Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 140000

daniel204
שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

חבר מחפש לרכוש רכב עם פוזה או סוג של ספורט, עדיפות לחדש בגלל האחריות ומההתעללות שרכבים כאלה בד"כ עוברים, אך איפשר להתפשר על אחת בת שנה-שנתיים.

אז ככה- התקציב הוא בסביבות 140K-150K, שמה שחשוב לו זה:

*קודם שיהיה רכב יפה(למרות שזה עניין של טעם, אך הכוונה לרכב מיוחד, שונה, עם מראה ספוטיבי.).

*ביצועים טובים- לא חייב מכונית מירוץ.

*הגודל לא משנה למרות שהוא בעיקר נוסע לבד ברכב.

*צריכת דלק-שלא ישתה בצורה מוגזמת אבל לא מחפש משהו חסכוני במיוחד.

*שיהיה אמין או לפחות בעל מוניטין אמינות.

המלצתי לו על סיאט איביזה FR, קיבלנו הצעה בסוכנות 127K, אך מתגובות פה בפורום בעיקר מאחד מחברי הפורום שברשותו אחת כזו, מסתבר שהרכב לא אמין, תקלות קטנות ומציקות, רעשים מתיבת הילוכים(?!) שירות גרוע במוסכים! גרם לנו לוותר על הרכב ובעצם על כל רכבי צ'מפיון, פולו, גולף וכו'.

אשמח לשמוע המלצות לרכב שיענה לדרישות וכמו-כן לשמוע עוד על האיביזה ממי שמכיר ואולי להפריך את מה שכתבתי פה על הרכב, בתודה מראש, דניאל.

היום: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ הונדה סיוויק האצ'בק 16'

הקודם: אאוטלנדר פרימיום 20' (ליסינג זמני) / קיה פורטה 15'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על ההמלצה, נזכרתי בדבר חשוב, אותו חבר רוצה רק רכב אוטומט!

ככה שהקליאו ספורט נפסלת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גולף GTI שנת 2008 אני מאמין נכנסת בתקציב שלך, הרבה ביקורת חיובית, המון אפשרויות שיפור פה בארץ שכוללות צ'יפ, מערכת פליטה ועוד, וכמובן אוטומתית.

מדובר על הדור החמישי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ללאון קופרה/fr או גולף gti דור 5+6 מנוע וגיר מוצלחים מאוד.

בניגוד ל-1.4t וה-dsg7 שקצת פחות מוצלחים באיביזה/פולו ה-2.0tfsi מאוד מוצלח,כמו גם ה-dsg6(מצמדים רטובים) שמגיע בלאון ובגולף

הספורטיביות.

הקליאו היא ספורטיבית אמיתית(מה-oldschool) לטוב ולרע ותתאים למי שמוכן להתפשר ביומיום בתמורה לרגעים קטנים של אדרנלין מזוקק בכבישים מסויימים בזמנים מסוימים,מנוע רועש,רצועת כח צרה,איבזור דל,נוחות פחות טובה מהמתחרות,התנהגות מעולה,שלדה מאוזנת.

עדיף ללכת על גולף gti6 או לאון fr אחרי מתיחת הפנים שמגיעות עם ה-tfsi המשודרג(tsi) ללא רצועת טיימינג ובעיית הכוסיות.

שלא תבין לא נכון שניהם מוצלחים רק שה2.0tsi קצת יותר מוצלח.

turboy

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות, הרכב ישמש בעיקר לנסיעה יומיום כך שהרנו נפסלת.

לגבי הגולף GTI והסיאט לאון קופרה/FR אני מבין שהן יותר אמינות מהדגמים החדשים עם תיבות ה-7 הילוכים.

אם כך איזה שנתונים הכי מומלצים? ואשמח לשמוע המלצות על רכבים נוספים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שאת האופל ראינו באולם תצוגה, לא אהבנו.

היונדאי וולוסטר והמיטו אכן בבדיקה.

הייתי רוצה יותר לשמוע על האיביזה FR, דיברתי עכשיו עם מכר בעל איביזה 1200 סמ"ק, הוא טוען שאצלו אין רעשים בהחלפות הילוכים ואחרי 20,000 ק"מ אין תלונות. עכשיו אני כבר מבולבל כי בסה"כ הרכב גם יפה, זול יחסית, מהיר פשוט מושלם אבל האמינות זה בכ"ז פרמטר חשוב בקניית רכב.

אשמח אם מישהו יאיר לי קצת לגבי האיביזה FR.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שאת האופל ראינו באולם תצוגה, לא אהבנו.

היונדאי וולוסטר והמיטו אכן בבדיקה.

הייתי רוצה יותר לשמוע על האיביזה FR, דיברתי עכשיו עם מכר בעל איביזה 1200 סמ"ק, הוא טוען שאצלו אין רעשים בהחלפות הילוכים ואחרי 20,000 ק"מ אין תלונות. עכשיו אני כבר מבולבל כי בסה"כ הרכב גם יפה, זול יחסית, מהיר פשוט מושלם אבל האמינות זה בכ"ז פרמטר חשוב בקניית רכב.

אשמח אם מישהו יאיר לי קצת לגבי האיביזה FR.

בכל DSG 7 הילוכים יש רעש, לא מדובר בבעיה אלה בפעולה המכאנית של הגיר, כמו כן הגיר "היבש" זול יותר להחזקה מהרטוב ודווקא יש בו פחות בעיות מאשר ב6 ה"רטוב" שהוחלף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...