Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ישנם מספר רכבים שאשמח לקבל עליהם חוות דעת כללית בנושאי:

-אמינות

-צריכת דלק אמיתית

-עלויות אחזקה

-איכות הרכב ונוחות

אני מחפש רכב גדול ונוח לנסיעה, לנהיגה ולמשפחה, רכב של 5 מקומות שנראה טוב, צורך דלק סביר,

לא יקר לאחזקה ואמין.

הרכבים שעלו בקטגוריה:

-הונדה אקורד

-סובארו B4

-סיטרואן C5

בנוסף לחוות דעת על כל רכב או על אחד מהם בכל אופן, אני ישמח לדעת איזה רכב הייתם לוקחים מבין השלוש ולמה?

במידה ואתם בעלים נוכחים או שבעבר הייתם בעלים של אחד הרכבים אשמח אם תציינו זאת.

תודה רבה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נוטה יותר לכיוון הB4

האקורד מתעללת בנוסעים מאחור, הסיטרואן חולת סרטן כליות מהיום שיצאה מהמפעל ורק הB4

באמת לא איכזבה (האמן לי, עברתי על כולן) לסובארו B4 יש מערכת AWD שמניעה את כל 4 הגלגלים

ונותנת לך שיפור משמעותי באחיזת הכביש, אני בבירור הייתי בוחר בB4, אם זכור לי נכון היא עושה 1/10

אם אינני טועה, אני אישית מאוד אוהב את האוטו, מאוד אוהב את המנוע בוקסר, אומנם הסיטרואן עולה

על הB4 בנוחות, אך הסיטרואן C5 לא שווה את כמות הפעמים שהיא תשב במוסכים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני אמליץ לך על האחת שאני נוהג בה - אוונסיס 2006

1:11 ממוצע דלק לנהיגה רגועה.

אמינות - טויוטה...

אני גם ראיתי אחת כזאת במקרה למכירה שנראית לא רע בכלל - לפרטים אני מעדיף שתפנה אליי בהודעה פרטית (לא, אני לא מוכר את שלי, לא חושב על זה אפילו).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה.

אשמח לשמוע עוד חוות דעת ודעות...

קנוורט-מן, אני גם מאוד אוהב את הבי-4 אך יש בעיה שהיא זללנית יותר מהאקורד

ואני חושב אפילו משמעותית כי זה 4X4 לכביש ואקורד 2X4.

היתרון של הבי-4 הוא שאפשר להוציא מודל 2007 במחיר של אקורד 2005

ולגבי מחירים של טיפולים ואמינות אני מאמין שכמו הבי-4 גם האקורד.

הרכב שאני מעוניין לרוש אמור להיות מבוטח על נהג צעיר וחדש ככה שגם מחירי הביטוח משחקים פה תפקיד.

עוד דעות ?

פורסם
שלום, ישנם מספר רכבים שאשמח לקבל עליהם חוות דעת כללית בנושאי:

-אמינות

-צריכת דלק אמיתית

-עלויות אחזקה

-איכות הרכב ונוחות

אני מחפש רכב גדול ונוח לנסיעה, לנהיגה ולמשפחה, רכב של 5 מקומות שנראה טוב, צורך דלק סביר,

לא יקר לאחזקה ואמין.

הרכבים שעלו בקטגוריה:

-הונדה אקורד

-סובארו B4

-סיטרואן C5

בנוסף לחוות דעת על כל רכב או על אחד מהם בכל אופן, אני ישמח לדעת איזה רכב הייתם לוקחים מבין השלוש ולמה?

במידה ואתם בעלים נוכחים או שבעבר הייתם בעלים של אחד הרכבים אשמח אם תציינו זאת.

תודה רבה

לגבי הB4,

הדגם החדש מצויד בתיבת הילוכים רציפה מאוד מתקדמת שמאפשרת לך נסיעה חלקה לחלוטין וגם משפרת משמעותית את תצרוכת הדלק של הרכב. במבחנים רבים ציינו לטובה את תצרוכת הדלק של הרכב החדש.

ה B4 החדשה מאוד מרווחת, היא הגבוהה ביותר בקבוצה ומרווח הפנים שלה (בעיקר מאחור) בולטות לטובה בהשוואה לרוב המתחרות. נוחות הנסיעה של ה B4 זכתה במבחני דרכים רבים לתשבחות רבות בנוסף לבידוד הרעשים המעולה.

מפרט האבזור מאוד עשיר וכולל כסטנדרט מערכת שמע מתקדמת הכוללת דיבורית BT, מחליף 6 דיסקים, שליטה מההגה, בקרת אקלים מפוצלת, בקרת שיוט ועוד.

אנו תמיד ממליצים לבצע נסיעת מבחן מקיפה לפני שרוכשים רכב חדש,

מאחל לך להתחדש בכל בחירה שתעשה,

אם יש שאלות אני כאן,

אייל מסובארו.

פורסם

הB4 החדשה (דגם 2010) עושה לנו בממוצע 1:12, הרכב אצלנו כבר מעל שנה

תצרוכת דלק נהדרת בשביל רכב כל כך גדול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה יכול גם לבדוק את היונדאי סונטה מהמודלים האחרונים .

היא מאוד מרווחת ומפנקת , מושבי עור , יש לה תא מטען גדול מאוד , מחירון בריצפה , ואמינה וגם זולה באחזקה .

לגבי דלק - 1:9 בממוצע (אחי קנה אחת כזאת)

לחובבי הכוח יש דגם 3000 ס"מק V6 , היא בהחלט לא לחובבי הנהיגה הספורטיבית .

פורסם
אתה יכול גם לבדוק את היונדאי סונטה מהמודלים האחרונים .

היא מאוד מרווחת ומפנקת , מושבי עור , יש לה תא מטען גדול מאוד , מחירון בריצפה , ואמינה וגם זולה באחזקה .

לגבי דלק - 1:9 בממוצע (אחי קנה אחת כזאת)

לחובבי הכוח יש דגם 3000 ס"מק V6 , היא בהחלט לא לחובבי הנהיגה הספורטיבית .

עדיף ללכת על ה2.5 ליטר - יש לה כוח מספק לעומת ה2 ליטר שגם ככה הבודי הזה כבד עליה מידי

וגם יש לה את תצרוכת הדלק העדיפה גם מה2 ליטר וגם מה3 ליטר

בנסיעה רגועה תצרוכת הדלק הממוצעת ל2.5 ליטר היא טובה ועומדת על 1:11 - בנפח הזה כבר אפשר למצוא אותה באבזור כמעט מלא של מושבי עור, מגנזיום מקורי, סאן רוף.

רכב פנטסטי והוא הגיע למקום שני באחת השנים האחרונות בארה"ב במכירות מיד אחרי הקאמרי של טויוטה.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה לכל המגיבים..

לגבי הB4,

הדגם החדש מצויד בתיבת הילוכים רציפה מאוד מתקדמת שמאפשרת לך נסיעה חלקה לחלוטין וגם משפרת משמעותית את תצרוכת הדלק של הרכב. במבחנים רבים ציינו לטובה את תצרוכת הדלק של הרכב החדש.

ה B4 החדשה מאוד מרווחת, היא הגבוהה ביותר בקבוצה ומרווח הפנים שלה (בעיקר מאחור) בולטות לטובה בהשוואה לרוב המתחרות. נוחות הנסיעה של ה B4 זכתה במבחני דרכים רבים לתשבחות רבות בנוסף לבידוד הרעשים המעולה.

מפרט האבזור מאוד עשיר וכולל כסטנדרט מערכת שמע מתקדמת הכוללת דיבורית BT, מחליף 6 דיסקים, שליטה מההגה, בקרת אקלים מפוצלת, בקרת שיוט ועוד.

אנו תמיד ממליצים לבצע נסיעת מבחן מקיפה לפני שרוכשים רכב חדש,

מאחל לך להתחדש בכל בחירה שתעשה,

אם יש שאלות אני כאן,

אייל מסובארו.

שכחתי לציין שאני מדבר על רכבים בתקציב של 75 אלף בערך

שנכנללות שם: אקורד מודל 2005-6

סובארו B4 2007

וסיטרואן C5 PK 2008

אז זה שסיטרואן היא לא אמינה אני יודע.. אבל שמעתי מחלק תשבוחות על הC5 ומחלק שהאוטו גרוע.

אני יודע שזה צרפתי אבל אני חושב ש-C5 אמינה זה כמו מחט בערימת שחט.. צריך לחפש אחת טובה ולקוות לקנות אחת באמת טובה.

בוא נגיד השאלה שלי היא בעיקר את האקורד 2005-2006 או בי-4 2007 הדגם של 165 כוח סוס..

שאלה מעניינית כי אני יודע ששתיהן אמינות וטיפולים אותו דבר בערך.. כנ"ל לגבי אמינות

הקטע הוא איזה ביטוח נהג צעיר וחדש יותר זול באקורד או בבי-4?

ואיפה הצריכת דלק יותר טובה?

לגבי סונטה דווקא רכב מרשים וזול אבל אם גטס זללנית אז מה סונטה? חחח אני אוהב יונדאי

אבל הצריכת דלק שלהן מרתיעה... אם כבר יונדאי אז טוסון דיזל.

עוד הצעות למישהו או חוות דעת אני ישמח -תודה

פורסם
תודה לכל המגיבים..

שכחתי לציין שאני מדבר על רכבים בתקציב של 75 אלף בערך

שנכנללות שם: אקורד מודל 2005-6

סובארו B4 2007

וסיטרואן C5 PK 2008

אז זה שסיטרואן היא לא אמינה אני יודע.. אבל שמעתי מחלק תשבוחות על הC5 ומחלק שהאוטו גרוע.

אני יודע שזה צרפתי אבל אני חושב ש-C5 אמינה זה כמו מחט בערימת שחט.. צריך לחפש אחת טובה ולקוות לקנות אחת באמת טובה.

בוא נגיד השאלה שלי היא בעיקר את האקורד 2005-2006 או בי-4 2007 הדגם של 165 כוח סוס..

שאלה מעניינית כי אני יודע ששתיהן אמינות וטיפולים אותו דבר בערך.. כנ"ל לגבי אמינות

הקטע הוא איזה ביטוח נהג צעיר וחדש יותר זול באקורד או בבי-4?

ואיפה הצריכת דלק יותר טובה?

לגבי סונטה דווקא רכב מרשים וזול אבל אם גטס זללנית אז מה סונטה? חחח אני אוהב יונדאי

אבל הצריכת דלק שלהן מרתיעה... אם כבר יונדאי אז טוסון דיזל.

עוד הצעות למישהו או חוות דעת אני ישמח -תודה

לשאלתך,

היתרונות של ה B4 מאותן שנתונים: רכב מהנה מאוד לנהיגה המצליח לשלב אחיזה בכביש גבוהה

(הנעה כפולה כסטנדרט, מרכז כובד נמוך בזכות מנוע בוקסר) לצד נוחות נסיעה גבוה מאוד.

הדגמים של 2007 הינן לאחר מתיחת הפנים של אותו דור ולכן בנוסף הם מאובזרים מאוד.

הרכב כולל כסטנדרט בקרת שיוט, בקרת אקלים דיגיטאלית מפוצלת, חישוקי אלומיניום 17", קיפול מראות צד חשמלי ועוד.

אגב, מנוע ה 2.0 של אותו שנתון מפיק 165 כ"ס ונחשב לחזק בהשוואה למתחרים מאותם שנתונים

אם יש עוד שאלות אשמח לענות,

אייל מסובארו

פורסם
לשאלתך,

היתרונות של ה B4 מאותן שנתונים: רכב מהנה מאוד לנהיגה המצליח לשלב אחיזה בכביש גבוהה

(הנעה כפולה כסטנדרט, מרכז כובד נמוך בזכות מנוע בוקסר) לצד נוחות נסיעה גבוה מאוד.

הדגמים של 2007 הינן לאחר מתיחת הפנים של אותו דור ולכן בנוסף הם מאובזרים מאוד.

הרכב כולל כסטנדרט בקרת שיוט, בקרת אקלים דיגיטאלית מפוצלת, חישוקי אלומיניום 17", קיפול מראות צד חשמלי ועוד.

אגב, מנוע ה 2.0 של אותו שנתון מפיק 165 כ"ס ונחשב לחזק בהשוואה למתחרים מאותם שנתונים

אם יש עוד שאלות אשמח לענות,

אייל מסובארו

אתה מצחיק אייל..

אתה מצד אחד רוצה למכור סובארו כי אתה ספונסר אבל אני יודע שיש לה מלא תוספות ומכיר את האוטו מבחינת מראה ותוספות

אני שואל לגבי דלק וביטוח לא עזרת לי לגבי זה חוץ מלפרסם סתם

פורסם
אולי שווה לך לשקול את מאזדה 5 גם

לא מת על הרכב הזה.. הוא מכוער לטעמי וצפוף וגם לא נוח הוא רכב קשה כזה..

יותר בכיוון של רכב מנהלים משפחתי

פורסם
אוקטביה 1.4 tsi היא האופציה שלדעתי הכי מישתלמת

אני אוהב את האוקטביה אבל בתקציב שלי היא לא נכללת

ואם כבר TSI אז לא 1400 שמעתי על המנוע שהוא גרוע ויקר לתיקון ויש לו תקלות..

שמעתי מכתבות באינטרנט ובטלוויזיה.

• תוכן חדש...