרדה לבן, יכול מאוד להיות שתמצא את עצמך בתוך רכב שמגיע מולך מבלי שיכולת לחזות זאת אפילו.

פרארי זה רכב חזק מאוד, ולעומת מה שאומרים הרבה אנשים, כן יש איפה לנצל אותו בארץ. אבל צריך לעשות זאת בחוכמה ובדיוק כמו שנאמר מעליי, צריך לדעת למתן את עצמך. אנשים שלא יודעים לעשות זאת ימצאו את עצמם ללא הפרארי הנחשקת הזו או עוד יותר גרוע - ללא חיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...