Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לעשות Engine Flush Oil

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת האם כדי לעשות את הניקוי שמן ליפני החלםפת השמן ברכבים ישנים למשל סובארו 98?

כי פעם שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה יכול ליפתוח סתימות ואז יהיה נזילות.

אז מה אתם אומרים כדי לעשות ליפני החלפת שמן?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

כמו בכל שאר התוספים גם כאן הדיעות חלוקות.

יש שיטענו-כמו יצרני התוסף,שזה מועיל ומנקה את המנוע מבוץ ומשקעים וזה נכון,ויש שטוענים שהמנועים בכלל לא זקוקים לטיפול הזה,ההיפך,זה מזיק,כיוון שחלק גדול מהמשקעים לוקח להם הרבה זמן עד שהם נשטפים לחלוטין,ולאחר הטיפול הם עדיין נמצאים בתוך המנוע רק במצב מזיק יותר "חצי משוחררים" ,ובמשך הזמן הם ישתחררו ויגרמו לנזק רב יותר ולסתימות.

השאלה את מי שואלים,את יצרני הרכב-מוסכים,או את יצרני התוסף.

פורסם

לי נראה שיצרני הרכב יודעים יותר טוב מאשר יצרני התוספים אבל יש יצרני רכב שכן ממליצים על שימוש בתוספים ואפילו פלאשינג

פורסם

הרכב עבר עד שקניתי אותו 205000 ק"מ.כרגע הוא עומד על 215000ק"מ.

ואחרי שנישבר לי הקאמשפט עברתי לשמן סינטטי מלא בלי שום ניקיונות.

אבל עדיין אני רוצה לעשות את הניקוי הזה כי לא נירא לי שעשו את זה ברכב הזה בכלל.

האם יש חברה מסוימת שממולצת וכדי לעשות איתה את הניקוי שמן?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

אני אישית עשיתי פלאשינג לרכב שלי אחרי הקנייה (אלמרה 98, בזמנו הייתה 160 אלף ק"מ) ואני לא יודע להגיד

אם הוא הועיל - אבל מה שבטוח, הוא לא הזיק. השתמשתי בפחית של חברת STP, איכותית למדי.

האם כדאי לעשות? לא בטוח. יש סיבה מיוחדת שאתה רוצה לעשות? הוא "אוכל" שמן? או סתם בלי סיבה?

כי מניסיוני, לפעמים אם משהו תקין, לא צריך לגעת בו, שכן יש סיכוי שהפעולה הזאת תפתח דלק לשלל צרות.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...