Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה על רכב קטן, חסכוני

nebben
שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

התקציב עומד על גג 40, אשמח מאוד מאוד למצוא רכב במסגרת של 30K (יתן לי הרבה מרווח לטובת ביטוח, יישור קו וכדומה).

הרכב שאני מחפש הוא קטן, ידני, חסכוני, אמין ובמחיר הגיוני :-)

הרכבים שאני פוזל לכיוונם בנתיים הם סוזוקי אלטו יד שניה, אפשר למצוא היום בסביבות ה45K (הבעיה שיקר לי טיפה, אצטרך להמתין לרכב כזה עוד כחודשיים.. היתרון שאני מניח שאין פה כל כך עניין של יישור קו, ההוצאות הנלוות אמורות להיות נמוכות יחסית).

הרכב השני - פונטו ספייס 2006 ידנית, הבעיה כאן שפשוט אין כל כך היצע לרכב הזה. כמעט כל מה שמפורסם עם ק"מ גבוהה או שמדי פעם שצץ רכב נורמלי, מבקשים מחירים לא הגיוניים (מעל המחירון).

אשמח לקצת הכוונה, עזרה. האם יש לכם הצעות לרכבים אחרים? האם אתם חושבים ששווה להמתין ולהשקיעה בסוזוקי?

אני מאוד מחפש רכב שיהיה צעד נכון כביכול מבחינה כלכלית. אני לא נוסע הרבה, אני צריך רכב חסכוני לנסיעות קצרות בעיקר. מינימום הוצאות נלוות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממה שאני מבין מהדרישות שלך שווה לך לחכות עוד קצת ולקנות רכב חדש יחסית בכזה מחיר אתה קונה 2010,לכן ספק שהוא יצטרך איזה ישור קו. בנוסף רכבים עם ק"מ נמוך. ועם אחריות עדיין.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נפלתי עכשיו על הפיאט פונטו גרנדה, מודל 2008 ידני. אני רואה שהמחיר שלהם נע בסביבות ה35K. הבעיה שהמחיר הוא בגלל שרובם אם לא כולם מליסינג. האם זאת אופציה טובה? הק"מ שם סביר לגמרי למרות הליסינג, בסביבות ה80,000

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה 1.25 כדי לרדת היא חלשה מידי ו1.4 לא בטוח שהיא בטווח המחירים.אם אתה רוצה מינימום חיסכון זה האלטו.

80K לרכב בן 3.5 זה לא סביר. לליסנג זה סביר.אם אתה מצליח לבתקציב שלך למצוא גרנדה לך על זה,היא יותר מרווחות והרבה יותר בטיחותית,אם לא -אלטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נפלתי עכשיו על הפיאט פונטו גרנדה, מודל 2008 ידני. אני רואה שהמחיר שלהם נע בסביבות ה35K. הבעיה שהמחיר הוא בגלל שרובם אם לא כולם מליסינג. האם זאת אופציה טובה? הק"מ שם סביר לגמרי למרות הליסינג, בסביבות ה80,000

ידידי, תבדוק טוב כי זה לא המחיר של גרנדה פונטו מליסינג. לדעתי מדובר ברכבי השכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי היא תהיה יותר מהיר יש לה 4 צילנדרים ו250 סמק יותר,מנגד משקל יותר גבוהה.לא הייתי הולך עליה בגירסת 1.25,אצלי יש פנדה עם 4 כ"ס יותר והיא יותר קלה מהגרנדה,לכן קשה לי להבין איך אפשר היה לתת כזה מנוע לכזה רכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...