Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי לבדיקה איביזה 1.6 SPECIAL EDITION 2008 לבדיקה ולהלן מסקנות הבדיקה:

 

קורוזיה וסימני נזילה קלים מאד במערכת הקירור.

 

לתקן\לכוון סרן קדמי ומערכת היגוי- האם זה כיוון פרונט בשפת העם?

 

שילדת הרכב: ליקויים בעלי משמעות נמוכה: פגיעה מאחור, נזק פגושים, מעיכות, תקוני פח וצבע, פלסטיקים פגומים.

 

* אין שום פגיעת שילדה או קצה שילדה.

 

צמיגים קדמיים משופשפים. - האם צריך להחליף לדעתכם במיידי?

 

מצמד מפריד גבוה.

 

הוא מוכן להוריד 13K מהמחירון. הוא יד 2 עם 70K ק"מ.

 

דעתכם?

פורסם

סה"כ הרכב נשמע בסדר.

לא ברור עד כמה הצמיגים שחוקים, כן ברור שיש צורך בכיוון פרונט וכנראה כתוצאה מכך הצמיגים הקדמיים שחוקים. החלף זוג צמיגים וגש לכיוון פרונט.

מסימני הקורוזייה לא הייתי מתרגש כמו גם מ"מצמד מפריד גבוה" שאת זה ירשמו גם על רכב עם חמישה קילומטרים על השעון. הפגיעה מאחור לא נשמעת נוראית אך יש לה משמעות מסחרית. קח בחשבון שמכון בדיקה אחר כן עלול להגדיר את הפגיעה כ"קצה שלדה" ואז אתה עלול לגלות שיהיה קשה מאוד למכור את הרכב ביום מין הימים.

 

הורדה של 13,000 ש"ח מתבטאת בכמה אחוזים מהמחירון?

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרכב נשמע במצב בסדר גמור,חוץ מהפגיעה מאחור כל השאר זה דיי שטויות שתמיד רושמים.

תנסה לבדוק שוב עם מכון הבדיקה אם אין "קצה שילדה" או משהו כזה והאם רק החליפו פגוש או שיישרו שם איזה קורה/ברזלים שונים.

בעיקרון הרכבים האלה נמכרים גם ככה מתחת למחירון בכמה אלפים אבל 13 אלף פחות זה מחיר זול ללא ספק בהנחה שהמחירון של הרכב הזה באיזור ה65K אם אני לא טועה.

פורסם

הבדקה סטנדרטית ומעידה על רכב במצב טוב מאוד.

לכן, אינני מבין על מה המוכר מוכן לרדת בסכום כ״כ גבוה?

מהם נתוני הרכב (יד,קילומטרז׳)? האם מדובר באדם פרטי או בסוחר (בדקת שהוא בעל הרכב?)? מי בחר את מקום ביצוע הבדיקה?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

×
×
  • תוכן חדש...