Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נתחיל מזה שאני מחפש המון זמן תמורה טובה לכסף שלי בדמות רכב יפה, טוב, יוקרתי, מפנק, ובעל סחירות עד כמה שניתן.

חיפשתי Z4 נסעתי ולא ניתן למצוא אקזמפלר טוב.

כנ"ל לגבי ה SLK 205 ומעלה..

את הקרוספירר בכלל אני פוחד לגעת אחרי שעשיתי נסיעת מבחן ושמעתי רעשים של פלסטיק סיני זז מהבגאז' :\

על כל פנים..

לא הצלחתי שלא להתרשם מהפונטיאק סולסטיס החדשה. שעל פי הערכתי בלתי מזויינת בעליל נראת בחירה טובה ל 160,000 ש"ח.

הן מבחינת שנה-יד-מראה-מחיר והן מבחינת מצבם המכני הדי טוב (ככה נראה) ממה שיש בשוק.

חיפשתי בפורום -גוגל-יוטיוב-אוטו-הגה

ולא מצאתי הרבה מידע רלוונטי לגבי הרכב הנל. אבל נסעתי באחת כזו (לא נהגתי) ואת האמת זאת לא היתה "חווית נסיעה" חיוך אפילו לא עלה לי.. אך בכל זאת אני לפני קנייה.

אשמח עם יש פה בעלי פונטיאק או חברים של כאלה או שמועות מחברים של כאלה שיוכלו לשפוך אפילו מעט על הטיפולים, חלפים, ביטוחים, ביצועים, יתרונות -חסרונות.

תודה מראש,

KING:-D

הנדסאי רכב

פורסם

אם כל מה שאתה מחפש זה "פוזה" אז הסולסטיס עושה את העבודה בצורה מצויינת עם כוכבית קטנה לגבי זמינות חלקים בעייתית מכיוון שכולם הגיעו בייבוא אישי.קח בחשבון שדגמי 2009 עדיין לא ניתן להעביר בעלות (רכב מייבוא אישי חסום להעברת בעלות ב-3 שנים הראשונות).

ב-160K ש"ח אתה קונה מיאטה 2009 גג רך או 2008 גג קשיח. נכון שזו "כולה מאזדה" אבל היא מאוד אמינה, שימושית יחסית למתחרות (לא מעט תאי איחסון, תא מטען הגיוני), הטיפולים זולים, החלקים זמינים, הביטוח הגיוני בהחלט מכיוון שהרכב לא גניב (בניגוד ל-BMW וכו') ולרכב יש יכולות נהיגה שעולות בכמה רמות על הפונטיאק (ואפילו פוטנציאל שיפורים לא רע).

אופציה נוספת בתחום הרדיקאלי היא הונדה S2000, בתקציב שלך תכנס 2007 שמורה או 2008 שחוטה, אבל קח בחשבון שמדובר במכונת נהיגה לא מתפשרת שאני מאוד לא ממליץ לבדוק את המיגבלות שלה לנהגים נטולי ניסיון בהנעה אחורית.

אם גג פתוח זה כל מה שמעניין אותך אז ראיתי מספר רכבים מעניינים ביד2 (בתקציב הנתון):

פורד פוקוס CC (גג קשיח מתקפל), מיני קבריולט (גג רך), פיז'ו 207 CC (גג קשיח), פיז'ו 308 CC (גג קשיח), ניסן מיקרה CC (גג קשיח), מוסטאנג קבריולט (גג רך).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נמחק ציטוט מיותר.

תודה רבה ידידי על ההענות המהירה והעניינית.

ממה שהספקתי לקרוא בחיפושים אכן כולם כאן ממליצים על המיאטה. כנראה שיש סיבה מאוד טובה שכולם אומרים שיש בא מין הראוי המלצה טובה.

זמינות חלקים בעיתית?!. הבנתי שיש לה מנוע סאב?.

איני מחפש רכב ספורט קיצוני אני מחפש לוק יחד עם איכות והנאה מנהיגה ולא מתכוון להחזיקה יותר משנתיים.

היה לי 2 רכבים בעבר "הנאה" אחורית מתוצרת בווארית ונסיון בנהיגה לא חסר.

כל האקזמפלרים שנתת בדמות הגג נפתח לא רלוונתים מבחינתי.

כמו שאמרתי אני לפני קנייה סביר להניח שמחר אני סוגר על הרכב הנ"ל משנת יצור 2009. לפי מיטב בעל הרכב אין שום בעיה לגבי העברת הבעלות שכן אם תיהיה אני כמובן מבטל את העיסקה.

מה מצב השוק שלה?. בעיות מסויימות שאני עלול להתקל בהם.. המלצה באופן כללי על הקנייה..

ניסן מיקרהCC זה רכב של בחורות לא כל כך מוצלח ולא ההיתי ממליץ עליו באופן כללי ללקוחות כמוני בעלי אותן סטנדרטים (מנסיוני האישי כמובן אני מהתחום הנדסאי רכב ויועץ השירות של מרכז שירות גדול של ניסן).

הנדסאי רכב

פורסם

תודה רבה ידידי על הנסיון עזרה קניתי. והופתעתי לטובה! אוף איזה רכב חלומות! 8)8)8)

נ.ב

מישהו מבעלי הרודסטארים יוכל לתת לי טיפים איך שומרים על הגג ? האם יש חומרים? בשטיפה להרטיב אותו?

הנדסאי רכב

פורסם

כנס לפורום של מועדון הרודסטרים, יש שם טונות של מידע.

בנוסף אתה מוזמן להגיע למפגשים של המועדון בימי שישי בקפה נטו בצומת כיתן בת"א.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...