Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
doras המבצע על הליאון לא כ"כ אטרקטיבי כשלוקחים בחשבון את הפוקוס החדשה בגרסת 1.6 ידני.

אני לא מסכים - המחיר הרשמי של הפוקוס הוא 112 אלף, וההבדל באבזור מינורי (אלא אם נורא חשובים לך חיישני גשם ואורות או בקרת אקלים עם תצוגה דיגיטאלית ולא מכאנית). יותר מזה, המנוע TSI של הלאון טוב בהרבה בטווחים האקפטיביים והתיבה הידנית בעלת 6 הילוכים ולא 5.

סה"כ, לדעתי המבצע על הלאון מעולה, גם אם מדובר בדגם שיוחלף כנראה בשנה הבאה.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הם לא מוכנים למסור מידע פרט למבצע של הלאון.

פשוט נצטרך לחכות ולראות.

אני הולך לנסיעת מבחן מחר, אם אצליח להוציא מהם משהו אעדכן :-)

.I Rock, There For I Am

פורסם

לארז,

לגבי מבצע על סיאט SC 1400 ידנית ב-86600 ש"ח - לדברי נציגה שלהם, על המחיר הזה לא תהיה כל הנחה ולא ניתן לבצע טרייד אין.

פורסם
הייתי היום בסוכנות.

אז ככה, המבצעים תקפים כמובן מהיום ולא יבוא מישהו לרכוש רכב ויגידו לו "לא".

ההנחות נעות בין 4-7K תלוי בדגם.

וזה לא בהכרח שהדגמים היקרים יותר הם בעלי ההוזלה המשמעותית יותר, לדעתי על הפולו 1.4 טרנדליין אוטומטית יש הנחה של 6 אלף ועל הידנית 4. זהן הכי זולות שיש.

על גולף 1.6 ידנית תקבלו 6100 ש"ח הנחה.

בעיקר הם רוצים למכור מלאי.

אמורה להגיע לארץ פולו חדשה "לצעירים" - 3 דלתות 1.4, עם אופציה לסאנרוף - לא במבצע.

אין שמה שום דבר חדש או מעניין.

כרגיל מנסים לדחוף את האיתוראן SAVE בעלות של 1200 ש"ח.

ועוד חיישני רוורס ב-1000 ש"ח (טוב, תביא לי 2 שיהיה ספייר).

לפי פרסום של היום באינטרנט, הפולו "לצעירים" :-D תהיה במחיר מבצע של 85,000 ש"ח ותגיע עם מגנזיום 15" ו-3 דלתות.

בנוסף הגה וידית הילוכים מצופי עור וכמובן מערכת מולטימדיה עם דיבורית בלוטות' ו-GPS מובנה.

ללא ספק, הדיל הכי שווה נכון להיום בסביבת הסופר-מיני "המאובזרות" (אין להשוות לפאביה בגרסת הבסיס).

יצא למישהו לראות את הדגם באולם התצוגה?

פורסם

הרכב טרם הגיע לארץ.

נאמר לי שתוספת של גג שמש תהיה 5000 ש"ח בפולו הנ"ל.

העסקה הכי משתלמת? לא בטוח.

מולה עומדת באותו מחיר פאביה ספורט ואיביזה SC.

פורסם

לפחות ע"פ חברות הליסינג, לא נשאר יותר פולו GTI עם 3 דלתות.

לצערי (או לשימחתי) אני לוקח 5 דלתות. החיסרון שזה מייקר לי קצת את הליסינג ופחות יפה אבל היתרון שזה יותר פרקטי.

פורסם
מישהו שמע משהו לגבי סקודה אוקטביה או גיטה דיזל ? כלום ?

אין יותר ג'טות בארץ. הדגם החדש יגיע בחודשי הקרובים.

אוקטביה - סקודה בעיקרון לא במבצע.

פורסם
הרכב טרם הגיע לארץ.

נאמר לי שתוספת של גג שמש תהיה 5000 ש"ח בפולו הנ"ל.

העסקה הכי משתלמת? לא בטוח.

מולה עומדת באותו מחיר פאביה ספורט ואיביזה SC.

יש כאן 3 נקודות שמשחקות לטובת הפולו:

1. שמירה על ערך טובה יותר מאשר סיאט איביזה וסקודה פאביה.

2. פולקסווגן בניגוד לסיאט, לא תציף את השוק בדגם הנדון - ספרתי השבוע 10 רכבים מסוג סיאט SC בנסיעה בת רבע שעה.

3. יוקרה יחסית. פולקסווגן עדיין הבכירה במשפחת צמפיון אחרי אודי.

בנוסף, לטעמי זהו רכב הסופר מיני היפה בישראל. כן.. גם יותר ממיטו ו-A1.

פורסם
לארז,

לגבי מבצע על סיאט SC 1400 ידנית ב-86600 ש"ח - לדברי נציגה שלהם, על המחיר הזה לא תהיה כל הנחה ולא ניתן לבצע טרייד אין.

למי אכפת מהאיביזה 1400 שיש איביזה TSI?

כל הקטע במבצע זה לראות בכמה יימכרו את האיביזה TSI!

פורסם

דיברתי עם סוכנות סיאט היום, לדברי סוכן המכירות אין להם נתונים לגבי גובה ההנחות והתנאים וכי לא ימסר מידע לגבי זה טלפונית, אלא רק בסוכניות.

לפני כמה חודשים ניתנה הנחה של 10,000 ש"ח על לאון 1.8 DSG, נראה לכם שגובה המבצע יהיה דומה?

פורסם
דיברתי עם סוכנות סיאט היום, לדברי סוכן המכירות אין להם נתונים לגבי גובה ההנחות והתנאים וכי לא ימסר מידע לגבי זה טלפונית, אלא רק בסוכניות.

לפני כמה חודשים ניתנה הנחה של 10,000 ש"ח על לאון 1.8 DSG, נראה לכם שגובה המבצע יהיה דומה?

בסדר, פרטים הם לא נותנים בטלפון גם על המחירים הרגילים מעבר למחיר המחירון שלהם.

הלאון 1.8 מבדיקה אחרונה לפני שבועיים בסוכנות עולה 120 בגירסה הידנית ו-130 ב-DSG.

מישהו פה רשם על ה-TSI וההבדלים בין הפולו והאיביזה בגירסא הזאת. עשיתי נסיעת מבחן על שתיהן (1.2) וחייב לציין שיש הבדל לא קטן לטובת הפולו כמובן. מעבר לתחושה הכללית בתוך הרכב, עושה רושם שהמנוע והגיר יותר מסוכרנים עם האוטו, ההרגשה אחרת לגמרי, הנהיגה מרגישה הרבה יותר טוב והאוטו מגיב בצורה הרבה יותר טובה לכל שינוי בנהיגה.

הימים הקשים חלפו :-)

• תוכן חדש...