Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לא הכי מבין באודיו (למרות שאני כבר שבוע בערך עושה כאן שיעורי בית) אז רציתי לשאול אותכם איך תהיה המערכת הזאת :

קומפוננט : PULSE 6 MOREL

סאב : HERTZ ES300

מגבר : JBL GTO1004

הרעיון הוא להעביר את 2 הרמקולים המקוריים של הרכב (polo 2011) לאחורה , שישארו מחוברים למערכת מולטימדיה ולחבר את הקומפוננט הקדמי עם 2 ערוצים למגבר ואת הסאבוופר בגישור של 2 ערוצים למגבר.

אם מומלץ להחליף את הסאב , אז סאב שהוא הרבה יותר SQ מאשר SPL .. נגיד 75% SQ ו 25% SPL

תודה מראש וגמר חתימה טובה,

לירן.

Hyundai I30 2014

פורסם

הפולס כבר לא קיים, ובלתי אפשרי למצוא אחד כזה חדש, ולכן יש את המחליף שלו, הטמפו, עולה בסיביבות ה- 500 ש"ח.

המגבר והסאב יתנו לך תמורה טובה למחיר, לי יש סאב כזה- ואני ממש מרוצה ממנו, מדוייק מאוד וגם חזק, רק אל תשכח לשים אותו בתיבה אטומה בנפח של כ- 30 ליטרים.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

לא הייתי ממליץ על הטמפו להגברה אלא על הדוטק אוביישן שווה את ההשקעה של העוד 300 שח.

מערכת בסיסית טובה -השילוב הזה הומלץ לא אחת על גבי הפורום.

פורסם
לא הייתי ממליץ על הטמפו להגברה אלא על הדוטק אוביישן שווה את ההשקעה של העוד 300 שח.

מערכת בסיסית טובה -השילוב הזה הומלץ לא אחת על גבי הפורום.

בחנות שאני קונה זה הבדל בין 499 ש"ח ל 999 ש"ח , כלומר פי 2 ..

אני עם תקציב נמוך , גם הסאב והמגבר שאני קונה יהיו יד 2 ולא חדשים

Hyundai I30 2014

פורסם

כמו שנאמר- קומפוננט עדיף.

ההבדל הוא שקומפוננט מגיע עם טוויטר בנפרד ולא על המידבאס עצמו, היתרון העיקרי בכך הוא גובה הבמה והפירוט בצלילים הגבוהים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...