Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לא מבין גדול ברכבים ואשמח לשמוע מכאלו שכן.

יש לי טויוטה יאריס2002, ידנית, 185000 קמ שבלי עין הרע נוסעת עד עכשיו מצויין, ללא בעיות. (היא אצלי מאז שקניתי אותה כחדשה).אני מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנה. גם צריכת הדלק היתה בעיני טובה- כ 15 קמ לליטר.

חושש שאוטוטו תתחיל לעשות בעיות ולכן חושב האם להחליף אותה או למשוך עוד קצת זמן (כרגע היא מצויינת). מחיר המחירון שלה הוא קצת יותר מ40000 שח.

אני אוהב גיר ידני.

מתלבט האם לקנות את אחת מהמכוניות הקטנות שבמבצע או להשאיר את הטויוטה עוד קצת זמן?

אם כן את הקטנות אז שואל איזו? יש מבצע מימון לספארק שהוא איכותי.

שמעתי שגם הפיאט פנדה וגם הפיזו 107 ימכרו בכ60000 שח בתחילת ספטמבר. האלטו כנראה גם היא אופציה.

מה אתם אומרים?

תודה רבה

אלי

פורסם

שמע אני לא נביא, אבל לפי דעתי כדאי לך לנצל את המחירון ההזוי של היאריס כול עוד יש ביקוש, כי אני בספק לאור יצע המכוניות הקטנות, כמה המחירון שלה ימשיך להיות גבוה.

ובתכלס, למרות הביקוש ליאריס, אני ממש מתקשה לחשוב על ההזוי שירצה לקנות רכב כמעט בן 10 עם 200 אלף קילומטר, ב-15 אלף פחות מרכב חדש מהניילונים.

פורסם

אני דווקא הייתי נשאר עוד הטיוטה,אתה יד 1,אני מאמין שאתה שומר עליה ומטפל כמו שצריך ועובדה שאתה מרוצה ממנה מבחינת אמינות,לכן כול עוד הכול בסדר אני לא רואה סיבה להחליף.

נסה למשוך אותה עד שתגיע הפנדה החדשה ואלטו מחודשת במרץ 2012 בערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...