Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

קבילתי הצעה על שירוקו 1.4TSI 160 DSG ב178K. כאשר הסוכן הוריד לי 5K ואמר שהוא הקדים לי כביכול את המבצע שיהיה במרתון מחירות,כך שבסוף המחיר עומד על 173K .

השאלה שלי האם יש מה לחכות למרתון מחירות בעוד שבועיים או אפשר להיות רגוע ולהאמין שזה באמת יהיה המבצע ?!

תודה מראש

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה לחוץ והוא טוען שזה המחיר שיהיה בימי המכירות אז שייתן לך את זה בכתב.

מה לגבי הג'ולייטה?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לחכות תמיד אפשר, גם ככה זה לא עוד הרבה זמן..

ביצעת כבר נסיעת מבחן?

למה בסוף ירדת מהג'ולייטה אגב?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
לחכות תמיד אפשר, גם ככה זה לא עוד הרבה זמן..

ביצעת כבר נסיעת מבחן?

למה בסוף ירדת מהג'ולייטה אגב?

ביצעתי נסיעת מבחן ונורא נהניתי

פשוט התאהבתי בשירוקו.

מה שלא קרה לי באלפא (נשים רגע בצד את הביצועים) לא במראה הפנימי ולא ברכב בכללי .

אנשי האלפא לא יבינו אותי אבל יש גם את הצד השני שנרתע מהעיצוב האיטלקי ומההחזקה של האלפא בארץ.

נכון שהאלפא יותר מאובזרת ויותר פרקטית לי (4 דלתות,בג'אז' יותר גדול) אבל היא לא תגרום לי תחיוך שהשירוקו תגרום.

פורסם

תשמע, אני לא יודע איזה נסיון יש לך עם מוסכי צ'מפיון, אבל אני מחזיק רכב שלהם שעדיין בתקופת האחריות, וחייב לומר שמזמן לא נתקלתי בחבורת סנדלרים כמו במורשים שלהם. נאלצתי לנדוד ל 3 מוסכים כדי לפתור נזילה קטנה עד שהגעתי למוסך תושיה (צדיק בסדום) שאיך שנראה עכשיו (זה עדיין טרי וקשה לדעת בוודאות) פתרו את הבעיה, אבל על כך בשרשור נפרד אם לא אתעצל.

ורק בגלל זה, הייתי שוקל לקנות רכב בסוף תקופת האחריות, להעביר אותו בדיקה, ואם יתגלו ליקויים משמעותיים שמכוסים במסגרת האחריות ללכת לאחד המוסכים שלהם ולתקן, ואז להמשיך לטפל אצל רון.

חיפוש קצר ביד II באינטרנט העלה מעל 20 רכבי שירוקו למכירה משנת 2010 צפונה, (זה אומר עדיין באחריות), חלקם עם ק"מ אפסי והמחיר שדורשים עליהם מתחיל ב 130K. לשיקולך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

עיצוב זה באמת עניין של טעם.

למרות שאני למשל מעדיף את האלגנטיות האיטלקית על המוחצנות של השירוקו.

בכל מקרה נטפט אמר את מה שאני רציתי להגיד, דווקא מהאחזקה של צ'מפיון הייתי מפחד ולא מזאת של סמל"ת.

זאת מנסיון עם 4 סיאטים ב5 השנים האחרונות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה שמרתיע אותי בשריקו זה חוסר האבזור המזלזל שלה בארץ!

אין חיישני לחץ אוויר בצמיגים

אין חיישני גשם

אין חיישני שמש

בנוסף אין שליטה מההגה ואין קיפול של מראות.

175K !!!

מה עושים עם זה?

פורסם

אין חיישני גשם

אין חיישני שמש

175K !!!

מה עושים עם זה?

מבינים שהגעת לצ'מפיון..... או שבולעים רוק וקונים......

או שמחליטים שאני לא עוד פראייר ישראלי וקונה אוטו אחר.

פורסם

מישהו יכול לשפוף קצת אור על ה POLO GTI?

לא רק מבחינת תהתמחור, אלא יותר לכיוון אחיזה והתנהגות הכביש שלה.

תודה

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

בטרייד אין מורידים לך 8% מהמחירון במקום 10% מהמחירון.

גם אני דיברתי עם נציג מכירות של החברה אתמול, שאלתי אותו לגבי הפולו GTI, גם לה הנחה של 5000 ש"ח כאשר אני מוכר את הגולף Highline שברשותי.

פורסם

אין חיישני גשם

אין חיישני שמש

175K !!!

מה עושים עם זה?

כבר פעם שניה שאתה מקשקש על זה. אני האחרון שיצא להגנת צמפיון, אבל בחיאת, אתה מקבל גם דברים שאף רכב במחיר הזה לא יתן לך . אם זה מה שחשוב לך תקנה לקסוס היברידית, היא נראית לא רע בכלל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בטרייד אין מורידים לך 8% מהמחירון במקום 10% מהמחירון.

גם אני דיברתי עם נציג מכירות של החברה אתמול, שאלתי אותו לגבי הפולו GTI, גם לה הנחה של 5000 ש"ח כאשר אני מוכר את הגולף Highline שברשותי.

על איזה רכב ומאיזו שנה? לי על גולף בת פחות משנתיים הציעו תמיד להוריד 3%. אז מכרתי לבד...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...