Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום וגמר חתימה טובה.

ברצוני לקנות פילטר אוויר פתוח.

אפשר בבקשה לדעת איך בוחרים את פילטר האוויר ואיזה עלי לקנות? על מה עלי לשים דגש?

אפשר בנוסף לקבל המלצות לפילטר פתוח?

תודה.

פורסם

קודם כל יש אחת שאני בטוח שיודע שהיא חוקית בארץ, ושמתי פילטר מהחברה הזו לעצמי באוטו, החברה היא Simota

ואני רכשתי והתקנתי בE&A יש להם פה נציגים בפורום אתה יכול לשלוח להם הודעה פרטית והם יענו לך על הכל..

עלה לי 500 ש"ח כולל עבודה, חצי שעה בערך.

חוץ מרעש יניקה חמוד ואיזה 5 סוסים לא ממש מורגשים, לא יוסיף הרבה לאיביזה כמו שלך..

פורסם

פילטר פתוח לא משנה של איזה חברה לא עובר טסט רק שתדע.

אם בכל זאת אתה רוצה לשים פילטר פתוח תדאג שהחברה תהיה מוכרת (K&N, SIMOTA למשל) ו..זהו.

אני במקומך הייתי שם פילטר אינבוקס במקום הנייר לדעתי הרבה יותר עדיף.

פורסם
בעלי הסדנאות בארץ יחלקו עליך דניאל, SIMOTA וK&N כן עוברים טסט

עד כמה שאני יודע זה מאוד תלוי באיזה טסטר נפל עליך ביום הטסט, פגשתי אנשים שהיו צריכים להחזיר למקורי כדי לעבור ומצד שני פגשתי כאלו שעברו חלק בלי התייחסות לפילטר, בכל מקרה זה שטויות יחסית ביחס לשיפורים אחרים. אבל כמו שנאמר פה מעליי לדעתי פילטר אינבוקס יעשה לך אותה עבודה בדיוק ולא יהיו בעיות בטסט, נכון שייפתחו את מכסה המנוע לא ייראו שום דבר מגניב, אבל עד כמה שאני זוכר שיוצאים עם בחורה והיא מתלהבת מהאוטו היא לא מבקשת לראות את המנוע, אולי בעצם כן תלוי איזה מנוע (והמבין יבין) :evil:8):lol:

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם
קודם כל יש אחת שאני בטוח שיודע שהיא חוקית בארץ, ושמתי פילטר מהחברה הזו לעצמי באוטו, החברה היא Simota

ואני רכשתי והתקנתי בE&A יש להם פה נציגים בפורום אתה יכול לשלוח להם הודעה פרטית והם יענו לך על הכל..

עלה לי 500 ש"ח כולל עבודה, חצי שעה בערך.

חוץ מרעש יניקה חמוד ואיזה 5 סוסים לא ממש מורגשים, לא יוסיף הרבה לאיביזה כמו שלך..

זה בחיים לא יגיע אפילו ל5 כ"ס על המנוע הזה.

פורסם

במקרה אני נוסע עם פילטר פתוח של סימוטה ובטסט האחרון הכשילו אותי על הפילטר ונאלצתי להחזיר את הקופסא המקורית בשביל לעבור את הטסט.

יכול להיות שעד לפני שנתיים שלוש לא היה בעיה לעבור טסט עם פילטר פתוח אבל היום זה יותר קשה אם בכלל.

פורסם

עד כמה מסובך זה להרכיב את האינבוקס בחזרה ואז את הפתוח? מסוכן לעשות את זה אם אני לא מבין בזה כל כך? ראיתי איך שמו לי וזה לא נראה שיש שם משהו ממש מסובך, אבל עכשיו הכנסת אותי לחרדות בקשר לטסט... אבא שלי ידרוס אותי אם לא נעבור בגלל זה, הבטחתי לו שלא יהיו בעיות.. :oops:

פורסם

פשוט לפני הטסט תלך למוסך שבו רכשת את הפילטר תבקש יפה שיחזירו לך את הפילטר המקורי, מקווה ששמרת את כל החלקים, ואחרי הטסט מקסימום תחזיר, אני מכיר כאלו שפירקו רק את הפילטר עצמו במעמד הטסט ולא את כל הצנרת.

פורסם

שמרתי כמובן.. הבעיה שאני גר בכרמיאל והמוסך שבו התקנתי זה E&A בבני ברק, ככה שהנסיעה תעלה לי כמו עוד פילטר :-D

אתה חושב שאם אני רק מוציא את הפילטר זה יעבור טסט? זה הרי עוד יותר גרוע, שהאוויר המלוכלך כביכול נכנס למנוע חחח

פורסם

בגלל זה מפרקים רק לפני ביצוע הטסט ולא בנסיעה עצמה או משהו בסגנון, תתייעץ עם E&A מחר, בטוח שיש להם פתרון לזה.

פורסם
עד כמה מסובך זה להרכיב את האינבוקס בחזרה ואז את הפתוח? מסוכן לעשות את זה אם אני לא מבין בזה כל כך? ראיתי איך שמו לי וזה לא נראה שיש שם משהו ממש מסובך, אבל עכשיו הכנסת אותי לחרדות בקשר לטסט... אבא שלי ידרוס אותי אם לא נעבור בגלל זה, הבטחתי לו שלא יהיו בעיות.. :oops:

תהיה רגוע.

אני ,באופן אישי,אדאג לכך שהרכב שלך יעבור טסט!

כמוכן,כל לקוח שרכש מאיתנו פילטר אוויר מתוצרת SIMOTA ונתקל בבעיה ,מוזמן ליצור איתנו קשר ואנחנו נפתור לו אותה.

בהתחייבות!

בברכת גמר חתימה טובה.

אלי.

פורסם

אני החלפתי את הפילטר פתוח לאינבוקס במעמד הטסט אחרי שחזרתי הביתה להביא את הקופסא המקורית שבמזל קיבלתי עם הרכב.:-D

אני לא יודע איך זה באיביזה אבל בעיקרון זה לא צריך להיות מסובך בכלל.

אתה רק צריך לשמור את הקופסא המקורית עם הפילטר המקורי וביום הטסט להחליף ואחרי הטסט להחליף חזרה ואז לא תהיה לך בעיה...

• תוכן חדש...