Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לרכוש רכב בחודש הקרוב ככה שיש לי לא מעט זמן לחפש.

הרכב ישמש אותי לנסיעות מהבית לרכבת כ-12 ק"מ בכול יום ולעוד נסיעות קצרות באזור.

התקציב סובב את ה6K.

מצאתי שני רכבים שעושים רושם של מתאימים לתקציב עם נתונים טובים.

רכב ראשון סקסו שנת 99 עם 160K ק"מ יד נמוכה המוכר נשמע מאוד אמין.

הרכב השני XS106 עם 130K ק"מ גם יד נמוכה המוכר גם נשמע בסדר.

למה דווקא אלו? קטנים, חסכוניים ועם טיפה הנאה.

על הסקסו אפשר לסגור על קרוב לתקציב, על הפיג'ו אני חורג מהתקציב בסביבות ה2000-2500 שקלים.

יש לי כמה שאלות.

1. האם המחירים נשמעים לכם הגיוניים, יש להתחשב במצב שוק היד שניה שמלא במכוניות כרגע ודי מת.

2. האם שווה לשלם את ההפרש על הפיג'ו?

3. הם יש הבדלים קריטיים בין הדגמים? משהו נחשב אמין יותר מהשני? בשנים האלו אני מאמין שכבר מדובר ברמת הטיפולים שהרכב קיבל.

4. אני רוצה לבדוק את הרכב במוסך באזור הרצליה, לא מעוניין ללכת למכון בדיקה. חוץ ממים של מערכת הקירור שהבנתי שמאוד קריטיים מה עוד חשוב לבדוק? ואם אפשר המלצה למוסך טוב באזור הרצליה שיבדוק את הרכב בדיקה טובה ועניינית לא ברמת הכסתא"ח אלה מה שצריך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

קודם כל - בתקציב הזה לוקחים את מה שהכי שמור מבחינה מכנית ודורש הכי פחות יישור קו.

דבר שני - מבחינת אוטו - מדובר בשני מכוניות זהות מכנית לחלוטין עם יתרון לסקסו (בהנחה ששניהם 1.4) - מזגן מקורי.

מערכת הקירור היא אמנם דבר חשוב אך כדאי לבדוק את תקינות המזגן (שתיקון כבר שלו יעלה לך כמו חצי אוטו) ותקינות מערכת החימום הפנימית (אם היא מנותקת - זה לרוב בגלל נזילה פנימית של הרדיאטור חימום וביצוע מעקף - התיקון דורש פירוק דשבורד - עלות שליש מערך האוטו).

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...