Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"בדיוק כמו שאני הגבתי בפיסגתו של אותו כביש הררי מתפתל - בקללות נמרצות כלפי האיטלקים האלה, יימח שמם. יש להם הנופים הכי יפים, הערים הכי מרתקות, האוכל הכי טעים והנשים הכי סקסיות."

לאחר מגורים של שנה באיטליה אני חייב לציין שאני מסכים ב-100% עם הפיסקה. :twisted:

אגב, כתיבה יפה מאוד על מכונית מהחלומות.

לרכב על אופניים לעבודה בבוקר קריר ולראות למבורגיני לבנה עוברת לידך ובזמן הרכיבה חזרה מהעבודה לראות פרארי אדומה חונה לך בחניה בהחלט עושה חשק לקום וללכת לעבוד...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני לעזעזאל איתך,

מה אתה מעלה את הכתבה הזאת עכשיו, גם ככה אני לחוץ ואין זמן לעוד גיחה לאיטליה עכשיו..

ראבק, צריך לחזור שוב לעיר הקטנה הזאת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחלה כתבה, תודה.

אבל חורה לי קצת שכתבת בסוף הכתבה שהיא מכונית הספורט הכי טובה. הרי זה משהו שלא ניתן לקבוע, בטח כשישי לא מעט מכוניות ספורט עם נתונים טובים משל הפרארי הזאת שגם קבעו תוצאות מסלולים טובות הרבה יותר משל הפרארי. גם אם אתה טוען יותר לעניין של כיף מאשר לעניין של עובדות בשטח זה עדיין נשמע לי קצת חובבני, עם כל הכבוד אתה לא כתב של TOP GEAR או CAR AND DRIVER או משהו כזה שנוהג על מספר דו ספרתי של מכוניות על בשנה ויכול באמת להשוות בינייהן. היית יכול להספק בלומר שמהמכוניות שנהגת בהן היא זו שהכי נהנת ממנה, אבל מכאן לקבוע בכלליות שהיא מכונית הספורט הטובה ביותר...

פורסם

מדהים, איזה יפיפייה =] כל הכבוד על הכתבה רוני, פשוט מאלפת! (מלשון אילוף ולא עילפון :wink: )

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

נהנתי לקרוא את הכתבה, בהחלט כתיבה מרתקת!

רק מה כשכתבת על הבחורה בת ה16 זה איכשהו הניע את תשומת הלב מהמכונית.. כל הכבוד שהצלחת לתמרן בעיקולים הקשים שבאו בהפתעה ולא להגיע חס וחלילה לתאונה.

סגנון כתיבה מאוד יפה, אהבתי.

חתימה בהשהיה

פורסם
אחלה כתבה, תודה.

אבל חורה לי קצת שכתבת בסוף הכתבה שהיא מכונית הספורט הכי טובה. הרי זה משהו שלא ניתן לקבוע, בטח כשישי לא מעט מכוניות ספורט עם נתונים טובים משל הפרארי הזאת שגם קבעו תוצאות מסלולים טובות הרבה יותר משל הפרארי. גם אם אתה טוען יותר לעניין של כיף מאשר לעניין של עובדות בשטח זה עדיין נשמע לי קצת חובבני, עם כל הכבוד אתה לא כתב של TOP GEAR או CAR AND DRIVER או משהו כזה שנוהג על מספר דו ספרתי של מכוניות על בשנה ויכול באמת להשוות בינייהן. היית יכול להספק בלומר שמהמכוניות שנהגת בהן היא זו שהכי נהנת ממנה, אבל מכאן לקבוע בכלליות שהיא מכונית הספורט הטובה ביותר...

תראה, הייתי יכול לסיים ב"ועכשיו יש להם את אחת ממכוניות הספורט הכי טובות בעולם", אבל זה גם היה להם קודם. לסיים ב"ועכשיו יש להם את המכונית שהכי נהנתי ממנה מעולם" זה אולי נחמד, אבל בטח לא יוצר את אותו האפקט.

הרעיון הוא שמבין מגוון המכוניות עליהן נהגנו, ניצן רז ואנוכי (ובין שנינו יש לא מעט מכוניות מהסוג הזה), זו המכונית הכי טובה. חבר את זה לעובדה שהיא קיבלה סופרלטיבים כאלה ואחרים על-ידי מגוון מגזינים מחו"ל, ותבין את הסיבה לסיום הזה של הכתבה. ואל תחשוב שכל הכתבים של טופגיר נהגו על כל מכוניות העל. אפילו קלארקסון משתמש ב"הכי טובה" יותר מדי פעמים בשנה, ואני מבטיח לך שהוא לא מסתכל רק על תוצאות מסלול או נתונים טכניים. במכוניות על יש "קצת" יותר מזה.

תודה לכולם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
"בדיוק כמו שאני הגבתי בפיסגתו של אותו כביש הררי מתפתל - בקללות נמרצות כלפי האיטלקים האלה, יימח שמם. יש להם הנופים הכי יפים, הערים הכי מרתקות, האוכל הכי טעים והנשים הכי סקסיות."

לאחר מגורים של שנה באיטליה אני חייב לציין שאני מסכים ב-100% עם הפיסקה. :twisted:..

אין לי שמץ של מושג מאיפה שניכם הבאתם את היציאה הזאת!

הרוב המוחלט של נשות איטליה יכולות להגר לעזה מבלי שהעזתי הממוצע יסובב את הראש אחריהן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
היי לכולם,

במוסף שישבת של ישראל היום התפרסמה כתבה שלי על פרארי 458 איטליה.

רוני

הם יודעים שאתה שמאלני קיצוני תומך המחאה? ;-)

הרוב המוחלט של נשות איטליה יכולות להגר לעזה מבלי שהעזתי הממוצע יסובב את הראש אחריהן.

אני לא יודע אם הרוב, אבל בהחלט חלק ניכר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הי - חדש באתר.

כתבה יפה, מעוניין להצטרף בפעם הבאה :)

פרארי 458 ללא ספק הטובה ביותר מבין כל רכבי העל.

1. עיצוב פשוט עוצר נשימה, המשלב בתוכו גם לא מעט טכנולוגיה - לא תמיד הולך ביחד.

2. מנוע גיר מהרמה הגבוה והמכרמנת ביותר - להזכיר, ללא טורבו (אך איזה צלילים).

3. התנהגות והנאה מנהיגה ללא תחרות.

ללא ספק שכל יצרני רכבי העל, שמים את פרארי למולם את פרארי כמודל חיקוי.

וכמובן, שחרר כבר את הוידאו.

julie458

פורסם

הקדמת אותי:)

צר לי אבל הנשים האיטלקיות זה ממש לא זה, למה אתם חושבים שהם מייצרים כאלו מכוניות?? זה התחליף!

פורסם
תראה, הייתי יכול לסיים ב"ועכשיו יש להם את אחת ממכוניות הספורט הכי טובות בעולם", אבל זה גם היה להם קודם. לסיים ב"ועכשיו יש להם את המכונית שהכי נהנתי ממנה מעולם" זה אולי נחמד, אבל בטח לא יוצר את אותו האפקט.

הרעיון הוא שמבין מגוון המכוניות עליהן נהגנו, ניצן רז ואנוכי (ובין שנינו יש לא מעט מכוניות מהסוג הזה), זו המכונית הכי טובה. חבר את זה לעובדה שהיא קיבלה סופרלטיבים כאלה ואחרים על-ידי מגוון מגזינים מחו"ל, ותבין את הסיבה לסיום הזה של הכתבה. ואל תחשוב שכל הכתבים של טופגיר נהגו על כל מכוניות העל. אפילו קלארקסון משתמש ב"הכי טובה" יותר מדי פעמים בשנה, ואני מבטיח לך שהוא לא מסתכל רק על תוצאות מסלול או נתונים טכניים. במכוניות על יש "קצת" יותר מזה.

תודה לכולם.

אוקיי, הבנתי אותך. כסיומת לכתבה זה באמת נחמד אבל לפחות אני הייתי כותב משפט סיומת אחר מבלי לומר משהו כזה.

• תוכן חדש...