Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מצחיק אייל..

אתה מצד אחד רוצה למכור סובארו כי אתה ספונסר אבל אני יודע שיש לה מלא תוספות ומכיר את האוטו מבחינת מראה ותוספות

אני שואל לגבי דלק וביטוח לא עזרת לי לגבי זה חוץ מלפרסם סתם

אנחנו חוזרים לנקודה מספר אחת, ביטוח זה דבר שמומלץ לברר מול חברת הביטוח כי כיום ההיסטוריה והמאפיינים של הנהג, מיקום הגיאוגרפי משפעים רבות על הצעות הביטוח.

לגבי תצרוכת דלק: נתוני המעבדה של ה B4 2.0 אוטומט משנתון 2007 הינם: 8.4 בעיר / 15.1 מחוץ לעיר / 11.7 משולב. (הנתונים הינם ק"מ לליטר)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי תצרוכת דלק: נתוני המעבדה של ה B4 2.0 אוטומט משנתון 2007 הינם: 8.4 בעיר / 15.1 מחוץ לעיר / 11.7 משולב. (הנתונים הינם ק"מ לליטר)

שכחת פרט חשוב!!!

אנחנו איננו חיים ומתניידים במעבדות ובקיצור נתונים מאוד אופטימיים!

אל לשכוח כי הסובארו מדור זה מיושנת,נמוכה ולא נוחה.

נתון הכוח "מפוצץ" אך במציאות הוא לא בדיוק מוחץ ולא מהווה איום על המתחרות,ההנעה הכפולה שלו מעולה אם היה לנו כאן חורף אמיתי שכולל הרבה מים ,קרח ושלג,למעשה היא מכבידה,זוללת דלק ואיננה נדרשת,כ''כ הרבה רכבים כיום בעלי הנעה קדמית ואחיזה גבוהה מאוד תחת מאמצים ומשקעים.

פורסם

כאחד שישב בניידות נהוגות ע"י מדריך בקורס נהיגה מבצעית שהביא אותן לגבולות המעטפת לא פעם :-

B4 עם הצמיגים המקוריים זה סיפור אחד וסיפור נחמד.

ההתנהגות של B4 אחרי שגמרה את הסט המקורי ושמו לה משהו שזכה במכרז המשטרה היא עולם אחר, מפחיד.

ב B4 ,אם אתה לא מתכונן להשקיע בצמיגים - חבל על הדלק.

פורסם

לגבי הסיטרואן:

מחיר הביטוח של ה C5 נמוך מאד (למרות שאני לא מכיר את הכללים לגבי נהגים חדשים).

אין לדעתי צורך אמיתי לבחור בגרסת PK, בשנתונים האלה לא תקבל שום יתרון אמיתי על פני הדגם הרגיל וסתם תוציא עד כמה אלפיות. חבל על הכסף.

צריכת הדלק טובה יחסית מכיוון שהגיר מסוג AL4 מכוון לחסכון בדלק (הוא גם גיר קפריזי ומהווה את נקודת התורפה העיקרית בעיני של הרכב).

הרכב מרווח, בטוח ונוח בצורה יוצאת דופן (תא המטען ענק ונפתח במלואו בתצורת האצ'בק). אם אתה אמור לשנע משפחה על טפה וציודה למרחקים ארוכים זו בחירה מצויינת לטעמי, במיוחד אם אתה קונה מהטרייד אין של לובינסקי שגם נותן אחריות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה רע להכיל את המאזדה 6 באפשרויות ?

אם כבר שאלה נוספת רכב מנהלים ליסינג ניתן להניח שנשמר יותר טוב מרכב אחר ?

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם
מה רע להכיל את המאזדה 6 באפשרויות ?

אם כבר שאלה נוספת רכב מנהלים ליסינג ניתן להניח שנשמר יותר טוב מרכב אחר ?

המזדה 6 החדשה כן אני מדבר על ה-2008 ומעלה

אבל היא כבר יקרה לתקציב..

וליסינג אני לא ממליץ ולא בטוח שנשמר יותר אם כבר פרטי נשמר יותר בדרך כלל..

שזה ליסינג לא כולם שומרים על זה- בכל זאת, לא שלהם ומחזירים בסוף חחח

אבל יש פרטיות הרוסות ויש ליסינג שמורות.. תלוי על איזה רכב יש ספציפים ליסינג יותר שמורות מהרבה פרטיות...

הכי טוב לבדוק

פורסם

מה לגבי מאזדה 3 מנוע 2000?אחלה של רכב

מבחינת אמינות נסיעה זריזה,שמירת ערך מעולה שוק טוב,שותה קצת דלק

אבל לטעמי עדיפה מכל מה שרשמתה אם זה לא למשפחה מורחבת

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
מה לגבי מאזדה 3 מנוע 2000?אחלה של רכב

מבחינת אמינות נסיעה זריזה,שמירת ערך מעולה שוק טוב,שותה קצת דלק

אבל לטעמי עדיפה מכל מה שרשמתה אם זה לא למשפחה מורחבת

תשמע מזדה 3 הרכב אחד הכי חרושים ומשעממים שיש בכבישי מדינת ישראל לדעתי..

אם כבר מזדה 3 אז את ההצבק 2,000... אבל אני לא מחפש את הסגנון הזה

אני חושב יותר על כיוון הסדאנים מנהלים-משפחתי

ומזדה 3 מנוע 2000 אני לא חושב משתווה או נתון להשוואה מול B4 או אקורד או C5 שזה רמה אחרת ואיכות אחרת

פורסם

הייתה לחבר שלי בי4 2006 הרכב עשה לו בבמוצע 7.5 קילומטר לליטר בנסיעה סבירה.

מבחינת כח האוטו ממש לא מטוס בגלל ההנעה הכפולה שמורידה לו הרבה כח ונוסע כמו כל מנוע 2000 אחר בקטגורייה.

לבוס שלי הייתה אקורד 2004 הייתה עושה לו 9 קילומטר לליטר בנסיעה רגועה ואם הוא היה לוחץ הייתה לוקחת הרבה יותר.

הרכב חזק יחסית ונוסע טוב ולפי דעתי גם נראה נהדר!

כרגע יש לו מזדה 3 מנוע 2000 שנת 2010,האוטו יציב מאוד,מתלים קצת נוקשים,המנוע בטורים הגבוהים חזק,צריכת הדלק בערך 9 קילומטר לליטר בנסיעה סבירה.

נכון שהמזדה קצת חרושה ורואים מלא כאלה בעיקר בגרסת ה1.6 אבל הרכב נראה ממש טוב וגם נוסע טוב,לפחות ברמה של האקורד אבל הרכב קטן בהרבה וגם לא ממש נראה כמו רכב מנהלים.

פורסם
תשמע מזדה 3 הרכב אחד הכי חרושים ומשעממים שיש בכבישי מדינת ישראל לדעתי..

אם כבר מזדה 3 אז את ההצבק 2,000... אבל אני לא מחפש את הסגנון הזה

אני חושב יותר על כיוון הסדאנים מנהלים-משפחתי

ומזדה 3 מנוע 2000 אני לא חושב משתווה או נתון להשוואה מול B4 או אקורד או C5 שזה רמה אחרת ואיכות אחרת

ברור שהאצב'ק יש לי שניים ושתיהם הא'צבק הסדן מכוערת וגם בגרסת הספיריט לא מרגישה מיוחדת

הא'צבק עם הסנרוף גאנטים 17 תחת יפה,יותר אטרקטיבית ומושכת תעין

ותתפלה תעלה על מנוע 200 תחשוב שזה רכב שונה מה1600

ואומר לך אחד שמעדיף ג'אסטי ולא מאזדה 3 1600

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

לא יודע איך לא המליצו עוד על... פאסאט 06-08. מרווחת, סחירה, מחיר, לא נופלת משום מתחרה מבחינת תצרוכת דלק, מאובזרת (אם אתה מותח עוד טיפה את התקציב, אתה מקבל מאובזרת אפילו עוד יותר).

אל תהסס לחפש ביד 2 פאסאט 06 לקצ'ורי (FSI, אם אתה מוכן לדיזל אז היא אפילו זולה יותר, אך צריך לחפש טוב שמורה) שתפנק אותך בתוספות שאין למתחרות בתקציב הזה, ותשאיר לך עודף מ75K.

בגדול, תציץ גם על ג'טה 2000FSI.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

• תוכן חדש...