Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע אולי איזה מבצעים יהיו בסיאט ב16-19 לחודש...?

יש מצב שירדו עוד במחיר של האיביזה עוד יותר מהמבצע הנוכחי 86,600?

אני לא יודע לגבי המבצע הונכחי של האיביזה, אבל מניסיון העבר ולפי כמה בירורים שעשיתי במרתון המכירות ניתנות הנחנות של 4000 עד 9000 ש"ח וכן תנאי טרייד אין נוחים יותר.

למשל על הגולף GTI ניתנן הנחה של 9000 ש"ח

פולו GTI 5000 ש"ח.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה אומר מחיר ממש ממש טוב ל gti

משהו באיזור ה200 אלף. קח בחשבון אגרת רישוי, תוספת על צבע מטאלי, חיוב על מיכל דלק מלא וכו..

וכבר הוספת יותר מ5000 ש"ח

פורסם
פולו GTI 5000 ש"ח.

בשרשור אחר משהו כתב שיש פולו GTI אחרונה בארץ בצבע שחור ולא יביאו עד מרץ אז מה הטעם בהנחה ובפרסום?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
משהו באיזור ה200 אלף. קח בחשבון אגרת רישוי, תוספת על צבע מטאלי, חיוב על מיכל דלק מלא וכו..

וכבר הוספת יותר מ5000 ש"ח

גולף GTI ידנית שלוש דלתות מחירון 187 אלף.. לפני הנחות.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

למרות שהדגם כבר בסוף חייו, ולפי מיטב הבנתי בתערוכת פרנקפורט הקרובה תוצג המחליפה, הנה ציטוט שמפורסם באתר 'אוטו':

"'צ'מפיון מוטורס, יבואנית מכוניות סיאט לישראל, יוצאת במבצע על הסיאט ליאון בגרסת 1.2 ל' TSI ידנית, במסגרת ימי מכירה של 72 שעות. המשפחתית הקומפקטית תוצע במהלך המבצע ברמת אבזור גבוהה, שכוללת בין היתר: חישוקי מגנזיום, בקרת אקלים מפוצלת, בקרת שיוט, ידית הילוכים והגה מצופי עור, פנסי ערפל עוקבי פנייה ועוד, במחיר של 99,900 שקל (במקום 114,900 שקל). המבצע יתקיים בין התאריכים 14-16 בספטמבר בכל אולמות התצוגה של החברה ברחבי הארץ."

הייתי אומר ששווה, האמא של השווה...

אבל שוב, אל תשכחו שמדובר בדגם שנמצא בסוף חייו, המחליפה מתדפקת על דלתות המפעל בברצלונה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
ביצעתי נסיעת מבחן ונורא נהניתי

פשוט התאהבתי בשירוקו.

מה שלא קרה לי באלפא (נשים רגע בצד את הביצועים) לא במראה הפנימי ולא ברכב בכללי .

אנשי האלפא לא יבינו אותי אבל יש גם את הצד השני שנרתע מהעיצוב האיטלקי ומההחזקה של האלפא בארץ.

נכון שהאלפא יותר מאובזרת ויותר פרקטית לי (4 דלתות,בג'אז' יותר גדול) אבל היא לא תגרום לי תחיוך שהשירוקו תגרום.

גילית מה שידוע לכל - אלפא זה לאלפיסטים. או שאתה אוהב את המותג או שלא, אין באמצע. צריך להתחבר לאלפא רגשית כי זאת לא מכונית שנמדדת בנתונים טכניים. השירוקו אכן מדהימה גם מבחינת עיצוב וגם ביצועים. ממליץ לך לחכות למרתון מכירות, יותר יקר ממה שהסוכן הציע לך הרי לא תקבל שם שכן אז תמיד תוכל לחזור אליו ולבקש את מה שהוא הבטיח לך.

פורסם
שלום רב,

האם מישהו יודע למה סקודה לא לוקחת חלק ב"מרתון המכירות" של חברת צ'מפיון?

כל שאר מותגי החברה כן משתתפים במבצע (פולקסווגן, אאודי וסיאט).

תודה מראש.

לא יודע, רק יכול לשער שממילא כל הדגמים שלהם במבצעים מטורפים עכשיו. לאן עוד אתה רוצה שיורידו את המחירים?! עוד קצת הנחה והם מתחילים לשלם ללקוחות...

פורסם
לא יודע' date=' רק יכול לשער שממילא כל הדגמים שלהם במבצעים מטורפים עכשיו. לאן עוד אתה רוצה שיורידו את המחירים?! עוד קצת הנחה והם מתחילים לשלם ללקוחות...[/quote']

על איזה מבצעים מטורפים אתה מדבר חוץ מהפאביה 1.4 (שאזלה מהמלאי) ?

פורסם
המבצע על הליאון לא כ"כ אטרקטיבי כשלוקחים בחשבון את הפוקוס החדשה בגרסת 1.6 ידני.

אני ממש לא מסכים. הסיאט מגיעה עם אבזור עדיף (ג'אנטים, בקרת שיוט), מנוע TSI עדיף וגיר 6 הילוכים מעולה.

וכל זאת, במסגרת המבצע ב- 5K פחות מהפוקוס.

אני חושב שהבחירה ברורה, למרות שאני קצת משוחד :)

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...