Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני פחות משנה רכשתי אצלהם זוג מכשירי htc desire כל אחד ב 2700 ש"ח לפני מספר שבועות אחד המכשירים התחיל לעשות ריסטרט רנדומלי ואז גיליתי שהמצלמה לא עובדת.

גיליתי שאם נותנים מכות קטנות עם האצבע באיזור המצלמה היא מתחילה לעבוד (לעבוד חלקית, פעם עובדת ומפסיקה ואחרי כמה נקישות מתחילה לצלם על חצי מסך או פשוט בצבע סגול) כלומר יש פשוט בעיה במגעים של המצלמה.

אני חייב לציין שהמכשיר לא נירטב ולא נפל וקיבל יחס טוב מאוד כמו שמגיע למכשיר שעלה 2700 ש"ח.

בקיצור כשהגעתי לחנות והראתי את המכשיר לנציג כבר הבנתי שנפלתי עם האחריות, המילים הראשונות שהוא הוציא מהפה היו צרובות לו במוח "יש פה נזק פיזי וסימני נפילה" (וזה עוד לפני שהוריד את הכיסוי).

שאלתי אותו איך הוא מסיק שקילוף צבע על מסגרת מתכתית היא כתוצאה מנפילה!? הוא ענה לי שככה זה ניראה.

אז מה שעשיתי הוצאתי את המכשיר השני מהכיס ושרטתי אותו בכח לאורך הפינה של הדלפק זכוכית שלהם מספר פעמים ולא קרה למכשיר כלום פשוט היה קילוף צבע קטן (מכשיר עמיד מאוד) ושאלתי אותו האם הוא רואה נזק פיזי של נפילה או נזק שיכול גרום לחופש במגעים של המצלמה!?(על המכשיר שנימסר לתיקון אפילו סריטה כזאת לא הייתה).

בקיצור אמרתי לו שלא ירשום שטויות וביקשתי לדבר עם המנהל שיש בבית קפה בחוץ וכניראה היה בהפסקה.

חיכיתי וחיכיתי לו וכשהגיע התעקשתי להראות לו את התקלה וביקשתי ממנו שיחסוך ממני את הכאב ראש ואם הוא מתכוון לכסת"ח את עצמו על נזק פיזי שיגיד לי עכשיו וניפרד כידידים,כמובן שהוא אמר לי יהיה בסדר ניבדוק אותו במעבדה.

כמובן שאחרי שעברו שבועיים ולא חזרו אלי התקשרתי בעצמי ונאמר לי שיש נזק פיזי למכשיר יש דפורמציה של לוח האם וצריך להחליפו WTF וזה עלות של 800 ש"ח!

אחרי חיפושים באינטרנט כולל אצלינו כאן בפורום גיליתי שאני לא היחיד.

אז תיזהרו מדים פון!!

פורסם

לאחרונה, החלטתי לרכוש מכשיר סלולארי פשוט בכ-500 ש"ח, עד שהאייפון החדש יגיע (והפעם אשכיל לקנות SIMFREE מהיצרן, אחרי שאני וחבריי נכוונו).

משימה פשוטה אה? כנראה שלא.

נכנסתי לזאפ והתחלתי לקרוא ביקורות של לקוחות. האמת? אני לא אחד שנוטה לפחד, אבל נרתעתי באופן כזה שיצאתי מאוד מבולבל.

כנראה, שכמה שאנחנו שונאים את החברות הסלולאריות שלנו וכמה שאנחנו לא מבינים למה הם דורשים על מכשיר, במקרה טוב, פי שניים ממכשיר השוק, אנחנו עדיין צריכים אותם. כנראה שלקנות מכשיר חדש מהיצרן ולא לפחד, זו פריבילגיה.

נ.ב

זוהי לא תגובה ישירה לדי-פון או ל-HTC, אני בכלל מעוניין בנוקיה C3-00.

סתם רציתי לשתף...

פורסם

יש לי תחושה שהם רק דוגמה מייצגת ושכולם מתנהגים ככה. בכל מקרה - נסה לחפש ברשת פתרונות או אפילו לקנות חלקים ספציפיים. אני מכיר אנשים שקנו חלקים בגרושים והחליפו בעצמם (צריך זוג ידיים טובות). לדוגמה מישהו עם desire S שהפסיק לעבוד לו איזה חלק. בחנות רצו 600 שקלים לתיקון. הוא קנה באיביי ב-5 דולר, ישב עם ספר הדרכה איך לפרק ולהרכיב ותוך שעתיים סידר את זה בעצמו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש מדריכים ב youtube לשלל תיקונים ללא מעט מכשירים. או את זה: http://tjworld.net/blog/htc-desire-tear-down

את החלקים אפשר להזמין באיביי (נגיד מצלמה חדשה: http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-GENUINE-HTC-DESIRE-HD-A9191-PHONE-CAMERA-/180716896029?pt=PDA_Accessories&hash=item2a1390ff1d).

להבא, תבדוק אופציה של לקנות מכשיר באתר בחו"ל. אני קניתי ב clove.co.uk.

לפני שקניתי, ביררתי לא מעט ונראה שהם תמיד מכבדים אחריות ולפעמים אפילו מחליפים מכשירים על תקלות שברור שלא אמורות להיות מכוסות באחריות (כמו brick כתוצאה מ root כושל).

מחיר הקנייה (כולל מכס) זול יותר ומקסימום אם צריך לממש אחריות ולשלוח להם את המכשיר, יוצא כמו לקנות בארץ.

פורסם

האמת זה לא חדש שחנויות פרטיות מתנהלות בצורה דיי מבזה.

כאחד שחיכה כחצי שנה לגלאקסי אס 2, הייה לי נסיון די לא נחמד עם כמה חנויות.

גלשתי בזאפ, וגיליתי שקיים כבר האס 2.

מייד הרמתי טלפון לחנות, אמרו שאין במלאי ויגיע רק תחילת חודש הבא.

טוב נו. במהלך אותו חודש, החלו להופיע עוד ועוד חנויות שמפרסמות לכאורה את המכשיר.

אפילו תג המחיר הראשוני היקר בצורה בלתי רגילה לא הרתיע אותי (4000 שקל).

כמובן שלאף אחת מהן (התקשרתי לכל חנות שהופיע בזאפ) לא הייה המכשיר למרות שפירסמו שיש.

כולם כמובן שאלו אם ארצה להירשם "לתור" וכשהמכשיר יגיע יתקשרו אלי.

נרשמתי אצל כל אחת מהחנויות. הבטחות כמו "מחר בערב יגיע, המכשירים במכ"ס מחכים לאישור משרד התקשורת"

ואני בתגובה "אוקיי, אז מחרתיים בבוקר המכשיר אצלי בבית?" ואתם יכולים לתאר לעצמם את התגובה....

כמובן שיום למחרת, ואפילו שבוע לא קרה כלום. לכל חנות היו תירוצים שונים. הבטחות שונות.

עברו כבר חודשיים, שכמה סנונוית כבר החלו להיסתובב עם המכשיר.

לבסוף 2 חנויות חזרו אליי מתוך כל הרשימה.

פשוט לא סמכתי עליהם יותר. והחלטתי לא לרכוש מהם מכשיר. הרושם שקיבלתי שמורחים אותי, ואמרתי זה עוד לפני ששילמתי כסף, מה יקרה אחרי ששילמתי משהו יקרה למכשיר?

חיכיתי כמה חודשים עד שגדוליי המתכנתים בחברות הסלולר בארץ יהרסו את מערכות ההפעלה, ולבסוף רכשתי אותו מחברה סלולרית.

אין לי בעיה לחכות. חיכיתי בסבלנות ולבסוף קיבלתי אותו. אבל אני לא יסבול יחס שכונתי כזה. ואין שום סיבה לשקר.

לא יודעת? תגידי חודש וחצי, ותפתיעי אותי לפני זה!

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

להגיד לכם בתכלס? בתור מוכר באחת מרשתות האלקטרוניקה הגדולות בארץ,שרואה איך כול העסק הזה מתנהל, פשוט מתבייש ומאוכזב לקנות מוצרים בארץ.

99 אחוז מהיבואנים בארץ, מנסים להתחמק מאחריות, וגם אם אין להם ברירה, הם מורחים את הלקוחות ומבזבזים להם את הזמן בשביל לייאש אותם שבפעם הבאה אפילו לא יחשבו לפנות אליהם במקרה של תקלה.

המקום היחיד שזה לא ככה, לצערי זה רק אצל יבואני חברות שמוכרות מוצרי "זבל". אצל הרבה מהם יש אישור החלפה במקום גם אם עברו הרבה יותר מ-14 יום. וזה חבל מאוד שזה ככה.

• תוכן חדש...