Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפלנדר 2008 עברה שיפוץ גיר לפני שנה

נגמרה אחריות על השיפוץ(שיפוץ שבוצע במוסך המרכזי)

כרגע הגיר מתחיל לזייף ולעשות רעשים וכנראה שוב פעם הולך לשבוק

כמה אמור לעלות לי שיפוץ?

פורסם

צריך לגשת עם המכונית למכון גירים אוטומטיים שמכיר את הגיר שבמכוניתך, כדי שישמעו ויראו את פעולת הגיר ולפי זה יוכלו

להגיד לך מה יש לעשות, מחירים, זמנים וכו'.

דרך המסך והמקלדת, לצערי הרב, לא ניתן לדעת מה הבעיות בגיר וכמובן שלא את עלות התיקון.

בברכה - רפי לין

פורסם

זה לא בלאי סביר לגיר, אפילו אם זה היה רכב צרפתי.. גיר אוטומטי לא אמור להיגמר אחרי 70 K ובטח שלא אחרי 3 שנים ואם כבר שיפצו אותו, זה החזיק רק 30 K ?

אתה צריך לבדוק למה זה התקלקל מתלכתחילה ודרש תיקון כ"כ לא אופייני בשלב כה מוקדם ולמה התיקון הזה לא החזיק.

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט לא סביר שגיר אוטומטי יתקלקל בכל 30 אלף קילומטרים.

אם אתה מאזור המרכז נסה ליצור קשר עם סופר גיר שבתל-אביב. הם מכון הגירים המורשה של UMI וכך תחסוך לעצמך את פערי התיווך של המוסך המרכזי.

פורסם
בהחלט לא סביר שגיר אוטומטי יתקלקל בכל 30 אלף קילומטרים.

אם אתה מאזור המרכז נסה ליצור קשר עם סופר גיר שבתל-אביב. הם מכון הגירים המורשה של UMI וכך תחסוך לעצמך את פערי התיווך של המוסך המרכזי.

כן אני יודע,הכי עצוב שלא פייר שאני אשלם את התיקון הזה.

פורסם

שלום,

רעשים וזיוף של הגיר יכולים לנבוע ממספר מקורות ברכב אשר חלקם כלל לא קשורים לגיר.

הייתי מציע לך לפנות למכון גירים להמשך בדיקה מעמיקה יותר.

יום נעים,

פורסם
שלום,

רעשים וזיוף של הגיר יכולים לנבוע ממספר מקורות ברכב אשר חלקם כלל לא קשורים לגיר.

הייתי מציע לך לפנות למכון גירים להמשך בדיקה מעמיקה יותר.

יום נעים,

בבדיקה במוסך umi נמצא הגיר כמקור הבעיה או יותר נכון לא נמצאה בעיה בשום דבר אחר.

חבל לי שאני סובל ככה מהשיפוץ.

פורסם

אני הייתי מנסה לחזור לאותו מקום ששיפץ את הגיר בפעם הראשונה.

יש מכוני גירים שנותנים שנת אחריות לגירים שהם משפצים.

פורסם
אני הייתי מנסה לחזור לאותו מקום ששיפץ את הגיר בפעם הראשונה.

יש מכוני גירים שנותנים שנת אחריות לגירים שהם משפצים.

יש לי רק שאלה פשוטה.

כל גיר ניתן לשיפוץ?יש נזקים שאי אפשר לתקן?

מדוע גיר שבאחריות היצרן נהרס מבצעים שיפוץ ולא החלפה?חוץ מהסיבה הכספית,הרי זכותו של הלקוח לבקש החלפה ולא שיפוץ

פורסם

שלום,

אין גיר שלא ניתן לשיפוץ, למעט כמובן נזק של שבר מוחלט בדרך כלל בעקבות תאונה.

בעקרון כתב האחריות של היבואן מדבר על תיקון הנזק הקיים אך לא מדובר באופן מפורש בהחלפת חלק חדש.

ברוב המכריע של המקרים במקרה של תקלה במכלול מורכב ברכב (מנוע, גיר וכו'), היבואן ישפץ אץ החלק ולא יחליפו.

ערב טוב,

פורסם
יש לי רק שאלה פשוטה.

כל גיר ניתן לשיפוץ?יש נזקים שאי אפשר לתקן?

מדוע גיר שבאחריות היצרן נהרס מבצעים שיפוץ ולא החלפה?חוץ מהסיבה הכספית,הרי זכותו של הלקוח לבקש החלפה ולא שיפוץ

אין שום זכות כזו, בדוק את כתב האחריות שלך, מחובתו של היצרן לתקן לך את הרכב ולא להחליף מכלולים שלמים, על אותו משקל יכולת לדרוש החלפה של הרכב כולו וזהו למרות שבמקרים מסויימים הוא יבחר להחליף מכלול ולא לשפצו.

המליצו לך נכונה, חזור לאותו מקום שבו תוקן הרכב וכן פנה לשירות לקוחות של היבואן, לא נראה לי שישאירו אותך באויר אם באמת כשלה תיבת ההילוכים שוב.

פורסם
אין שום זכות כזו, בדוק את כתב האחריות שלך, מחובתו של היצרן לתקן לך את הרכב ולא להחליף מכלולים שלמים, על אותו משקל יכולת לדרוש החלפה של הרכב כולו וזהו למרות שבמקרים מסויימים הוא יבחר להחליף מכלול ולא לשפצו.

המליצו לך נכונה, חזור לאותו מקום שבו תוקן הרכב וכן פנה לשירות לקוחות של היבואן, לא נראה לי שישאירו אותך באויר אם באמת כשלה תיבת ההילוכים שוב.

או'קי תודה על העזרה אני אדווח במידה ויהיו התפתחויות

פורסם

חג שמח לכולם,הייתי רוצה את עזרתכם בקבלת

חוות דעת על חלקים אלו אשר הוחלפו לי בגיר.

מדובר ברכב מסוג שברולט אפלנדר.

אלו הם החלקים:

-מערכת אטמים לתיבת מהלכים

-בנד לת"ה

-בנד לת"ה

-DAND 1-2

-דיסקית לת"ה(5)

-דיסקית לת"ה(5)

-דיסקית לת"ה(2)

-דיסקית לת"ה(4)

-דיסקית לת"ה

-בוכנה לתיבת הילוכים

-בוכנה לתיבת הילוכים

-שסתום לתיבת הילוכים

-מיסב לתיבת הילוכים

-טורק משופץ

-קונברטר משופץ

-כמובן שמני גיר מסוג DEX-6 4L

-וחיזוק מוטות רוחב לגשר קדמי+תושבות.

האם התבצע שיפוץ רציני או שהמפרט סתם מלחיץ?

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...