Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכמה בדיוק עולה טסט למנוע עם נפח מפלצתי שכזה? (שואל ברצינות)

כמה עולה ביטוח לרכב עם נפח שכזה? (שואל ברצינות)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה למגיבים...

לגבי מאזדה 3 לא מתאימה לי כל כך גם בגודל שלה וגם מבחינת עיצוב ההצבק יפה והכל אבל מעדיף לשים סכום כזה על רכב אחר.

לגבי פאסאט צריך לברר מחירי ביטוח וטיפולים ואמינות מול אקורד לדוגמה.. אני חושב שהפסאט יקרה יותר לאחזקה

ג'טה גם אחלה רכב אבל עיצובית אני אוהב יותר את ההונדה או הסובארו או הפאסאט...

מליבו באמת מפתה אבל היא קצת מעבר לתקציב אני חושב ודווקא הסתכלתי על הרכב כמה פעמים

אשמח לעוד תגובות...

פורסם
הייתה לחבר שלי בי4 2006 הרכב עשה לו בבמוצע 7.5 קילומטר לליטר בנסיעה סבירה.

מבחינת כח האוטו ממש לא מטוס בגלל ההנעה הכפולה שמורידה לו הרבה כח ונוסע כמו כל מנוע 2000 אחר בקטגורייה.

לבוס שלי הייתה אקורד 2004 הייתה עושה לו 9 קילומטר לליטר בנסיעה רגועה ואם הוא היה לוחץ הייתה לוקחת הרבה יותר.

הרכב חזק יחסית ונוסע טוב ולפי דעתי גם נראה נהדר!

כרגע יש לו מזדה 3 מנוע 2000 שנת 2010,האוטו יציב מאוד,מתלים קצת נוקשים,המנוע בטורים הגבוהים חזק,צריכת הדלק בערך 9 קילומטר לליטר בנסיעה סבירה.

נכון שהמזדה קצת חרושה ורואים מלא כאלה בעיקר בגרסת ה1.6 אבל הרכב נראה ממש טוב וגם נוסע טוב,לפחות ברמה של האקורד אבל הרכב קטן בהרבה וגם לא ממש נראה כמו רכב מנהלים.

תודה על המידע גבר

האקורד כנראה עדיפה על B4 אני מבין...

זאת הייתה שאלה באמת קשה כי מדובר בשתי מתחרות יפניות שמציעות רכבים ברמה גבוהה וזהים כמעט לחלוטין בהיצע

ובתוספות.

מזדה 3 לא הטעם שלי האמת.. כמו שציינתי קודם את הכסף אני יעדיף לתת על רכב אחר מאשר על מזדה 3.

פורסם
תודה למגיבים...

לגבי מאזדה 3 לא מתאימה לי כל כך גם בגודל שלה וגם מבחינת עיצוב ההצבק יפה והכל אבל מעדיף לשים סכום כזה על רכב אחר.

לגבי פאסאט צריך לברר מחירי ביטוח וטיפולים ואמינות מול אקורד לדוגמה.. אני חושב שהפסאט יקרה יותר לאחזקה

ג'טה גם אחלה רכב אבל עיצובית אני אוהב יותר את ההונדה או הסובארו או הפאסאט...

מליבו באמת מפתה אבל היא קצת מעבר לתקציב אני חושב ודווקא הסתכלתי על הרכב כמה פעמים

אשמח לעוד תגובות...

אני די בטוח שההבדלים בין פאסאט לאקורד בביטוח זניחים, צריך לבדוק. לגבי הטיפולים, הפאסאט יותר יקרה זה בטוח, אך יותר איכותית (ומאובזרת) בהרבה, ככה שזה שיקול שלך.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם
תודה לכולם..

אני כרגע עוד מתלבט על כמה דגמים ובודק.

מה הייתם לוקחים? אקורד 2000 / פיגו 407 2000?

אקורד בגלל המנוע, 407 בגלל הנוחות.

אבל בהכרעה סופית, האקורד.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

את זו שנמצאת במצב מכאני טוב יותר.

את זו שמרגישה לי טוב יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...