Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יכול לומר איזה כלב זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה כלב מגזע "מזל טוב, תתחדש" ! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זהו שאם זה גור גזעי, אולי הוא ברח למישהו וצריך לבדוק.

אם לא, הוא ישאר אצלי.

(למרות שביומיים וחצי שהוא בבית הוא הספיק לחרבן ולהשתין בכל מיני מקומות שלא ידעתי שקיימים)

פורסם

(למרות שביומיים וחצי שהוא בבית הוא הספיק לחרבן ולהשתין בכל מיני מקומות שלא ידעתי שקיימים)

תכין לו פינה בבית עם שמיכה לשכב עליה ותקשור אותו שם ברדיוס קצר (אבל שמאפשר מחיה סבירה) ולאט לאט תגדיל את הרדיוס. כך הוא יתרגל לא לחרבן בבית. (כלבים לא אוהבים לחרבן איפה שהם ישנים)

מזל טוב, נראה כלב חמוד!

פורסם

קשה לי להאמין שמישהו יתן לכלב גזעי לברוח.

יש לי פומרניין לבן ומרוב שמפנקים אותו הוא כל היום רודף אחרינו בבית, אין סיכוי שכלב כזה ירצה לברוח.

פורסם
קשה לי להאמין שמישהו יתן לכלב גזעי לברוח.

.

תרשה לי לתת לך תסריט שניתקלתי בו עד היום מאות פעמים (בלי הגזמה):

ילדיו של איש עסקים רב ממון מציקים לו שהם רוצים כלב.

כיאה לאיש במעמדו, אין מצב שהוא ילך ויאמץ כלב באיזה כלביה, אישתו זה תכשיט שהוא משויץ בו לחבריו, האוטו זה תכשיט להשוויץ, הבית כנ"ל וכמובן גם הכלב זה איזה משהוא שהוא שמע שעולה המון כסף.

על השבוע הראשון הוא חוזר הבייתה, מגלה שהכלב עשה קקי על השטיח בעיצוב של כריסטוף שימוקוקו ופיפי על הספה של נאטוצי (דיברנו כבר שהכל חייב להיות ממותג ומתוכשט בהתאם) וחרף צווחות הילדים, באותו רגע הכלב מושלך לרחוב ללא כל מחשבה שניה.

יש לי בולדוגית צרפתיה כזאת ודאגתי לאמץ עשרות כלבים כאלה שעברו חוויה זהה.

ואיך אני יודע את הסיפור אתה שואל?

הרי הכלב לא סיפר לי את זה!

אז היום כל כלב שעובר חיסון מקבל גם ציפ ותוך שניה אתה מרים טלפון לבעלים שלו ואז שוב ושוב אתה נתקל באותם אנשים מגעילים.

אני כבר הבנתי די מזמן ש"אם הבעלים לא בא לחפש את הכלב עוד לפני שהכלב הגיע אלי, הוא כבר לא יבוא לעולם".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה מדבר על אנשים שזרקו את הכלב מהבית!

ואני למעלה דברתי על כלב שברח.

אגב, הכלב שלי לא יכול לעלות על הספות גם אם הוא ירצה. הוא לא מגיע לגובה הזה, ואני לא משאיר אותו לבד על הספה בשביל שלא ישתין שם.

בכל מקרה, אני מדבר על בריחה של הכלב מהבית, ולא על בעלים שזורק את הכלב החוצה.

פורסם

לא גולדן ולא לב. מעורב.

ואם אתה רוצה כלבים יפהפיים שאנשים רעים זורקים - השאר לי כאן ה.פ. עם הטלפון שלך. אטלפן כשעוד אחד ייסתובב בתחנת הדלק שעל ידנו. לאשתי ולי כבר אין כח ומספיק לנו הגולדן הזקן שלנו. רוסיה מהמושב שהיתה לוקחת אותם לעטרות גם הפסיקה.(והעיריה הולכת לסגור להם).

פורסם
תכין לו פינה בבית עם שמיכה לשכב עליה ותקשור אותו שם ברדיוס קצר (אבל שמאפשר מחיה סבירה) ולאט לאט תגדיל את הרדיוס. כך הוא יתרגל לא לחרבן בבית. (כלבים לא אוהבים לחרבן איפה שהם ישנים)

מזל טוב, נראה כלב חמוד!

זה מתאים לכלב בוגר אולי , לא לגור! שלא מסוגל להחזיק צרכים ולא יוצא 3 פעמים מסודרות ביום.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נראה כמו לברדור

כך בחשבון שזה כלב שקצת קשה לגדל בבית

זה כלב מדהים , אבל זה פצצת אנרגיה , הוא דורש הרבה משחק וריצות בטיולים ,

והוא גודל לגודל דיי נכבד

אז לפני שאתה מאמץ תעשה קצת חיפוש על הדרישות שלו , שלא בעוד שנה שהו יהיה גדול תופתע ותחפש למי למסור[ תזרוק אותו .

אם זה לא מתאים לך כל עוד הוא קטן עדיף למצוא לו בית חם

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

נראה כמו לברדור

אבל זה פצצת אנרגיה

הוא דורש הרבה משחק וריצות בטיולים

וואלה בכלבים אני לא ממש מבין אבל רוב הלברדורים שאני מכיר הם דיי בטטות והבעיה הגדולה שלהם באמת זה השמנת יתר.

• תוכן חדש...