Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרוטאות ועוד..חלק שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התרשמתי מהסיטרואן DS ומהבל אייר.

אני גם חושב כמו זה שמעליי שחבל שאין הגנה מפני שמש וגשם לכאלה אוצרות.

תכין לפחות 20 אלף דולר, כי מתחת לזה לא תצליח להשיג לא את הבל אייר (שצריכה שיפוץ) ולא את ה-DS שלפי טענתו במצב מצויין ונוסעת ...

20 אלף דולר לבל אייר?!?!? מה?! הוא נפל על השכל?

פורסם

אין ספק כי זה אחד מאותם "שירשורפלצת" שהיתנפחו מעבר לכל מידה...

אם לא מתאים לאותו פלוני לקנות רכב במחיר X, אז לא! זכותו של אדם לבקש איזה מחיר שמניח את דעתו...

אני בטוח שיבוא יום ומישהו יקנה את הרכבים האילו במחיר שאותו הוא מבקש.

למה? כי א': פראירים לא מתים הם רק מתחלפים/זוכים בלוטו

ב': אם יש מספיק סבלנות בסוף מוצאים...

זהו, לדעתי קבוצת לחץ תעזור להוריד את האיש לכדור הארץ...

או שלא... ואם הוא יעלה את המחיר, זה כבר לא יהיה אכפת, כי זה יהיה מחוץ לתחום בין כה-וכה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
התרשמתי מהסיטרואן DS ומהבל אייר.

אני גם חושב כמו זה שמעליי שחבל שאין הגנה מפני שמש וגשם לכאלה אוצרות.

תכין לפחות 20 אלף דולר, כי מתחת לזה לא תצליח להשיג לא את הבל אייר (שצריכה שיפוץ) ולא את ה-DS שלפי טענתו במצב מצויין ונוסעת ...

סוחר שמחפש פריארים!!! :mad:

ds במצב תצוגה!! אולי ואני מדגיש אולי שווה 20000 דולר!!!

פשוט פשע אבל זוהי זכותו(אחרי כמה שנים שהוא יגרוס\יזרוק את המלאי שלו הוא יתעורר!!

ממש לא נשמע כאדם שרוצה "לרוקן " את השטח אלא את כיסי הפריארים!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לא רוצה להוסיף שמן למדורה אבל הבן אדם באמת לא מציאותי!

עבור מיני ללא טסט וללא ניירת (קיבל אותה מתנה ולך תחפש את בעליה) הוא דורש 2000$ .

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם
לא רוצה להוסיף שמן למדורה אבל הבן אדם באמת לא מציאותי!

עבור מיני ללא טסט וללא ניירת (קיבל אותה מתנה ולך תחפש את בעליה) הוא דורש 2000$ .

קטע שנחתך על ידי מנהל הפורום עם כרטיס צהוב אפילו סוחר רודף בצע לא ידרוש על מיני 2k

מיני במצב תצוגה שווה אולי 20000 ש"ח!! אולי

תשמור את דעותיך האישיות על הבחור לעצמך ושמור על לשון נקיה בפורום

בני, מנהל הפורום

פורסם

אני זוכר כשהיתחלתי לחפש פרוייקט לשיפוץ בשנת 90',אנשים רבים דרשו על גרוטאות של ממש סכומים מופקעים בעליל(דוגמאות? 7,000 דולר על אופל רקורד 59,סכום די דומה על פיג'ו 403 ועוד כהנה וכהנה),ובסיכומו של עיניין,חלק לא מבוטל מהם ניגרס על ידי הרשויות המקומיות,או התפורר בחצרות בתי מושבים.כשמצאתי את ה RO 80 שלי,המוכר דרש 1000 שקל,כי היה חשוב לו שהאוטו ייסע עוד שנים רבות,ולא יתפורר.בל נשכח גם את עיניין היבוא שמכניס פרופורציות לכל העיניין,והופך שיפוץ של גרוטאה מרקיבה לעסק לא משתלם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המחירים שמצויינים כאן הם מחירי פתיחה. זה מה שהוא דורש.

הנסיון שלנו בפורום עם הוולוו 121 ומכוניות אחרות מראה שזה מדע מאד לא מדוייק.

אז אם הוא דורש יותר מדי ואף אחד לא יקנה, זאת זכותו ושישאר עם הסטוק.

מעניין שרבים מאיתנו כועסים על מוכרים אחרים, אבל לא שונים מהבחור הנ"ל כשמדובר ברכב שלהם עצמם...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
המחירים שמצויינים כאן הם מחירי פתיחה. זה מה שהוא דורש.

הנסיון שלנו בפורום עם הוולוו 121 ומכוניות אחרות מראה שזה מדע מאד לא מדוייק.

אז אם הוא דורש יותר מדי ואף אחד לא יקנה, זאת זכותו ושישאר עם הסטוק.

מעניין שרבים מאיתנו כועסים על מוכרים אחרים, אבל לא שונים מהבחור הנ"ל כשמדובר ברכב שלהם עצמם...

וולבו 121 במצב 2\3 ומחיר 40000 ש"ח נשמע הרבה יותר הגיוני מאשר בל אייר לפני שיפוץ או די אס ב20k בדולרים!!!או מיני ללא רשיוניות וניירות אפילו ובטח גם לא במצב טוב ב2000 דולר ??? :roll:

יש הבדל בין להפריז בעשרות אחוזים מהערך הקבוע\מקורב\בחו"ל וכו וכו לבין מאות אחוזים לא חושב? :shock:

פורסם

אני יכול לקבל בבקשה מיקום מדויק של מגרש האוצרות הנ"ל ???

ואם אפשר בנוסף גם את הטלפון של הבחור ???

תודה מראש !! :D:D

פורסם

דבר ראשון אני רוצה להגיד שאנחנו גרים בישראל... ובישראל לא מוכרים מכוניות בדולרים גם אם זה ענתיקות.. ככה שאולי 20K דולר זה נשמע מעט פסיכולוגית תחשוב על זה שזה יכול להגיע כמעט ל100 אלף שקל לאוטו מתפרק!!! :mad:

אני מאמין שלכל אחד יש זכות לבקש איזה מחיר שהוא רוצה אבל הבן אדם הזה גובל בחוצפה שאני לא מסוגל לבטא בכתב... יושבות אצלו במגרש מכוניות דיי נדירות מחלידות!

עכשיו אנשים טובי לב באים לקנות את האוטו כדי להחזיר אותו למצב נסיעה ממש לעשות מצווה אבל בן אדם כזה בא ומבקש מחירים מופרכים בכל רמה [להביא בל אייר מארה"ב ברמה טובה למדי עולה פחות!] מה שעוד מעצבן אותי שבני אתה הבן אדם שמפרסם את הבן אדם כ"חבר" שלך אתה מגבה אותו ולא קורא לזה שערוריה ומנסה להחזיר את חבר שלך למציאות של נכון יש לו מכוניות נדירות אבל מה הוא בא לעשות קופה על אנשים! :mad::mad::mad:

הנה דוגמאות מה אפשר למצוא ב20 אלף דולר!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6160&item=2483201012&rd=1

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6160&item=2482849026&rd=1

10000 שקל למיני במצב רע?! תשמע זה כל כך מוגזם שאני מקווה שהבן אדם ירקב עם המכוניות ושום פראייר בעולם יקנה במחירים האלה..

מיני נמכרות ב2000 שקל 5000 למצב טוב... :evil:

פורסם

אל תכניס אותי אישית לקטע למרות שידעתי שיהיו נשמות טובות שירדו גם עלי על השרות שנתתי לחברי הפורום.

אתה גורם לכך שלהבא כשאראה דבר דומה (ויש דברים דומים) פשוט אשתוק.

ולשאלה אם זאת חוצפה? הבנאדם רוצה מחיר מסויים עבור הסחורה. יצליח - ימכור. לא יצליח - לא ימכור וזהו.

ומי שרוצה להביא שברולט 56 מארה"ב, שיביא..כן ירבו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...