Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בשעה טובה הזמנו סיאט איביזה חדשה במבצע,זו הייתה ההזמנה הכי ספונטנית שהיתה לנו,אבל אין ברירה כי אין נסיעת מבחן וכו'

מאיפה מקבלית את המכונית?,בסוכנות הראשית בהרצליה אין מוסך או משהו כזה.המכונית תגיע לארץ ב1/12/11 לדברם, ואני מניח שיקח שבוע שבועיים למסירה(בסקודה tsi הם הביאו את האוטו ב5 ימים ועוד היה התקנות ועם שבת)

שבת שלום ניצן

how it's like to drive :twisted:

פורסם

קודם כל אני ממליץ לך בכל מקרה לעשות נסיעת מבחן. קניה של עשרות אלפי שקלים לא עושים בלי לבדוק את הסחורה, לא?

את הרכב אתה תקבל בהרצליה מהסוכנות. מאחורי הסוכנות יש חניון שם מקבלים את הרכב.

פורסם

אני הייתי ממליץ לבקש דחייה קלה ולקבל את האוטו מתישהו בינואר 2012. אתה תצטרך להתווכח הרבה עם הקונים שלך כדי לקבל את מלוא תוספת המחיר על רכב שנרכש בדצמבר 2011.

שבוע טוב ותתחדשו.

פורסם

לגבי זמן האספקה-לא ניתן לגבי את האוטו ב2012 כי המבצע של ה69k הוא ל2011 בלבד וזה עדיין שוווה

לגבי נסיעת מבחן-האוטו מאוד משודרג ביחס למחירו ככה שזה לא כל כך משנה לנו,ואנחנו מכירים את הפאביה התאומה

פורסם

תתחדש!

איזה צבעים יש להם במלאי ומה בחרת ?

האם כל הצבעים מגיעים ב1.12.11?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם
לגבי זמן האספקה-לא ניתן לגבי את האוטו ב2012 כי המבצע של ה69k הוא ל2011 בלבד וזה עדיין שוווה

לגבי נסיעת מבחן-האוטו מאוד משודרג ביחס למחירו ככה שזה לא כל כך משנה לנו,ואנחנו מכירים את הפאביה התאומה

לפי הכתבה שפורסמה ב-"ממון" לגבי המבצע הם אמרו שכרגע אין מגבלת זמן והוא יימשך "כמה חודשים" ושיש כרגע מלאי אך הוא יתחדש במהלך תקופת המבצע. נסה להתעקש איתם.

פורסם

כל הצבעים מגיעים... וזה באמת לא משנה אם זה דצמבר 2011 או ינואר 2012....הבדל של כ800 שקל במחירון.

רק הראש הישראלי עובד ככה.

פורסם

ואתה רוצה ללכת ראש בראש עם "הראש הישראלי" כשתרצה למכור את הרכב?

אני אישית הייתי מנסה להימנע מהויכוחים וההסברים על השיטה, השנתון והתעריף. אם אפשר אז זה עדיף.

פורסם
שלום.

בשעה טובה הזמנו סיאט איביזה חדשה במבצע,זו הייתה ההזמנה הכי ספונטנית שהיתה לנו,אבל אין ברירה כי אין נסיעת מבחן וכו'

מאיפה מקבלית את המכונית?,בסוכנות הראשית בהרצליה אין מוסך או משהו כזה.המכונית תגיע לארץ ב1/12/11 לדברם, ואני מניח שיקח שבוע שבועיים למסירה(בסקודה tsi הם הביאו את האוטו ב5 ימים ועוד היה התקנות ועם שבת)

שבת שלום ניצן

אתה בטוח שהוא מגיע ב 1.12? אני קניתי בסוכנות בירושלים והם אמרו לי שהרכב קיים במלאי בצבעים לבן ושחור בלבד, והוא מגיע לארץ ב 24.11. ככה בערך ב 1.12 הוא צריך ליהיות אצלי ביד.

פורסם

דצמבר 2011 או ינואר 2012 זה כמעט אותו מחיר במשומשות. קובע חודש עליה לכביש, לא השנתון. פסיכולוגית ואם אתה לא לחוץ על הרכב אז תבקש לקבל אותו בינואר 2012 בשביל ההרגשה הטובה.

פורסם

לכולם-ישנם שני משלוחים במבצע אחד ב24/11 ואחד ב1/12 אני חושב שיש להם את כל הצבעים במבצע אבל לא שווה כי זה תוספת של 1500 ש"ח ולבן מספיק יפה לדעתנו.תעזרו לי בשאלה איפה מקבלים את האוטו

פורסם
לכולם-ישנם שני משלוחים במבצע אחד ב24/11 ואחד ב1/12 אני חושב שיש להם את כל הצבעים במבצע אבל לא שווה כי זה תוספת של 1500 ש"ח ולבן מספיק יפה לדעתנו.תעזרו לי בשאלה איפה מקבלים את האוטו

באיזה סניף נאמר לך לגבי משלוח ב- 24/11?

פורסם

בסניף ירושלים,

כשהזמנתי את הרכב אמרו לי שיש שחור או לבן ב 24.11 .

על ההזמנה של 1.12 וכל הצבעים הם לא דברו איתי בכלל..

בכל מקרה שחור מעניין אותי וזמן הספקה כמה שיותר מהיר מעניין אותי.

• תוכן חדש...