Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נהג חדש (אבל לא צעיר). איך אני יכול לעשות נסיעת מבחן על רכב שברצוני לקנות אם למוכר אין ביטוח על נהג חדש? האם הדבר חוקי, או שאם תופס אותי שוטר - הלך עלי כי נסעתי ללא ביטוח חובה (כן, אני יודע - הסיכוי שזה יקרה קלוש, אבל בכל זאת)? או שזה מותר אבל אם אני נכנס בטעות באיזה מרצדס, אני צריך לפתוח את הארנק לרווחה?

תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד כמה שאני יודע - כמו שאמרת, הלך עליך:-) כלומר שאסור אם אתה לא מבוטח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כללי הביטוח חלים רק כאשר הנהיגה היא בדרך קבע. כלומר באופן קבוע (גם פעם בחודש זה קבוע).

אם זה משהו חד פעמי הביטוח אמור להיות בתוקף.

מה שאתה אומר נכון לביטוח חובה בלבד.

ביטוח מקיף תקף לםי התנאם המצויינים בפוליסה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז מה שאתם אומרים, זה שלמעשה במקרה של תאונה - האחריות עלי. אם כך, איך אני אמור להתנהג בעת קניית רכב? אני אמור לבקש מהנהג לעשות סיבוב ולשבת לידו?

אתמול הלכתי לראות רכב. ובאמת ישבתי ליד הנהג ופשוט בקשתי ממנו לנסוע מהר, לעשות ברקס, כמה סיבובים וכו'. יש עוד משהו שאני יכול לעשות בבדיקה? אני מתכוון מבחינת נסיעה, לא מבחינת בדיקת שמן, נוזל קירור, וכדומה.

פורסם

ניתן לבטח רכב באופן חריג (נהג חדש, נהג נוסף) לתקופה מוגבלת.

המלצתי היא במידה והרכב מעניין אותך בקש מהמוכר לבטח אותו ליום אחד (עלות של עשרות שקלים גג), אם אומרים לו בביטוח שאין צורך וחד פעמי יהיה בסדר תבקש את זה במייל מסודר לכיסוי לאחר כך.

ב99 אחוז מנסיעות המבחן כלום לא יקרה אבל בפעם האחת שיקרה משהו מרפי ידאג שזה יקרה לך ומול רכב יוקרתי.

בנוסף שים לב שכאשר אתה רוכש רכב הביטוח כבר לא בתוקף ואין שום משמעות לכך שהמוכר אומר לך אני ישאיר לך את הביטוח להיום כי הביטוח יתנער מכל אחריות ולכן תעשה ביטוח גם אם לחודש ברגע הרכישה או לפני אם אתה סגור סופית.

אחד למיליון שיקרה משהו אבל מרפי מספיק רק אחד.

פורסם

למה שלא תרים טלפון לסוכן ביטוח או תתייעץ בפורום משפטי עם עורך דין?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מי שנוהג ברכב ללא ביטוח חובה אין לו כיסוי בשום צורה!! ותהיו בטוחים שחברות הביטוח שמתנערות גם במידה ויש לך ביטוח מושלם מלשלם כספים, תעשה הכל שבסוף תהיו חייבים כסף.

אבל הכי נורא זה שבמידה וחס וחלילה פוגעים בהולך רגל אז תהיה לך בעיה רצינית מאוד...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...