Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A3 1.2T vs LEXUS CT200h

Ghost
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכולם, בהמשך לשרשור הקודם-

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=402432

ואחרי שבוע של בדיקות ושיחות ואולמות תצוגה.

אחרי שכל רכב נורמאלי שאתה רוצה בדרגת גימור גבוהה אין בארץ.

ירדתי מהסיטרואן, רמת הגימור של הלאון נוראית ולכן היא גם ירדה, המיטו קטנה מדיי ולא משתלמת, המנוע והגיר של הDS3 הם פשוט בדיחה גרועה, פורד פוקוס ברמה גבוהה אין בארץ ולא יודוע מתי תהיה...

ולבסוף צימצמתי ל3 אפשרויות:

(3 דלתות) AUDI A3 1.2T 105hp

LEXUS CT200h 136hp (לא ברור לי מה בדיוק הכ"ס)

OPEL ASTRA TURBO 140hp

מחר יש לי נסיעת מבחן על האופל, אם אני מרוצה מהאוטו, מהמנוע, מהגיר, מההגה והרמת גימור, אני הולך עליה כי היא ב25 אלף יותר זולה.

אבל אם היא לא מוצאת חן בעני, נשארו שני רכבים האודי והלקסוס, אני יודע שמבחינת נהיגה ומנוע והכל הם מאוד שונות, אבל בסופו של דבר שניהם רכבים קטנים חסכונים ויוקרתיים.

האודי תהיה עם חבילת שארפ.

הלקסוס כמו שהיא ללא תוספת חבילות.

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה רבה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האודי והלקסוס חוצות את ה-160K ש"ח, כך שאם אתה באזור המחירים האלה כדאי לשקול את הג'ולייטה TCT. היא גדולה ופרקטית מהמיטו בזכות ה-5 דלתות, המנוע חזק יותר (170 כ"ס לעומת 135), ומחירן די קרוב.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
האודי והלקסוס חוצות את ה-160K ש"ח, כך שאם אתה באזור המחירים האלה כדאי לשקול את הג'ולייטה TCT. היא גדולה ופרקטית מהמיטו בזכות ה-5 דלתות, המנוע חזק יותר (170 כ"ס לעומת 135), ומחירן די קרוב.

הג'ולייטה מגיעה רק ידנית ולכן לא באה בחשבון.

פורסם

התחילו לשווק את הג'ולייטה האוטומטית. 1.4 טורבו, 170 כ"ס, TCT שזה מצמד כפול ו-3 רמות גימור.

יש גם עכשיו (עד מחר) ימי מכירות באלפא, אז שווה לבדוק מה מציעים לך.

עשה נסיעת מבחן ותראה אם תאהב.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אכן קיימת גרסה אטומטית לג'ולייטה.

לי יש את ההרגשה שתסגורעל אאודי בסופו של דבר אבל אני חושב שמבחינת העלות לדגם ה1.2 היא פשוט יקרה מידי.

את האסטרה אני לא מכיר ונחכה לרשמים שלך, שכן חיצונית היא מרשימה אבל על הפנים לא גיבשתי דעה ואני לא יודע אם היא לא עגלה.

הלקסוס לא לטעמי חיצונית.

מחכים לשמוע,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בתור אחד שנהג על האסטרה טורבו, כח כנראה יש שם ברמה שתספיק לשואל, כיוון שאמר שזה לא מה שהוא מחפש.

אני אישית חושב שלמרות ה-140 כ"ס, עדיין ציפיתי ליותר. אולי כיוון שהרכב כבד בכמעט 200 ק"ג מהמתחרות בסגמנט שלו.

מבחינת גיר, מדובר באוט' רגיל, אך בתאוצה מרגישים כאילו הגיר "מסתדר על עצמו" איזה חצי שניה ורק אז מתחיל להגיב.

כמו כן, פחות אהבתי את הקונסולה שמאוד לא ידידותית וצפופה, ועם כל הכבוד- אין לרכב את הערך המוסף מבחינת התדמית, כפי שיש לאודי, אלפא ולקסוס שהזכרת כאן.

המתחרות של האסטרה הן יותר בכיוון של ליאון, אוקטביה, בראבו ופחות הרכבים האחרים שציינת.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

עם תיקח בחשבון שהמחיר של האודי מנופח מעבר לכל פרופורציה בשביל מנוע 1.2 ליטר ואורך חיים בלתי ידוע עם אחריות של 2 בלבד, הייתי הולך על הלקסוס, גם בחול אני לא בטוח שניתן על פי המחירים להשוות לקסוס 250 במחיר של אודי A3, שבטח בארה"ב לא קיים מנוע 1.2 ליטר.

למרות שהאחזקה של לקסוס גם לא זולה, רמת השירות שאתה מקבל מהם היא ברמה גבוהה מאוד, ואפילו לוקחים לך את הרכב מהבית לטיפול ללא תוספת תשלום במסגרת השירות של ה 3 שנים.

אני לא חושב שניתן בכלל להשוות אודי 1.2 ליטר ללקסוס, אולי כמו שאמרו לגולייטה אבל בהחלטל לא לאודי A3.

לקסוס הוא מותג אמין יותר וטוב יותר מאודי וניתן לראות זאת בארה"ב בכמות הרכבים בשוק.

פורסם

אני אבדוק את הגולייטה אם ככה.

דווקה את האודי אני הכי פחות רוצה מכיוון שהיא נותנת הכי פחות במחיר שלה, וחוץ מזה יש לי אודי ובא לי קצת שינוי.

חוץ מזה שאני מאוד אהבתי את העיצוב של הלקסוס ומבפנים היא מדהימה, הגולייטה יפה יותר מבחוץ אבל מרשימה פחות מבפנים.

יש גם לאלפה וגם ללקסוס ימי מכירות מחר, נלך ונראה מה מציאים, הבעיה אצלי זה שאני חייב שזה יהיה במלאי, מה שאני יודע שיש באודי ובאופל אבל אני לא יודע אם יש ללקסוס ולאלפה... מחר נדע.

פורסם
יש את הפוקוס 5 דלתות מנוע 1.6L ECOBOOST בעל 180 כ"ס, זוהי הגרסא הכי מאובזרת (Titanium) בעלות של כ150K.

לצערי אין בארץ ולא ידוע מתי תהיה (ביררתי עליה)

לאודי יש 3 שנים אחריות מלאה, אלפה נותנים שנתיים, לא יודע לגבי השאר.

פורסם

הפורד הנ"ל באה לארץ רק בגיר ידני, ככה שמבחינתך היא פסולה אוטומטית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הפורד הנ"ל באה לארץ רק בגיר ידני, ככה שמבחינתך היא פסולה אוטומטית.

יש גרסת טיטניום אוטומט עם 170כס, ואין אותה בארץ, אז ככה או ככה זה לא משנה... אני יוצא לסוכנויות, יום טוב.

פורסם

השכן שלי רכש במקרה לפני כחודש את הלקסוס בצבע לבן פנינה,עזוב את זה שהיא יפה

הצריכת דלק המוצהרת שלה אחרי בדיקה היא 1:18 1:19 לא יודע אם זה מעניין אותך אבל לטעמי זה פרט חשוב

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אני עדיין לא הגעתי לשלב שבו אני מוכן להסיע תחנת כח (עם כל הקרינה הנלווית) במושב האחורי - זה כמובן לשיקולך.

האאודי יקרה מידי במחיר שאתה מציג. אני יודע שתמיד יש שם מקום למיקוח ובתקציב של 170-180 הם כבר מציעים את ה- 1.8T למיטיבי "לחץ" (לפחות כך זה היה בעבר). תפנה ישירות למנהל האולם והוא יציע לך הנחה.

לטעמי, בין מה ששקלת, הג'ולייטה באמת הכי אטרקטיבית. לא ניסיתי את ה- TCT, אבל אם הוא טוב אז זו חבילה מעניינת. נכון שהאבזור אולי פחות טוב מהאאודי (תלוי חבילה, כמובן), אבל הרכב גם יפה וגם אופה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...