Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה אלפא 159 ti

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מובן מאליו בכלל - צריך ביט (מקדח) למחרטה שיכול לכרסם אלומיניום - זה ביט מאוד יקר.

צריך מחרטה שיכולה להסתובב במהירות מסחררת - עד 20 אלף סיבובים לדקה - זו מחרטה יקרה.

אם עושים את זה עם מכונה ייעודית כמו CNC - שזו מכונה מאוד מאוד יקרה, צריך ידע בלתפעל את המכונה פלוס לקחת בחשבון שבד"כ CNC חורטים בקצב איטי מאוד עבודות שכאלו - בערך מילימטר בשניה וזה אומר שלייצר טבעת אחת כזו יקח... :shock:

אחרי זה הגימור של הטבעת - בין אם אלומיניום מוברש או גימור מבריק שאת זה אין לי מושג איך עושים.

ואם עושים את זה לא בעזרת CNC - אני לא מקנא בכם... איזה ידיים צריכים להיות לכם... איזה ידיים :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדיין לא הבנתי את נקמיצ'י .

איפה ראית חוסר פירגון ליוסי? :shock:

זה שלפני שנים היו אלף ואחת תגובות על כל עבודה של יוסי והיום קצת פחות,לא מקיש דבר וחצי דבר על חוסר פירגון.נהפוך הוא!

יוסי נמצא בפסגה בבדידות מזהרת ונוצצת ומהמקום שהוא נמצא הוא יכול רק לרדת.

אז עכשיו יש פחות תגובות ובאיזה מקום אולי גם סטו פה ושם מהנושא שלשמו השרשור נפתח אבל חוסר פירגון?!

לא כאן! :arrow:

ליאור

פורסם

סיפור שהיה, כך היה...

את האלפא היחודית שלי, רכשתי לפני כחודשיים. יד שנייה.

הייתי צריך להמציא לחברת הביטוח אישור מיגון. גם כך עשו לי טובה, נתנו לי גרייס יום אחד. בלי זה אין ביטוח.

יום שישי בבוקר, אני ניגש למתקין הקרוב אלי לצורך קבלת אישור מיגון.

בלי בדיקה..., כמובן את הסוללת גיבוי היה צריך להחליף. נו, אז הלכו 160 ש"ח, ניחא. זאת לא הבעיה..

ניגש מתקין לרכב, סוללה בידו ומברג.

מתחיל לפרק ולחפש היכן סוללת הגיבוי הישנה.

אני עומד לידו בלחץ, חרד לנזקים שיעשה..

בשלב מסוים אני רואה שניגש עם המברג קרוב למוט ההילוכים ומנסה לתקוע ולפרק הפנל.

אני עוצר אותו- שואל מה עושה? עונה לי- תיגש לחדר המתנה, שם בכניסה. שם אתה צריך להמתין.

בשלב הזה כמעט חנקתי אותו בידיים חשופות. כמובן שהעפתי אותו מהאוטו באותו רגע.

בסוף ניגש מתקין אחר, ביותר עדינות החליף את סוללת הגיבוי. אגב, היא הייתה במקום אחר בכלל...

ולמה אני מספר את הסיפור הזה..

אצל יוסי אין דאגות.

הכרתי אותו לפני כשנה בזכות חבר מועדון אלפא. מאז אני מבין שמדובר במקצוען שאפשר לסמוך עליו.

אצלו אני מרשה לעצמי להשאיר את האוטו להתקנה של יומיים, יותר אם צריך- אני יודע שכל דבר יחזור למקום ושלם. אם יש תקלה- הוא לא מורח. מספר ומוצא פיתרון הולם.

בקיצור, למי שאכפת מהאוטו שלו, יכול להיות בטוח שהוא מפקיד אותו אצל מקצוען.

והתוצאות... טוב, את זה רואים כבר בתמונות (במציאות זה יותר יפה!).

וכן, אני מסכים שהלך כאן הפירגון (יוסי יכעס עלי שאני כותב את זה..)

במקום לפרגן, להגיד מילה טובה על תוצאה מושלמת, בוחרים להתעלם. כאילו זה כבר מובן מאליו..

לילה טוב,

תמיר.

נ.ב. הקורות הותקנו ביום שישי. עדיין לא הספקתי לצלם. גם לזה נגיע ונעלה תמונות. לטעמי יצא יפה מאוד, תשפטו אתם שתראו את התמונות.

נ.ב. 2- וואלה, יצאה לי הודעה ארוכה.. זה לא מזכה אותי ב"נהג משקיען"...:-)

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

יש לך עוד איזה 451 הודעות עד לקסדה הזאת

:-D

תמיר - יתרה מזאת - בהרבה מההתקנות שיוסי עושה הוא על הדרך מתקן מפגעים ועוולות שבוצעו ברכב בהתקנות\טיפולים קודמים.

הבאתי ליוסי רכב עם כל מיני קרקושים מהדלתות והדשבורד קיבלתי בחזרה רכב ממוגן.

בהתקנה יסודית הוא פשוט מפרק מהרכב הכל, חושף את הרצפה ומסדר מחדש וזה משהו שהרוב המוחץ של המתקינים לא עושים.

זה משהו שלמדתי ממנו ולמען האמת אם אני אי פעם אתקין עוד רכב בחיי - הכל עף החוצה לפני שמשהו חדש נכנס פנימה.

אתה מדבר במקרה על אלפא ספרינט שחורה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא מדבר במקרה עליי ועל אלפא מיטו מהממת...

אך מאז כבר זרמו אצל יוסי יותר אלפות מאשר מים בירקון.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

עוד תמונות, כמו שהבטחתי...

הקורות לאחר תפירה (באדום, מתאים להגה, ידית הילוכים ולסמל אלפא על המושבים, למי שמכיר את דגם ti)

וגם, תמונות של הקודן.

האמת, יוסי "התרגז" שאמרו כאן שיש רווח בהתקנה של הקודן, שהציעו לסגור עם מסגרת פרספקס וכו'..

ביוזמתו (בלי שביקשתי..) בנה כיסוי פרספקס מתאים, שהחליף לגמרי את הקודם, השקיע אותו בקו הפנל ברכב והנה התוצאה... בלי רווח :-)

אגב, לא באמת היה רווח בהתקנה. הצילום מעוות את התוצאה השלמה.

גם התמונות עכשיו לא ממחישות את התוצאה בפועל, שנראית טוב יותר במציאות.

זהו להפעם,... (עד השידרוג...:-))

CIMG6743.jpg

CIMG6751.jpg

CIMG6752.jpg

CIMG6753.jpg

CIMG6739.jpg

CIMG6740.jpg

CIMG6741.jpg

CIMG6742.jpg

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

בא לי להתאבד מרוב שהרכב הזה נראה פצצה

:shock:

יוסי,

אתה לא תכה פולני עם משקפיים, נכון? 8)

:-D

הקודן במתכונת הזו מושלם! - פ-צ-צ-ה, בומבי בומבה!

בייחוד שזה נראה כל כך מקורי שהמעצב של הרכב היה מוריד את הכובע - שאפו מטורף.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מציע לך לשים אצל תמיר מקדמה כבר מעכשיו על האלפא - בסוף היא תהיה שלך

:?

Pioneer TS-X150

פורסם

אך כמה שזה יפה...

קודן , כולה קודן וזה גם CUSTOM MADE .

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

יוסי, צריך להפסיק לקרוא לך בשם האנושי שלך, צריך להתחיל לקרוא לך ה' \ אללה. :)

הנה משהו שאני מת ללמוד,מת מת מת! איך אתה עושה את התפירות האלה. בא לי למות!!! :mad2:

מחכה לעוד בקוצר רוח. כבר נפלתי פעמיים מהכיסא בהתקנה הזאת... מעניין כמה עוד נשאר לי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

יותר כמו אזהרה נראה לי

:?

תכינו את השרפרפים והטישויים :-P:-P:-P

האלפא הראשונה בארץ עם משגר טילים וגז סארין :)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...