Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר החלפתי רפידות בלם וצינורות ברקס באל קמינו כחלק מהכנה לטסט,בטסט בדקו והכל פיקס בבלמים,אבל,כשאני חוזר מהעבודה הכל ירידות וכשאני חונה בבית יוצא ריח מוזר מהבלמים,כמו גומי שרוף,כמו כן הדיסק מקבל גוון כהה,היתקשרתי למוסך והם אמרו שהדיסקים שרופים,ובפעם הבאה שנחליף רפידות נחליף גם אותן,אז מה,ליסוע ככה כמה שנים?הריח יפסיק?מישהו?

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אי אפשר לאבחן בעיית בלמים בהתכתבות, אני הייתי מחפש מוסך אחר שיעיף מבט

ויאשר או ישנה דיגנוזה, ויתן את הדעת הבטיחותית לעניין-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שבוע שעבר החלפתי רפידות בלם וצינורות ברקס באל קמינו כחלק מהכנה לטסט,בטסט בדקו והכל פיקס בבלמים,אבל,כשאני חוזר מהעבודה הכל ירידות וכשאני חונה בבית יוצא ריח מוזר מהבלמים,כמו גומי שרוף,כמו כן הדיסק מקבל גוון כהה,היתקשרתי למוסך והם אמרו שהדיסקים שרופים,ובפעם הבאה שנחליף רפידות נחליף גם אותן,אז מה,ליסוע ככה כמה שנים?הריח יפסיק?מישהו?

הבעיה העיקרית בדיסקים "שרופים" היא שברוב המקרים ההתחממות גרמה לעיוות (לפעמים מזערי אך עדיין) והתוצאה בד"כ מורגשת מיד בבלימה במהירויות גבוהות ולאט לאט "למטה" לכיוון המהירויות הרגילות... בנוסף יש לפעמים רעידות/ויברציות מכיוון הגלגלים בעת בלימה...

בקיצור, אם הם שינו צבע, מומלץ להחליף בהזדמנות הקרובה... אפשר לנסוע אם זה אך זה לא נוח/שקט ובעיקר לא בטיחותי...

בהצלחה :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני מכיר בחור שעושה טיפולים לסיטרואן שלו במוסך מורשה סיטרואן, כל פעם במשך כ-3 ימים אחרי טיפול של החלפת ברקסים היה יוצא מהברקסים ריח בלתי ניסבל של גומי שרוף, במוסך אמרו לו שזה צריך להיות ככה, זה פעם ראשונה שאני ניתקל בזה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תנסה לשים עץ ריח. לימון הכי טוב.:lol:

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

בדוק את כמות נוזל הבלמים במיכל ואם חור האוורור אכן פתוח,אם מלא עד הסוף או נשם סתום,הלחץ שיווצר,יגרום

לבלמים למגע חלקי בדיסקים.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
לפעמים הריח קורה עקב כך שבמהלך העבודה נוגעים בחלקים שמתחממים גריז ואז בעת ההתחממות הוא נשרף וגורם לריח הנ"ל

טל

אז זה אמור להפסיק בשלב כלשהו?

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

אכן כן , לפעמים זה בכלל לא מהברקסים זה מהדרישפש, שעושים לו טיפול גירוז לצלבים והשאריות גריז עפות כשהוא מסתובב מהר לכיון האגזוז כשהוא חם ואז נוצר הריח שרוף.

טל

פורסם

הדיסקים שלך כנראה מאיכות ירודה או ישנים כבר

אני הייתי מחליף את הדיסקים ואת הרפידות ,ואם יש תקציב הייתי גם מיבא משהו יותר איכותי

מהסטנדרט , או במינימום משהו מקורי של GM ולא תחליפים \ שיפוץ בארץ

הביצועי בלימה שלך יורדים ברגע שאתה נמצא במצב כזה

והתגובה של המוסך שלך גובלת בחוסר אחריות לדעתי . החלפה הבאה שלך של רפידות יכול לקחת גם 5 שנים ברכב אספנות שהנסיעות שלו מעטות

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
הדיסקים שלך כנראה מאיכות ירודה או ישנים כבר

אני הייתי מחליף את הדיסקים ואת הרפידות ,ואם יש תקציב הייתי גם מיבא משהו יותר איכותי

מהסטנדרט , או במינימום משהו מקורי של GM ולא תחליפים \ שיפוץ בארץ

הביצועי בלימה שלך יורדים ברגע שאתה נמצא במצב כזה

והתגובה של המוסך שלך גובלת בחוסר אחריות לדעתי . החלפה הבאה שלך של רפידות יכול לקחת גם 5 שנים ברכב אספנות שהנסיעות שלו מעטות

אותו סיפור ארע לרכב של אשתי. בעצירות הרכב קיבל ויברציות. זה היה בגלל סוג הדיסקים שמהחום שינו צורה - דיסקים מסין!!

המוסך החליף ללא תשלום נוסף (-לא לסיני...)

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

• תוכן חדש...