Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי לא מזמן שאני צריך רכב שיהווה תחליף לתחבורה הציבורית האיומה שאני משתמש בה כדי להגיע כל יום לעבודה.

הצרכים שלי הם כאלה:

- אמינות (יש מישהו שלא מתחיל בזה?!)

- קטן וחסכוני. אני לא נשוי ואת הרוב המכריע של הנסיעות אני אעשה לבד.

- מספיק חזק כדי לסחוב את העליות לירושלים.

- לא סגפני יותר מדי. גם ככה לנהוג בכבישים של הארץ זה לא תענוג גדול מדי. שיהיה כיף ונוח לשבת בו.

- בטיחותי. מאוד חשוב.

- אוטומטי. אני הולך להיתקע המון בפקקים.

אחרי כל זה, חבר הציע לי את הקאיה פיקנטו. הוא הזמין אחת לפני כמה חודשים ואמור היה לקבל אותה בינואר אבל אפשרויות חדשות שנפתחו לו בעקבות שינויים בתקציב גרמו לו ללכת על משהו אחר. הרעיון הוא להעביר על שמי את ההזמנה כך שלא אצטרך לחכות למשלוחים מאוחרים יותר.

עד כמה שהתרשמתי מהחבר שביצע נסיעת מבחן ברכב ומביקורות של כתבי רכב נראה שגרסת ה- 1.25 ליטר די עונה על הצרכים.

אשמח אם תאשרו או לחילופין תציעו הצעות רלוונטיות אחרות. לגבי מסגרת התקציב אני מניח שכבר קיבלתם רעיון.

תודה.

- בני

פורסם

פיקנטו 1.25 אוטומטית היא בחירה מעולה, אולי אפילו הכי טובה שיש בקטגוריה שלה. תמורה מצויינת לכסף, זאת לפחות דעתי אחרי שנהגתי פחות או יותר על כל המתחרות בקבוצה.

את העליות של ירושליים היא תעלה בקלות, כל עוד לא תעמיס אותה בארבעה מבוגרים ותנסה לטפס על 110 קמ"ש. מה שכן, אני לא חושב שהיא משרה ביטחון מיוחד בנסיעות בין עירוניות מהירות. אתה יודע איך זה - רכב קטן, עוקף משאית, רוחות צד, כל הרכב מתנדנד. אפשר לחיות עם זה, אבל זה לא מרגיש הכי כיף שיש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יונדאי i10 גם תתאים

בדקת/שקלת?

בגירסת 1.25 היא יותר יקרה לכן אין ממש טעם לקנות אותה,לגבי רוחות אתה מרגיש את בעיקר כשאר אתה עומד ורכבים חולפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני שונא להשבית שמחה, אבל וידאת שהחבר שלך אכן יכול להעביר את ההזמנה על שמך? לפי מה שאמרו לי בסוכנות, החברה אינה מאפשרת זאת, לפחות לא בלי קומבינות. בכל אופן, אשמח לשמוע איך הלך לך.

פורסם

מוזר שלא קיבלתי הודעות למייל על השירשור הזה. אני די בטוח שנרשמתי...

בכל מקרה, תודה לכולכם על העזרה. אני רואה שהכיוון הוא חיובי ביותר לגבי הפיקנטו.

לגבי ההזמנה, כנראה שהתבלבלתי ואת ההזמנה אי אפשר להעביר על שמי אבל ביום התשלום את הרכב ניתן יהיה לרשום על שמי - או שגם כאן אני טועה?

פורסם

מקסימום תקבל יד נוספת. זה בולשיט וזה ניתן להוכחה בקלי קלות - רואים שיום רישום הרכב ויום העברת הבעלות זה אותו יום.

עם הביקוש ההיסטרי שיש לרכב הזה, שגם ימשיך בעתיד (רכב קטן ואוטומטי) - לא נראה לי שלמישהו יהיה איכפת.

פורסם

drsubaru, תודה על המענה המהיר.

אני שונא להשבית שמחה, אבל וידאת שהחבר שלך אכן יכול להעביר את ההזמנה על שמך? לפי מה שאמרו לי בסוכנות, החברה אינה מאפשרת זאת, לפחות לא בלי קומבינות. בכל אופן, אשמח לשמוע איך הלך לך.

אני אעדכן כשיהיו התפתחויות. תודה לכולם.

פורסם

מניסיון, ניתן לרשום אותך כיד נוספת בסוכנות וביום קבלת הרכב פשוט להוריד את החבר שלך מהבעלים.

מאוד פשוט.

תתחדש!

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...