Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A3 1.2T vs LEXUS CT200h

Ghost
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע אם אתה זוכר - אבל האודי נמכרה לפני כחודשיים במחיר של 140 אש"ח. קח את זה בחשבון במו"מ.

לאיזה גרסה? ומה הסיבה שהמחיר עלה ככה?

היום הA3 1.2 עם חבילת שארפ עולה בערך 160-162 אלף. 105כ"ס. 3 שנים אחריות

המיטו עם חבילת דיסטינקטיב וחבילת ספורט עולה 155 אלף. 135כ"ס. 2 שנים אחריות

גוליאטה עם חבילת דיסטינקטיב עולה 175 אלף. 170כ"ס. 2 שנים אחריות

הלקסוס CT200 עולה כבר 185 אלף (ירדה מהפרק, ממש יום מכירות מיוחד).

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנה קצת פרטים מה"ארכיון":

http://wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=24&id=3062&current_lang=1

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000678109

בעיקרון מדובר על הגרסה שאתה רוצה (לדעתי בלי חבילת השארפ).

זה היה חיסול מלאי במסגרת מרתון המכירות, אבל מה שאפשר להשיג במסגרת מרתון מכירות אפשר להשיג גם (או לפחות מאוד קרוב) בימים רגילים.

אני בטוח שאתה מבין שרכישה של רכב כזה היום, אחרי חודש, במחיר גבוה ב-20 אלף שקל אומר שאתה ממש משליך אותם לאשפה כי המחירון שלה ייפגע מההנחה ההיא.

אני עוקב אחרי השרשורים שלך, לדעתי בסיכומו של יום, ה-A3 היא הבחירה הטבעית שלך, יש בה את כל מה שאתה מבקש.

משא ומתן רציני לדעתי יגרום לסגירת עסקה שתהיה מאוד מרוצה ממנה.

יש תובנות לגבי האסטרה?

פורסם
יש גרסת טיטניום אוטומט עם 170כס, ואין אותה בארץ, אז ככה או ככה זה לא משנה... אני יוצא לסוכנויות, יום טוב.

הוא דיבר על גרסת ה-1.6 אקובוסט (טורבו בקיצור). יש כזו רק ידנית. ה-2 ליטר משמעותית חלשה ממנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הנה קצת פרטים מה"ארכיון":

http://wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=24&id=3062&current_lang=1

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000678109

בעיקרון מדובר על הגרסה שאתה רוצה (לדעתי בלי חבילת השארפ).

זה היה חיסול מלאי במסגרת מרתון המכירות, אבל מה שאפשר להשיג במסגרת מרתון מכירות אפשר להשיג גם (או לפחות מאוד קרוב) בימים רגילים.

אני בטוח שאתה מבין שרכישה של רכב כזה היום, אחרי חודש, במחיר גבוה ב-20 אלף שקל אומר שאתה ממש משליך אותם לאשפה כי המחירון שלה ייפגע מההנחה ההיא.

אני עוקב אחרי השרשורים שלך, לדעתי בסיכומו של יום, ה-A3 היא הבחירה הטבעית שלך, יש בה את כל מה שאתה מבקש.

משא ומתן רציני לדעתי יגרום לסגירת עסקה שתהיה מאוד מרוצה ממנה.

יש תובנות לגבי האסטרה?

תודה על התגובה.

האסטרה היתה "בסדר" אבל ממש לא עושה לי את זה, נכון שהיא זולה, 124 אלף, אבל אין בא שום יחוד, הגיר והמנוע מרגישים חלשים אפילו נגד ה1.2T, בקיצור לא בשבילי.

אני חושב שאם יסכימו באודי להוריד את המחיר מתחת ל160 אלף על הכביש , כולל שארפ וצבע מטאלי, אני אקנה אותה.

אם לא, אני לא רואה איך המיטו לא עדיפה עליה במחיר של 155 אלף..?

ואם באלפה יסכימו להוריד לי את המחיר של הגוליאטה למחיר שאני רוצה, אני קונה אותה מייד! על המקום! בלי בלבולי מוח! עידן!

בסופו של שבוע שבו ראיתי המון רכבים ונסעתי על רובם (אני מחכה לעוד שני נסיעות שבוע הבא), אני חושב שיש שני התמודדויות בשני רמות של מחירים:

A3 1.2T vs MITO

FIAT BRAVO vs ASTRA TURBO

נסעתי היום גם על ה LANCIA DELTA 1.8T 200hp שהיתה מאוד מהנה וחזקה, ואפילו במחיר תחרותי של 165 אלף עם אבזור עשיר מאוד...

אבל אנשים סביבי אמרו לי לא להתקרב ללנציה בגלל סיבות שונות ומשונות, והאוטו ממש מכוער ונראה כמו סטיישן, אבל מציע הרבה תמורה למחיר.

פורסם

לטעמי הדלתא נראית טוב, למרות הפרופורציות המקרקריות שלה.

לגבי אנשים שהמליצו לך להתרחק מלנציה, אני מאמין שאותם אנשים יגידו אותם דברים על אלפא? ועל צרפתיות? אל תשכח שלאנציה נעלמה מהארץ להרבה שנים. כל בעיות האמינות ששמעתי עליהן - מתייחסות לגלגול הקודם שלה.

אתה מקבל יותר (מנוע, אבזור, ייחוד) בפחות. כך שאם אף אחד לא יודע על בעיות אמינות בדגם הזה, הוא מועמד טוב. ואם הוא יורד מהפרק, ברור שהג'ולייטה לוקחת :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בקיצר... מה אתם אומרים A3 או מיטו?

אני אקפוץ גם לראות כמה איביזות ספורטיביות בקרוב.

אבל נחזור לנקודת המוצא שזה המיטו והA3 כרגע.

הג'ולייטה יקרה מדיי לצערי (20 יותר מהמיטו).

פורסם
תודה על התגובה.

האסטרה היתה "בסדר" אבל ממש לא עושה לי את זה, נכון שהיא זולה, 124 אלף, אבל אין בא שום יחוד, הגיר והמנוע מרגישים חלשים אפילו נגד ה1.2T, בקיצור לא בשבילי.

אני חושב שאם יסכימו באודי להוריד את המחיר מתחת ל160 אלף על הכביש , כולל שארפ וצבע מטאלי, אני אקנה אותה.

אם לא, אני לא רואה איך המיטו לא עדיפה עליה במחיר של 155 אלף..?

ואם באלפה יסכימו להוריד לי את המחיר של הגוליאטה למחיר שאני רוצה, אני קונה אותה מייד! על המקום! בלי בלבולי מוח! עידן!

בסופו של שבוע שבו ראיתי המון רכבים ונסעתי על רובם (אני מחכה לעוד שני נסיעות שבוע הבא), אני חושב שיש שני התמודדויות בשני רמות של מחירים:

A3 1.2T vs MITO

FIAT BRAVO vs ASTRA TURBO

נסעתי היום גם על ה LANCIA DELTA 1.8T 200hp שהיתה מאוד מהנה וחזקה, ואפילו במחיר תחרותי של 165 אלף עם אבזור עשיר מאוד...

אבל אנשים סביבי אמרו לי לא להתקרב ללנציה בגלל סיבות שונות ומשונות, והאוטו ממש מכוער ונראה כמו סטיישן, אבל מציע הרבה תמורה למחיר.

אני דווקא סבור שהדלתא אינה פחות ממרהיבה, אבל זה ודאי ענין של טעם אישי שכנראה אינו ממש מוצלח אצלי, כי אני גם חושב שהלקסוס הזו שאצלך בכותרת, מכוערת עד בחילה. מצד שני "סיבות שונות ומשונות" שאומרים "אנשים מסביב", זה כבר טיעון כבד שמולו באמת אין הרבה מה לעשות.

פורסם
בקיצר... מה אתם אומרים A3 או מיטו?

אני אקפוץ גם לראות כמה איביזות ספורטיביות בקרוב.

אבל נחזור לנקודת המוצא שזה המיטו והA3 כרגע.

הג'ולייטה יקרה מדיי לצערי (20 יותר מהמיטו).

תשמע:

אני לא בטוח על איזה מנוע אנחנו מדברים כאן במיטו, אבל שאני חיפשתי - גם התעניינתי במיטו (הגרסה הכי פשוטה) - והיא הייתה פשוט, הממ... מגעילה, אין לי מילה אחרת, לא מרגישה יותר איכותית או מפנקת או מושכת מיונדאי I20. מאוד התאכזבתי. אני פשוט לא חושב שזה שווה את מה שהם מבקשים, מה גם שסמל"ת לא מוכרת אלפות לכולם באותו מחיר, אני קיבלתי מחיר תייר (יענו פראייר). יש את חברת BUY AND DRIVE שהציעה לי את אותה האלפא, במחיר זול משמעותית (15-20 אלף פחות), הנציגה אמרה שיש להם איזשהוא הסדר עם סמל"ת וכו'. אבל זה חנות באיזור תעשיה של נתניה ותבינו אותי למה לא רצתי לקנות מהם, מה גם שפשוט לא התחברתי למיטו.

אולי בגרסאות יקרות יותר עם תוספות אחרות זה מרגיש אחרת.

גם את ה-A3 שקלתי ברצינות ועוד שאני רכשתי היא הוצעה במחיר של 139. אבל שילוב של מנוע 1.2 + הגיר DSG גרם לי לחשוש ממנה קצת. ובנוסף אני נוסע בדרך הררית כל יום, אז הרגשתי שמנוע 1.2 זה "קטן עלי", נהגתי על השילוב 1.2+DSG - זה אחלה, ובאיילון ות"א רבתי זה מתפקד יופי, אבל לא ידעתי איך השילוב הזה ישמור על פאסון לאורך זמן.

פורסם
תשמע:

אני לא בטוח על איזה מנוע אנחנו מדברים כאן במיטו, אבל שאני חיפשתי - גם התעניינתי במיטו (הגרסה הכי פשוטה) - והיא הייתה פשוט, הממ... מגעילה, אין לי מילה אחרת, לא מרגישה יותר איכותית או מפנקת או מושכת מיונדאי I20. מאוד התאכזבתי. אני פשוט לא חושב שזה שווה את מה שהם מבקשים, מה גם שסמל"ת לא מוכרת אלפות לכולם באותו מחיר, אני קיבלתי מחיר תייר (יענו פראייר). יש את חברת BUY AND DRIVE שהציעה לי את אותה האלפא, במחיר זול משמעותית (15-20 אלף פחות), הנציגה אמרה שיש להם איזשהוא הסדר עם סמל"ת וכו'. אבל זה חנות באיזור תעשיה של נתניה ותבינו אותי למה לא רצתי לקנות מהם, מה גם שפשוט לא התחברתי למיטו.

אולי בגרסאות יקרות יותר עם תוספות אחרות זה מרגיש אחרת.

א. מדובר במיטו עם חבילת הספורט

ב. מי שקונה אוטודיל/ ביי אנד דרייב או כל מגרש אחר בתנאים מסויימים יכול לקבל רכב עם 0 ק"מ אך הוא יהיה יד שניה מחברה ומכאן ההבדל שדרך אגב נשמע הגיוני.

ג. המחיר שמצויין להלן הוא מחיר לימי המכירות המיוחדים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גוסט, אתה נשמע רציני וסמל"ת נוהגים ללכת לקראת קונים רציניים. לא יודע אם מיצית את המיקוח בעניין הג'ולייטה - סמל"ת מודעים שיצא שם של "מחיר מותאם אישית" ומנסים קצת לצמצם את רמת הגמישות אבל כל מיני "מתנות" שיכולות להיות שוות כסף. תנסה ללחוץ לכיוון שנת אחריות שלישית (אני מכיר מישהו שקיבל, אמנם על 159) תבדוק איזה צ'ופרים יש להם (אפילו על הבראבו קיבלת מתנות ששוות לא מעט, החל משטיפות חינם בשווי יותר מ-1,000 ש"ח דרך GPS ועד התחייבויות כתובות לקנייה במחיר מחירון, ועוד כמה דברים) ... וגם תקבל מהם חברות חינם במועדון אלפא רומאו (שזה בעצמו שווה המון !!!)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
Ghost אני בערך במצב שלך, אתה יכול לפרט, למה ירדת מסיטרואן? היא הכי קורצת לי

האמת רק כי כולם הורידו לי ממנה ואמרו לי שיש מלא בעיות ואי אפשר למכור אותה אחרי זה ודוגרי יש לה גיר רובוטי מצמד אחד.

פורסם
גוסט, אתה נשמע רציני וסמל"ת נוהגים ללכת לקראת קונים רציניים. לא יודע אם מיצית את המיקוח בעניין הג'ולייטה - סמל"ת מודעים שיצא שם של "מחיר מותאם אישית" ומנסים קצת לצמצם את רמת הגמישות אבל כל מיני "מתנות" שיכולות להיות שוות כסף. תנסה ללחוץ לכיוון שנת אחריות שלישית (אני מכיר מישהו שקיבל, אמנם על 159) תבדוק איזה צ'ופרים יש להם (אפילו על הבראבו קיבלת מתנות ששוות לא מעט, החל משטיפות חינם בשווי יותר מ-1,000 ש"ח דרך GPS ועד התחייבויות כתובות לקנייה במחיר מחירון, ועוד כמה דברים) ... וגם תקבל מהם חברות חינם במועדון אלפא רומאו (שזה בעצמו שווה המון !!!)

אני אקח את זה בשבון, למרות שעידן הוא זה שמוכר לי את האוטו, ככה שמיקוח זה לא בדיוק יהיה..

בכל מקרה אני עדיין לא החלטתי, בנוסף להכל היום ראיתי את המיטו בצבע ששמור לי וממש לא אהבתי, לכן עכשיו אני צריך לבדוק שוב אם יש במלאי אחת אחרת כמו שאני רוצה..

בנוסף אני אבדוק השבוע איביזה קופרה\בוקהנגרו ונראה איזה מחיר הם מציעים.

פורסם

מה אתם אומרים עם האיביזה קופרה?

המחיר זול יותר משניהם, 180כ"ס, DSG7, מאובזרת...

איך יהיה המעבר מהA3 שלי לרכב כזה?

ומה עם בעתיד, אפשר למכור אותם במחיר נורמלי עוד 4 שנים (עם קילומטרז' נמוך ויד ראשונה)?

מה לגבי איכות החומרים לאומת הA3 החדשה או המיטו, והאם יש בעיות של של פלסטיקים וחומרים אחרים שנשברים או נסדקים או מרשרשים או סתם יוצאים מהמקום?

ובכללי האם זה רכב מומלץ? ובמיוחד בהשוואה למיטו ולA3 המדוברים?

שוב תודה.

לאחר קצת קריאה בפורום אני אציין שאני לא אשפר את הרכב בשום צורה.

• תוכן חדש...