Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A3 1.2T vs LEXUS CT200h

Ghost
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב היחידי שתוכל למכור לאחר 4 שנים במחיר טוב היה הלקסוס בלבד, כל השאר תתכונן למכור במחיר יחסית נמוך יותר מהאחרות,

באוטודיל ניתן למוצא הרבה רכבי GTI למיניהם בטריידאין שאין להם דורש והמחיר הרבה מתחת למחירון, רק צפי לעתיד

כנ"ל השוק של הרכבים האיטלקים, עדיין הסטיגמה של הרכב הזה לא תרד בשנים הקרובות ולכן המחיר יהיה וטוב יותר מהגרמניות אבל זול יותר מהלקסוס.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרכב היחידי שתוכל למכור לאחר 4 שנים במחיר טוב היה הלקסוס בלבד, כל השאר תתכונן למכור במחיר יחסית נמוך יותר מהאחרות,

באוטודיל ניתן למוצא הרבה רכבי GTI למיניהם בטריידאין שאין להם דורש והמחיר הרבה מתחת למחירון, רק צפי לעתיד

כנ"ל השוק של הרכבים האיטלקים, עדיין הסטיגמה של הרכב הזה לא תרד בשנים הקרובות ולכן המחיר יהיה וטוב יותר מהגרמניות אבל זול יותר מהלקסוס.

הלקסוס יקרה מדיי ולכן ירדה מהפרק.

הרכבים שנשארו שאני צריך לבחור אחת מהם:

AUDI A3 1.2T 105hp

ALFA MITO 1.4T 135hp

SEAT IBIZA CUPRA 1.4T 180hp

פורסם
הרכב היחידי שתוכל למכור לאחר 4 שנים במחיר טוב היה הלקסוס בלבד, כל השאר תתכונן למכור במחיר יחסית נמוך יותר מהאחרות, באוטודיל ניתן למוצא הרבה רכבי GTI למיניהם בטריידאין שאין להם דורש והמחיר הרבה מתחת למחירון, רק צפי לעתיד כנ"ל השוק של הרכבים האיטלקים, עדיין הסטיגמה של הרכב הזה לא תרד בשנים הקרובות ולכן המחיר יהיה וטוב יותר מהגרמניות אבל זול יותר מהלקסוס.

וואללה כמה תחזיות ואי-דיוקים בהודעה אחת.

בדוק את המלאי של אוטו-דיל (בדקתי הרגע) - אין שם ולו GTI אחת בת שנה עד שנתיים, וגם לא ראיתי אחת מ- 2008. ביד2 יש ארבעה רכבים לשנים 2009-2011...

לעומת זאת, לקסוס מהשנים האלה יש יותר (פי 4, למעשה), כאשר מתוכן 2 CT (וזו כניסה מאוד מהירה לשוק המכירה) והרוב IS. אז זה לא אומר שהן רעות, אבל זה בהחלט אומר שאתה לא מדייק.

לגבי החזקת מחיר - אני רק יכול לציין ששני הגולפים שמכרתי בשנים האחרונות נמכרו קרוב מאוד למחירון. לגבי רכבי יוקרה כמו לקסוס אין לי מושג. אבל גם פה אני קצת מפקפק בבטחון שלך שרכבי יוקרה שומרים על מחיר גבוה.

ולגבי התחזית הכל-כך מדוייקת שלך על מחירי האיטלקיות - שם אני בכלל לא יודע מה לומר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני חושב שאתה צריך להתמקד. אתה משווה בין רכבים שאין בינהם אפילו לא זיקה של משפחה רחוקה.

אתה צודק ואני מודע לזה.

אני היום נוסע על האודי עם 160כ"ס, אני אוהב את הכוח והדיוק בנסיעה והגיר המעולה.

אני יודע שגם באודי וגם באלפה אני אקבל הרבה פחות כוח וכיף מהנהיגה בתוספת של איבזור מפנק ואיכות חומרים טובה.

מצד שני הקופרה אמורה להיות רכב שהוא כיף של ממש, חזק בטרוף ובמחיר זול מהשנים הנ"ל...

אבל בשביל להחליט עד יום שישי, שאלתי את כל השאלות האלו בתקווה שזה יחדד את החלטתי.

פורסם

קשה לי להבין השוואה בין AUDI, לקסוס וסיאט.

לצורך העניין גם לא הבנתי את ההשוואה ל C4.

כוח זה לא הכל במקרה הזה. לפי דעתי אתה תתבאס משמעותית אם אתה תרד מאודי לסיאט.

פולקסוואגן ממצבים את המותגים בצורה מאוד ברורה. אודי זה הפרמיום, אחרי פולקסוואגן, אחרי זה סקודה ובסוף סיאט. האיביזה קופרה מתומחרת גבוה מדי לטעמי, בייחוד עם תחרות מעולה מכיוון הפולו GTI.

אם אתה מחפש איכות הרכבה וחומרים טובים לא תמצא את זה בסיאט.

מה עם השירוקו ?

פורסם

אני בן אדם מאוד לא החלטי (זה ככה עם הכל לא רק רכבים)

אני פשוט מחפש רכב עד גג 160K עדיף אפילו פחות...

השירוקו הכי זולה עם DSG עולה איזה 170 והלקסוס עולה 185.

לכן אני מחפש רכב שיהיה מפנק, מאובזר, אמין, חזק מספיק (עובר מ160כ"ס), יפה, יחודי ואף חסכוני במידה.

אני יודע שאני מבקש הרבה, אבל אני חושב ש160K צריך לתת לי רכב שעונה במידה מסוימת על כל הדרישות האלו...

נכון אני יודע שאני לא אקבל פה מרצדס חדשה, אבל בכל זות זה סכום מכובד.

פורסם

5 דלתות שחורה, האוטו מגיע מאובזר מאוד, אני לא חושב שיש הרבה מה להוסיף לו, הוספתי חישני רוורס.

מה עוד אפשר לספר?

• תוכן חדש...