Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מכמה פריטים שהוזכרו פעמיים כמו הבנד, הDAND, הטורק והקונברטר (יכול מאוד להיות שמישהו לא הבין משהו נכון איפשהו בין תהליך השיפוץ ועד לקריאת המפרט), זה נראה כמו שיפוץ מלא.

אם זה נוסע טוב ויש לך אחריות, תהיה רגוע.

8)

פורסם
חוץ מכמה פריטים שהוזכרו פעמיים כמו הבנד, הDAND, הטורק והקונברטר (יכול מאוד להיות שמישהו לא הבין משהו נכון איפשהו בין תהליך השיפוץ ועד לקריאת המפרט), זה נראה כמו שיפוץ מלא.

אם זה נוסע טוב ויש לך אחריות, תהיה רגוע.

8)

אז זהו שהוא רחוק מלנסוע טוב

אבל האשכול לא נועד באמת בשביל זה,פשוט חשוב לי לדעת מהות החלקים שהוחלפו

ואם לא היה עדיף להחליף לגיר חדש מאשר לשפץ?מבחינת מצב הגיר ולא מבחינת עלות,עלות בטוח שהשיפוץ מנצח.

פורסם

כתבת שבמוסך מורשה לא נמצאה כל בעיה באף מכלול אחר ולכן הבעיה בגיר, למרות שהם טוענים שאין בעיה בגיר. אולי תיתן תיאור של הבעיה?

פורסם
כתבת שבמוסך מורשה לא נמצאה כל בעיה באף מכלול אחר ולכן הבעיה בגיר, למרות שהם טוענים שאין בעיה בגיר. אולי תיתן תיאור של הבעיה?

הם טוענים שהם לא מוצאים שום בעיה בשום חלק אחר,אבל בנסיעה הגיר נותן דפיקה לאחר שהשמן חם במעבר הילוך מראשון לשני ולפעמים זה אפילו מלווה ברעש מאיזור הגיר של דפיקה,בנסיעה במוסך אומרים שזה טבעי, וזה ברור שזה לא טבעי,אם היה כלכך טבעי אז גם בזמנו שהגיר הלך לעולמו עוד לפני התלוננתי ואמרו"טבעי,טבעי"עד שנתקעתי עם הרכב.

חשוב שתדעו אני אדייק יותר לגבי המצב של הגיר בנסיעה במהלך ה50-60 קילומטר הראשונים בבוקר הרכב מעביר הילוכים חלק בלי שום בעיה,רק לאחר מכן מתחיל לתת מכות קלות במעבר הילוך מראשון לשני ועם המשך היום הרגשת הדפיקה הולכת ומחמירה.

פורסם

ובדקו את הגיר כשהוא חם? מה הטמפ' של הגיר כשהוא מגיע למצב שהוא דופק? והאם הדפיקה מגיעה כל החלפה ובעת נסיעה רגילה, או שצריך "לדעת" איך לגרום לגיר לדפוק?

פורסם
ובדקו את הגיר כשהוא חם? מה הטמפ' של הגיר כשהוא מגיע למצב שהוא דופק? והאם הדפיקה מגיעה כל החלפה ובעת נסיעה רגילה, או שצריך "לדעת" איך לגרום לגיר לדפוק?

לגבי טמפ' אין לי מושג אבל בדקו אותו שהוא חם בזמן הדפיקות שאני מרגיש ואמרו שזה כלום ככה הגיר מעביר הילוכים,ניסו למרוח אותי,מתוך 10 עברות הילוכים 8 מתוכם מלווים בדפיקה.לפעמים הדפיקה ממש חזקה ומרעישה מאיזור מכסה המנוע.

פורסם
למוסך יש אבא ואמא בדמות יבואן הרכב, מורחים אותך? אז למה אתה מחכה?

הגעתי למקומות הכי גבוהים בארץ שיכולים לתת מענה ולא קיבלתי,לגבי מקורות בחו"ל אני פשוט לא יודע איך לעשות זאת ואין מי שיכול לעזור לי בזה.

כלכך הנראה שבסופו של דבר אני אמכור אותו כי לשפץ גיר ב10 אלף שקל אני לא אעשה כי לא מגיע לי לפרנס את היבואן מטעויות שלו.

אני יודע שזה עניין של זמן עד שהגיר ימות,והזמן לא רחוק.

פורסם

בוקר טוב,

המפרט אינו מלחיץ כלל. מדובר בשיפוץ גיר מלא.

לדעתי אם תיגש למכון גירים לבדיקה תחסוך לעצמך הרבה כאב ראש. יתכן ומדובר בבעיה קטנה הגורמת לכל התופעות שציינת

(לדוגמא חיישן חשמלי כלשהוא).

אשמח לעזור.

יום טוב,

איל

• תוכן חדש...