Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 17 ואני מחפש אוטו להתחלה, אין לי תקציב גדול ואני קונה אוטו לשנה (שאני מתגייס אני מוכר אותו) אז גם אם היה לי יותר כסף לא הייתי משקיע.

השכן שלי מוכר את האוטו של הבן שלו:

מיצובישי סופר לנסר

מנוע 1600

אוטומטי

שנת 96 לבנה

מצב טוב אין מכות וכו'.

קילומטרז - אין לי מושג עדיין, אבל אני חושב שגבוהה (200,000 +)

הוא רוצה רק 5000 שקל.. כמובן שאני יקח את האוטו למוסך לבדיקות אבל זה משתלם כל העסק פה ?

ואיך האוטו עם צריכת דלק ?

פורסם

לא יודע אם כדאי, בתור אחד שיש לו את הרכב יש לו המון בעיות , ואני שנת 94 עם 170000 קילומטר (נמוך לדעתי).

לגיר האוטומטי יש בעיות בדגם הזה והקילומטראז' לא עוזר , יש המון בעיות שצצות כל הזמן ברכב.

המחיר הוא מחיר דיי טוב מתחת למחירון,תבדוק אם הרכב שמור , אני מאמין שאם שמרו עליו וכבר עשו את הטיפול שצריך לעשות לגיר ב 150KKM בערך , אולי הוא יכול לשרת אותך במשך תקופה מסויימת .

ציינתי שהרכב שותה דלק?

Miata ND2

פורסם

פחות או יותר,אין מה לעשות זה רכב ישן ולכן יהיו תקלות,אל תיקח אותו למכון אלא למוסך שיבדוק שאין דברים חריגים,יש לו טסט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מטחנת דלק, גיר בעייתי (תבדוק אם יש קולר, חצי נחמה).

אם הייתי מביא כזאת, רק ידנית, הידנית זה מטוס, שמעתי פעם שיש לה 113 כ"ס ב4K סלד, אתה לא תראה אף חבר שיש לך.

בתור צעיר בן 17, אני אומר לך עזוב יפה או לא, קנה פונטו חסכונית.

הדלק זה מצרך קריטי, אני בשברולט קוואליר 95' הולך לי (לאבא שלי) 350 שקל בשבוע, אני ממזמן כבר הפסקתי עם הקיקים, אני מגיע מצריכה רגילה של 1\8 לצריכה של 1\9 בערך.

(אם אתה לוחץ ונותן קיקים, וזה כיף רצח, באמצע קיק היא עושה גם 1\6 בכיף!)

והיא מנוע 2.2L שלא רואה את הסופר לנסר האוטומטית.

אני אומר שים את ה5K הללו על פונטו ידנית, אפילו 1.1L, תקשיב לי טוב, עדיף שהרכב יסע מאשר ישב בחניה.

(עם פונטו הצריכה בערך 1\13 ככה, שזה יפה מאוד ועם הנסיעות שלי, אני הייתי חוסך קרוב ל600 שקל בחודש, על הקוואליר, רק על דלק.)

פורסם

5000 שקל זה מחיר סביר לא זול ולא יקר.. זה בערך המחיר שהרכב הזה נמכר. הרכב הזה טוחן דלק ברמות. אם הרכב היה של צעיר אני אישית לא הייתי נוגע בו.. דעתי האישית תחפש עוד כל מיני אפשרויות אחרות לא חסר רכבים בשוק.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אם הרכב תקין כרגע, אין שום מניעה לרכוש אותו.

לגבי הדלק - אני חושב שזו הבעיה האחרונה שצריכה להדאיג אותך. אני במקומך הייתי דואג למשל מאיפה תביא 1000 ש"ח לתיקון רדיאטור, אם זה ימות לך - סתם בשביל הקטע - או אם תצטרך להחליף ממיר קטליטי במידה והרכב לא יעבור טסט.

סה"כ במחיר כזה תמיד יהיה מישהו שיקנה את הרכב - גם בעוד שנה. לא רואה פוטנציאל להפסד גדול פה, למעט תיקון כזה או אחר שיכול לצוץ - שוב - בהנחה שאתה לא מתכוון לחרוש השנה איזה 20 אלף ק"מ עם הרכב.

• תוכן חדש...