Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לפני חצי שנה הייתה אחת שפורסמה בלוח יד 2, ומאז - שום דבר.

ואני די עוקב באדיקות.

כמה בגלל הגיעו לארץ ?

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

רכבים אחרי שנת 2000 שהם לא ספורטיבים או דיזל,קשה למצוא ידניים וזה לא ספציפית ל406.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי גם שמח למצוא 406 ידנית, בנזין עם ק"מ נורמלי.

אני מבין שזה בלתי אפשרי?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הוא כניראה התכוון למתיחת פנים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדיוק, את העיצוב של הדור "הראשון", לא אהבתי (קשה לי לאמר מילים כאלה על עיצוב של פיגו, אבל ככה אני מרגיש).

פורסם

אם אתה כ"כ רוצה את הצורה המתוחה אז לדעתי תוכל לקחת אחת ישנה ולהחליף לה פנסים, מכסה מנוע, פגוש וכנפיים קדמיות וככה תקבל את הפרונט של מתיחת הפנים. רוצה לנסות?

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

ומה הוא יעשה בפנים? היה שינוי גם בפנים,והוא ניראה הרבה יותר מרשים,איזה מין עצה זאת לקחת רכב ישן והתחיל להחליף כאלה דברים??:?:

פורסם

ה-406 הייתה מכונית המנהלים של זמנו ובקטגוריה ההיא מאוד לא מקובל גיר ידני.

בכלל רוב הרכבים הגיעו ברמת איבזור גבוהה ורק עם מנועים גדולים (1.8,2.0) בשידוך לגיר אוטומטי - כאמור - כמקובל בקבוצה.

לכן קח בחשבון שמראש נמכרו מספרים זעומים, עוד פחות שרדו את תלאות הזמן - והנה לך מתכון לרכב די נדיר.

ישנן כל מיני גרסאות מיוחדות שלו - רובן אצל אנשים שלא ששים לשחרר אותן.

הייתה 406 קופה למכירה לאחרונה - אם זה מעניין אותך.

אלטרנטיבות מעניינות יכולות לבוא מבית רנו בדמות הלגונה שאני מאוד אוהב, או האופל וקטרה (שאני פחות אוהב)

פורסם

האופל ווקטרה לא רלוונטית מבחינתי, למעט אסטרה 1.6 ידנית 5 דלתות - אני אוהב את האחיזה של הרכב לכביש.

בקשר ללגונה, לא ראיתי ידנית אחת בלוח, הכי מיוחדת שם הייתה 2.2 DCI.

פורסם
היי.

לפני חצי שנה הייתה אחת שפורסמה בלוח יד 2, ומאז - שום דבר.

ואני די עוקב באדיקות.

כמה בגלל הגיעו לארץ ?

אריאל.

אם זה מעניין אותך אני מכיר מישהו שתמורת ששיית קרלסברג ישב איתך ויאמר לך איזה מק"טים אתה צריך להזמין מהפירוקיות בארץ כדי להעיף את ה AL4 ולשתול גיר ידני.

הוא גם יידע לאן לשלוח אותך לעשות את זה ואיך לחווט את הכל. (הוא אחד ממנהלי פורום PSI ובזמנו הציע לי עזרה עם הסבה דומה שרציתי לעשות ל 307 שהייתה לי).

המנוע המדובר של ה 406 זה אותו מנוע של 206CC (נפח 2000 סמ"ק) וה 206CC הגיעו עם גיר ידני.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...