Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום סיטרואן C5 שנת 2004 מנוע בנזין 2000. 116000 קילומטר, יד 3.

הרכב טופל עד לפני 3 שנים במוסך מורשה. ראיתי החלפת טיימינג לפני 4 שנים בפירוט טיפולים.

הרכב נוסע טוב להתרשמותי, מצב חיצוני טוב.

מדובר בדגם המפואר PACK.

המוכר דורש 24000 שקל, האם המחיר נשמע לכם סביר?

נשמע סביר שהטיימינג הוחלף כל כך מוקדם ???

אני משתדל להמנע מלקחת את הרכב לבדיקה במכון כי אני קצר בכסף. אני יודע שיהיהו הרבה תגובות שסותרות את הרעיון ושוללות אותו בכל תוקף. ברם, הרכב עבר טסט לפני שבוע, מי הקירור נראים נפלא והגיר לא בועט.

מה דעתכם על המחיר ועל הטיימינג?

תודה רבה.

כל הידיים פרטיות.

פורסם

תראה באיזה ק"מ עשו טיימינג, תרים טלפון למוסך שעשה ותשאל אותו מתי עושים טיימינג ולמה הוא עשה כ"כ מוקדם.

פורסם

מאיפה אתה בארץ? מומלץ בחום להגיע למכון או מוסך מתמחה לחוו"ד, גם אם תעלה כמה מאות שקלים. מכון בדיקה יחווה דיעה לגבי שאסי ודברים כלליים כאלה ומוסך מומחה יגיד לך מה מצבן שח המערכות שייחודיות לסיטרואן.

כמה טיפים בשליפה: אני מניח שאתה מדבר על הדגם שלפני מתיחת הפנים. יש לבדוק צנרת הידראולית, מערכת הגה כח (יוניט נוזל בדר"כ, שמן יקר), חשמל, התקנות מקומיות של אזעקה עלולות לעשות בעיות. וודא שהוחלפו שסתומי גיר כדי לנסות לנבא כמה זמן יעבור עד לשיפוץ גיר. וודא שמערכת הקירור עובדת כולל מאוור שנכנס לפעולה בזמן ורדיאטור שיחסית אינו חסום.

יש המון שרשורים על איך לבדוק את הדברים האלה, שווה להשקיע בחיפוש.

לא הייתי מתרגש מהחלפת הטיימינג במידה ולא היתה קריעה שהצדיקה את זה, אם הרכב טופל במורשה חייב להיות תיעוד.

לגבי המחיר, מבלי להתייחס למצב הרכב, אני חושב שהוא נמוך מאד (אני קניתי את שלי מודל 2003 לפני כשנה וחצי ב 35K ש"ח). קח בחשבון שרכב כזה בגיל הזה יפתיע אותך בשני דברים - נוחות נסיעה מדהימה ותקלות מפתיעות.

עוד הערה לגבי "קצר בכסף" - זה לא רכב למי שאין לו כסף לתחזק אותו. נכון שהעלות נמוכה אבל שיפוץ גיר יקר והחלפת מכלולים אחרים יכולה לעזור לך להפרד מכמה אלפי שקלים בשנה. קח את זה בחשבון.

בכל מקרה, בהצלחה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עצה שלי אל תיגע ברכבים הללו גיסי ניסה למכור אחת מודל 2004 במשך כחצי שנה דרך יד2 ומיכוון שלא הייתה היתענינות נמכר כטריידאין ללוסינקי ב 14k , טיפולים יקרים צריכת דלק גבוהה ולחשמל חיים משלו......

• תוכן חדש...