Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום דוח חנייה על סך 250 שקל על זה שחניתי בחנייה של אוטובוס.

הרכב הוא של אבא שלי והוא רכב חברה(ליסינג של החברה משלמה סיקסט אם זה משנה משהו) עכשיו אני רוצה לשלם את הדוח מחר,אני לא רוצה שאבא שלי יידע על הדוח,השאלה שלי היא אם אני ישלם את הדוח החברה תקבל על כך פירוט ותעביר אותו לאבא שלי או שפשוט בגלל ששילמתי אף אחד פשוט לא יידע על זה.

תודה רבה לעוזרים ולילה טוב

פורסם

אתה אפילו לא צריך לצאת מהבית. מרבית העיריות מאפשרות תשלום באינטרנט בכרטיס האשראי - שלם ושכח.

מצד שני - למה להסתיר מאביך - הוא ירביץ לך? מכסימום יגד לך "נו-נו-נו" ויבין שאת הלקח למדת על כיסך.

כדי שלא יהיו הפתעות - הקפד לשמור את אישור התשלום מספר שנים. הבעיה שתתעורר אם העיריה תשלח (בגלל תקלה כלשהי) הודעה לחברת הליסינג היא שחברת הליסינג לעביר את ההודעה לאביך בצרוף עמלה שמנה של כמה עשרות ש"ח. אם תהיה לך הוכחה ששילמת יהיה לאביך יותר קל להתמוד עם הבעיה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הוא יידע זה סתם ייצור מצב שבקושי ישחררו לי את האוטו,תודה על ההמלצה לשם מהבית כנראה זה מה שאעשה,אבל מה לגבי החברה שהוא עובד בא..היא תקבל איזשהו מכתב על הדוח הזה או שאחרי שאשלם אף אחד לא יידע מזה??

פורסם

אף אחד לא ידע על קבלת הדוח ברגע שתשלם אותו.

כמו שנכתב כדאי לשמור את הקבלה על תשלום הדוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...