Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

כאשר עשיתי טיפול למיצובישי לאנסר שברשותי במוסך מורשה, נאמר לי שצריך להחליף רפידות בלם אחוריים.

אני לא זוכר את המחיר המדוייק שנאמר לי והוא ללא מע"מ, אבל המחיר של המקוריים עמד על 500 + ש"ח

ואילו חליפיים עלו 170 ש"ח גם כן ללא מע"מ.

השאלה שלי עד כמה זה קריטי ההבדל ביניהם, האם הוא נאמד באורך החיים שלהם או גם באיכות הבלימה?

פשוט ההבדל במחיר הוא משמעותי ביותר.

אודה לתשובתכם.

פורסם

תלוי איזה חליפי.

אם זה TRW, TEXTAR,BREMBO, BOCHE אז תיקח.

אלה החברות שמייצרות למקורי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

שים לב שיש הבדל בין חלפים חליפיים "סתם" לבין חלפים חליפיים OEM.

אני גם משתמש ברפידות TRW\לוקאס שהן חליפיות OEM בגלגלים האחוריים, ובוש מקורי בקדמיים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש השפעה, במידה ומרכיבים רפידות סוג ז'.

לכן גם שאלו אותך, איזו חברה של התחליפיות.

מה עוד יכול מאוד להיות אחרי הרכבת רפידות תחליפיות - שריקות\צפצופים בבלימה.

אגב, זה יכול לקרות גם כאשר מרכיבים רפידות תחליפיות איכותיות.

ההפרש במחירים בין מקורי לתחליפי נראה לי גדול מאוד.

האם רפידות תחליפיות מתוצרת סין?

גילוי נאות - גם ברכב שלי ההפרש היה רציני מאוד (אפילו יותר משלך ) , לכן הרכבתי תחליפי תוצרת איטליה.

ויש לי שריקות בבלימה, אבל לא חזקות - אפשר לחיות עם זה, אין בעיות בבלימה והרכב כבר עבר 40 אלף ק"מ איתן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בכל זאת, האם ישנה השפעה על איכות הבלימה בחליפי? או שההבדל הוא רק באורך חיי הרפידות?

אתה חושב שמיצובישי יודעים לייצר בלמים? אז אני יעזור לך גם BMW ומרצדס לא יודעים לעשות זאת.

הם פונים לקבלן משנה מאחת החברות שציינתי לך שייצר עבורם את הרפידות.

על כן חליפי מהחברות שנתתי לך, הוא שווה ערך למקורי. זה פשוט מקורי בלי הטבעה של מיצובישי ,BMW או מרצדס.

פורסם
בכל זאת, האם ישנה השפעה על איכות הבלימה בחליפי? או שההבדל הוא רק באורך חיי הרפידות?

אתה חושב שמיצובישי יודעים לייצר בלמים? אז אני יעזור לך גם BMW ומרצדס לא יודעים לעשות זאת.

הם פונים לקבלן משנה מאחת החברות שציינתי לך שייצר עבורם את הרפידות.

על כן חליפי מהחברות שנתתי לך, הוא שווה ערך למקורי. זה פשוט מקורי בלי הטבעה של מיצובישי ,BMW או מרצדס.

פורסם

אני מצטרף להמלצות מעלי.

אוסיף שאבי נוסע בנובירה, רכב שתמיד מתלוננים על הבלמים הספוגיים שלו. לאחרונה הוחלפו רפידות+צלחות. קיבלתי הצעת מחיר על "קוריאני מקורי" וה"תחליפי" (צלחות ברקו, רפידות לוקאס) היה רק במעט יקר יותר. לא התבלבלתי ושילמתי קצת יותר על ה"תחליף".

אחרי שהרפידות עברו את השימוש הראשוני, מסתבר שהברקסים כבר לא כאלה ספוגיים, והרכב סוף סוף עוצר בהחלטיות.

אני מציע לראות ברפידות/צלחות משהו כמו צמיג - תחליף (מי אמר סיני?) זול: לא תודה!

"תחליף" המותאם לקאליפר וצלחות באותו גודל ומחברה מוכרת, במחיר הנכון - אדרבא!

• תוכן חדש...