Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תצרוכת דלק שתיהם דומים.

נוחות, הקוואליר הרבה יותר.

אמינות, תלוי איך החזיקו את הקוואליר, אני שמעתי על הרבה קוואלירים שהחזיקו גם 300KKM עם מנוע וגיר מקוריים.

לי יש קוואליר 2.2 95' אוטו', עשיתי לו יישור קו ארוך ויקר כולל מנוע וגיר שהחלפתי.

כיום פנתר עבודה.

מבחינת אמינות, סובארו כיכבו בגדול בשנות ה90.

אם אתה לא עושה חשבון על דלק (אני בן 17 ואני מסיים 350 שקל דלק בשבוע בערך), כמעט 1 שקל לק"מ.

אצלי הצריכה 1\8, נהיגה רגועה מאוד מגיע ל1\9 ול\9.5 בקמצנות, אבל צריך בשביל זה ליסוע ממש לאט.

ביצועים, אצלי בקוואליר הגיר מכוון כמו חדש, אתה צריך להרגיש ולהבין מזה קיק דאון ממנה!

נוחות-ישיבה\פוזה, מזגן, נהיגה ארוכה, הקוואליר לוקחת בגדול, אם אתה אוהב פוזה אמריקאית (יושב על הרצפה, יותר דומה לשכיבה), אני מת על הפוזה הזאת!

אם אתה לוקח קוואליר, רק מנוע 2.2L.

יש גם 2.4, אל תתקרב אליו, אין כמעט חלקים. (די קריטי, אבל בסוף מוצאים, בסה"כ יותר קשה כאשר הולך משהו.)

עוד משהו, הדלק זה דבר חשוב, תחשוב שנית על העניין הזה, אם כדאי לך להוציא כל כך הרבה כסף על דלק, בשביל לקבל נוחות.

(הצריכה של שתי המכוניות, הקוואליר והסובארו היא דומה)

אם אתה מוצא אלרו 2200, תיקח, קצת יותר גדולה מהקוואליר.

פורסם

בוא נחסוך את השיחה ותקח את הלאגסי.

נוחיות לטובת הסובארו

סחירות לטובת הסובארו

תצרוכת דלק תלוי אם הסובארו ידנית או לא

התנהגות בכביש לטובת הסובארו

טיפולים ואחזקה לטובת הסובארו

מחיר קנייה לטובת שברולט

אם היית מציג השוואה אחרת הייתי מגונן על השברולט (בתור בעלים לשעבר) .

Gn'f'R

פורסם

נוחות-ישיבה\פוזה, מזגן, נהיגה ארוכה, הקוואליר לוקחת בגדול, אם אתה אוהב פוזה אמריקאית (יושב על הרצפה, יותר דומה לשכיבה), אני מת על הפוזה הזאת!

אם אתה לוקח קוואליר, רק מנוע 2.2L.

יש גם 2.4, אל תתקרב אליו, אין כמעט חלקים. (די קריטי, אבל בסוף מוצאים, בסה"כ יותר קשה כאשר הולך משהו.)

לא הייתי קורא לקאווליר אמריקאית. יותר בכיוון של חצי אמריקאית או יותר נכון התשובה האמריקאית למשפחתית קטנה שהייתה אמורה להתחרות באימפרזות של שנות ה90.

קאווליר 2.4 זו קאווליר עם מנוע של אלרו ולדעתי היא יותר מוצלחת אם כבר.

סה"כ היא מעניקה אמינות סבירה ,טיפולים ואחזקה שוטפת נוחים במחיר עד שמגיעים לתקלות מורכבות.

Gn'f'R

פורסם
לא הייתי קורא לקאווליר אמריקאית. יותר בכיוון של חצי אמריקאית או יותר נכון התשובה האמריקאית למשפחתית קטנה שהייתה אמורה להתחרות באימפרזות של שנות ה90.

קאווליר 2.4 זו קאווליר עם מנוע של אלרו ולדעתי היא יותר מוצלחת אם כבר.

סה"כ היא מעניקה אמינות סבירה ,טיפולים ואחזקה שוטפת נוחים במחיר עד שמגיעים לתקלות מורכבות.

נכון שהיא חצי אמריקאית, אבל עדיין יש את הישיבה בסטייל כמו ברוב האמריקאיות.

לחבר שלי יש קוואליר 2.4L, הוא משפץ ומתקן אותה לבד, קצת קשה לו למצוא חלקים בשבילה.

חוץ מזה שקשה לעבוד על ה2.4L, אין מקום לכלום בתא מנוע. (אצלי ב2.2L אפשר לדחוף את היד לכל חור.)

היום ב10K +- הוא יכול למצוא הרבה אמריקאיות עם ק"מ סביר, והוא מקבל הרבה יותר מהסובארו.

(נכון שהתנהגות כביש באמריקאיות היא גרועה ביותר, כל פניה יוצאים עם תפילת הדרך ביד, אבל אם הוא נוהג לאט וכמו בנאדם, זה לא יפריע לו בחיים.)

הכי חשוב למצוא אחת שמורה ומטופלת. (אני עשיתי לשלי ישור קו ארוך ויקר, בגלל שמיהרתי לקנות, היום טפו3X הכל טוב.)

לפותח האשכול, מה לגבי יפניות אחרות משנות ה90?

ניסאן אלמרה\מאזדה לאנטיס\הונדה סיויק (חוץ מ98') ?

תחשוב טוב על עניין הדלק, היום קשה לפרנס רכב ששותה 1\8.

פורסם

אני חושב שהקוולאיר מצטיינת במומנט כמעט בכל תחום של הסל"ד לעומת הלגאסי וקצת יותר רכה בשיכוך מהמורות

מה שמושך אותי בלגאסי היא האמינות ,בינתיים מחפש את שתייהם נראה מה ייפול לי במצב טוב.

פורסם

שתיהן ישתו לך הרבה דלק, אבל לקאווליר יש סיכוי יותר גבוה לשתות עם גיר של 3 יחסי העברה באוטומט לעומת 4 יחסי העברה באוטומט בלגאסי (מצד שני יש מצב שהלגאסי היא AWD כמו הB4).

מבחינת אמינות הסובארו מנצחת, אין ספק שמדובר ברכב אמין, אבל מהניסיון שהיה לנו עם סובארו הטיפולים לא כל כך זולים (טויוטה נניח יותר זולה לאחזקה).

מבחינת נוחות לא יודע.

מבחינת סחירות סובארו ללא ספק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...