Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש בפורום, עם סוסיתא ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה:

האם תיקוני הפיברגלס במקומות השבר יהיו מספיק חזקים ובטוחים? - רן

שלום רן,

כמו שתארתי באחד הפוסטים הקודמים:

יהיה יותר חזק..... אני מוריד שכבה ברוחב מסוים משני צידי השבר, בהתאם למיקום, ובעומק של שכבה חדשה לפחות, בד"כ כפול. את השכבה החדשה אני מדביק עם אפוקסי ולא עם פוליאסטר ומשתמש בבד ארוג ולא בסיבים. כך החוזק גדול יותר. בהתאם לצורך משלים בצורה דומה גם מהצד האחורי. על הכל, מאחר והשטח לא יוצא חלק לגמרי, אני מורח דייסת פיברגלס, מעבד ולאחר מכן שכבת גימור של קרקיט, בצד החיצוני, כהכנה לצביעה.

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
און, החור בפיבר הוא איך שהתחשק לי לעשות ואינו סופי. קוטר הצינור הוא 50 מ"מ והחור הסופי יכול להיות בהתאם לגומיה שאשיג. בינתיים, כפי שציינתי, יש לי משהו שאילתרתי, שכנראה לא עמיד בבנזין.

יכול להיות, אם כך, שהקומבינה שלנו תתאים גם לך. אמנם אני מדבר כאן בשמו של רענן שמשפץ את הרום 1979, אבל היום הוא הזכיר ככה בעקיפין שיש לו אולי עוד פיה כזו של רום שאם היא מתאימה לך ותצליח לשכנע אותו לתת לך אותה - אז אתה מסודר גם בנושא הגומיה. מציע לך לפנות אליו בשאלה ונמשיך משם.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
יכול להיות, אם כך, שהקומבינה שלנו תתאים גם לך. אמנם אני מדבר כאן בשמו של רענן שמשפץ את הרום 1979, אבל היום הוא הזכיר ככה בעקיפין שיש לו אולי עוד פיה כזו של רום שאם היא מתאימה לך ותצליח לשכנע אותו לתת לך אותה - אז אתה מסודר גם בנושא הגומיה. מציע לך לפנות אליו בשאלה ונמשיך משם.

און מה אתה צועק פה ?? דבר "חלש" מובן ? ברור ידידי שאני אתן את הפיה (טינקרבל) ......:lol:

רענו..

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

אתה אלוף וכל הכבוד על איכות העבודה,

תמשיך במיקצועיות הזו בצד המכאני ותגיע לרכב תצוגה 8)

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
און מה אתה צועק פה ?? דבר "חלש" מובן ? ברור ידידי שאני אתן את הפיה (טינקרבל) ......:lol:

רענו..

סליחה... :wink:

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

כמו שאפשר לראות, המגן השמאלי שעל הטמבון שבור בחלקו התחתון. מאחר ולשמחתי (?) הימני היה שבור, הורדתי אותו לגמרי והשתמשתי בו בתור "גולם". בניתי עליו תבנית ובתוך התבנית ייצרתי מחדש את החלק התחתון של השמאלי ואח"כ חיברתי למקום.

הימני והתבנית שייצרתי ממנו................ המוצר בתוך התבנית...........המוצר מחוץ לתבנית.............מורכב על הטמבון.

c3.JPG

c6.JPG

c7.JPG

c8.JPG

c9.JPG

פורסם
מצא את ההבדלים.

דצמבר 2011 ....... מול ........ אוגוסט 2012

מצאתי !! הורדת את הגריל נכון?

רץ לקנות כובע שאפו

הפיה מחכה לך

רענן

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
מצאתי !! הורדת את הגריל נכון?

אם הזכרנו את הגריל - באחת התמונות הקודמות ("לפני") רואים את הגריל כפי שנראה במקור. מקומט למדי. הורדתי אותו, מצאתי מדף עץ ישן והתחלתי להבריג את הגריל למדף. חור אחרי חור, בברגי סיבית קצרים עם דיסקית, כאשר הגריל הולך ומתיישר אט-אט. זה מונח כבר מספר חודשים כך. לקראת הגמר אוריד אותו ואני מקווה שעד אז הוא יתרגל למצב החדש. כמובן, שנכה בו קלות אם לא יתרצה. גם נבריק אותו וניישר פינות.

* בנוסף, אם כבר אנו כאן - מראה בלם שמאל אחורי לפני כל טיפול. בהמשך - ספידבנדים אחרי הדבקת חדשים ניקוי במברשת פלדה וצביעה וגם התופים זכו לניקוי, חריטה וצביעה.

* תמונה של הבסיס של הכסא, שם היה חור לא נעים. יש עוד להשלים מריחה על כל המשטח והחלקה. אח"כ כמובן שטיח שיותאם.

* תמונה נוספת היא של אזור הציר של מכסה המנוע. כמו שנראה, החיבור התנתק מהמכסה ושם אצטרך לטפל באמצעות השתלת משטח מתכת עליו תרותך אוזן החיבור.

c10.JPG

c11.JPG

c12.JPG

c13.JPG

c14.JPG

c15.JPG

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
עכשיו הגיע תור ה"סירות" של הטמבונים.

מקרה עצוב..... בכל הארבע המצב על הפנים. אין אף אחת שלמה. מעבר לכך, גם התושבות מקדימה פגועות, תיכף, בפוסט הבא).

פרקתי אחת שנראתה שלמה לגמרי והוספתי מילוי באמצעות דבק "גורילה". זהו דבק שבמגע עם האוויר קולט לחות ומוקצף. לחר מכן הוא ניתן לעיבוד. לאחר העיבוד מילאתי בקרקיט והחלקתי. עכשיו אני מגלה שאין לי תמונה של החלק השלם - אוסיף אח"כ.

אחד השיפוצים המרשימים...

תודה שמה שאתה רואה בתמונה המצורפת היה יכול לחסוך לך לא מעט עבודה...

פנה אלינו אם אתה צריך חלקים כאלו או אחרים. הגיע אלינו סטוק... :wink:

תמונה 125.jpg

צוות הפיברקלאב...

אתם מוזמנים להיכנס לשרשור שלנו:

פורסם

הגיע תור הקרבורטור.

ולפני כן - תודה למפרגנים, בע"פ ובכתב. ניקח את כולם לסיבוב.....:-)

הקרבורטור הגיע אלי כאשר ברור שהוא זקוק ליד חמה. אפשר לראות מהתמונות שהמשטחים היו מאד לא ישרים. ליטוש הגון הביא לשיפור ניכר. לפני כן, בהצמדה של שני חלקי הקרבורטור ללא אטם אפשר היה להעביר פיל ברווח. או לפחות סוס.:wink:

השגתי אטם ראשי חדש לקרבורטור, אבל הוא היה לטעמי מעט דק. מאחר ויש לי חומר מעט יותר עבה (אחלה חומר...:roll:) העתקתי וגזרתי לי אטם חדש. ניקוי פנימי קל וגם המצוף קיבל את מנת הניקוי וההברקה שלו. לאחר מכן חיבור (ואילתור ברגים, באופן זמני, כי ההברגה נגמרה, לפני שנים). נראה לי שאעביר אותו עוד קצת ניקוי חיצוני (אולי ייראה חדש ואוכל למכור אותו ברווח...).

קצת סטטוס: הרדיאטור (החדש, כזכור) כבר במקומו. מחובר למשאבת המים החדשה. פילטר שמן חדש - -ושמן כבר מולא (עם צמיגות מיוחדת שמתאימה לפרסות של סוסים, עם ארבע דרגות צמיגות :evil:). אגזוז חדש חובר. משאבת דלק נקייה מחוברת במקומה. מכסה פסנתר במקומו לאחר ניקוי וצביעה עם אטם חדש. מיכל דלק חדש :lol:בדרך. (בדרך, כל הזמן כל מיני עבודות מבנה בקטנה - פרוק מושבים, השלמת וקידום "פחחות", טיפול באביזרים..).

בקרוב נשים יד על מפתח ההנעה ואנסה להיזכר אם מסובבים ימינה או שמאלה.....

d1.JPG

d2.JPG

d3.JPG

d4.JPG

d5.JPG

• תוכן חדש...