Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן זה בסדר...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

עם הרדיו דיסק וסוויץ פתוח עברתי על כל החוטים חוץ מהרמקולים ומהמינוס והפלוס אחרי סוויץ

וכלום לא הגיב.

אז חיברתי לפלוס אחרי הסוויץ גם תפלוס הקבוע וכל פעם שאני מכבד ומדליק הכל מתאפס לי.

ויש לי עוד שאלה את remote מהמגבר מחברים לרדיו דיסק לremote ברדיו דיסק?

ועוד שאלה איזה חוט אפשר להשים לפלוס הקבוע ואיזה פיוז אני מכוון כמה אמפר ואיזה גודל של חוט?

תודה לעוזרים..

פורסם

אין מצב שאין לך פלוס קבוע

תכבה את הרדיו והסווי"ץ ותחפש את הפלוס הקבוע

אני בטוח שתמצט

שים לב שלא לחבר את הפלוס אחרי סווי"ץ לדימר

כן את חוט הרימוט מחברים לכחול ברדיו דיסק

בקיצור עם אתה לא מסתדר לאחר ההסבר הזה כדאי שתיגש למתקין

לא שווה שבשביל 70-100 ש"ח תגרום נזק

דרור

פורסם

יוסי כנס לשרשור הבא שיעזור לך מאוד..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=209427

אם בכל זאת אתה לא מסתדר אין מנוס מלפנות למתקין (למרות שאני יודע כמה כיף לעשות לבד)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אם אכן כשלו כל הנסיונות ואתה מחליט לסלול כבל חדש, תעשה על הדרך גם מינוס טוב וחזק.

מתחדשת*

פורסם

יוסי אני ממליץ שתיגש למתקין כשהרדיו דיסק בחוץ ותבקש שימצא לך את הפלוס

מקסימום תיזרוק לו כמה שקלים אבל תחסוך לעצמך כאב ראש גדול.

להעביר כבל פלוס מהמצבר זאת משימה לא פשוטה צריך להעביר את החוט יפה עם אזיקונים לזחול מתחת לדשבורד

או שפשוט תיקח פלוס קבוע מהסוויץ זה הרבה יותר קל ובטוח מאשר להריץ חוט עד למצבר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...