Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד רעיון שקפץ לי לראש זה מרצדס S קלאס מתחילת שנות ה2000. לא יודע בכמה הן נסחרות אבל בטוח שכל תקלה שם תיהיה בור ללא תחתית והסחירות נראה לי גם כן בריצפה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ללא ספק שרשור הייעוץ הכי טוב שראיתי אי פעם בפורום. :lol:

אני חושב שצרפתיית סאלון מאובזרת ועמוסת טכנולוגיה תעשה את העבודה בצורה טובה.

או לחילופין מרצדס מונית במיל' כמו שאחד החברים אמר פה. באמת יש הרבה כאלה שנראות טוב, והן מאוד נעימות ומפנקות...עד שמתקלקל משהו. ואז אפשר בקלות להוציא סכום של 5 ספרות על תקלה בודדת.

בהצלחה :mm_yeah:

V5

פורסם
רק שמרוב התרגשות מהבחור אשר קנה לה מרצדס,וולוו או יוקרתית "חולה" אחרת היא תרצה לחזור אליו ואז הוא נתקע עם שני גמורות!

:lol:

קנה לה אחת כזאת וסגרת את הסיפור בטיפול הראשון\החלפת צמיגים או תדלוק

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4_info.php?CarID=217719

אם כך אז לא מונית מרצדס במיל'

סקודה אוקטביה טורבו דיזל עם רעש של טרקטור ממכרז של המשטרה תעשה יופי טופי את העבודה

עלה והצלח, מחזיק לחבר אצבעות

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
ניסן מקסימה

מה?:shock:

על מה אתה מדבר? ניסן מקסימה זה אחד הרכבים היותר אמינים שיש. במיוחד שמדובר בשנתונים מאוחרים.

מנוע גדול חזק, אבל חסכוני (יחסית כמובן). טיפולים לא יקרים, (כל עוד זה לא בחברה).

במספר מגזינים היא הייתה בין המכוניות הכי שוות בקטגוריה שלה. אחרי אינפניטי אקורה ולקסוס.

בקיצור, זה ההפך הגמור מהדרישות של בן אדם.:screwy:

אני גם תומך ברעיון הרנו לגונה. אמינות נוראית, צריכת דלק מוגזמת, חלקים יקרים. (לא ברור למה). רע בסופו של יום במוסך. ויש הרבה ימים כאלה.

גם הרעיון של GTI33 בא במקום. רק שלא מדובר על SUV מדובר על מנהלים. מה גם שהבימר תהייה הרבה יותר יקרה לקנייה מאשר שאר המכוניות שהוזכרו פה.

מעבר לזה אני חושב שהרובר זה גם רעיון טוב, אומנם יכול להיות שהוא יפגין אמינות מפתיע. אבל כשתגיע התקלה (והיא תגיע). היא תמצא את עצמה במצב של זמינות חלקים מאוד נמוכה כמו כן מחיר גבוהה.(כן ברור למה) וחוסר ידע של מוסכים לטפל ברכב. במיוחד ה75. ומבחינת סחירות, כנראה שהיא תהייה הבעלים האחרון של הרכב.

לפי מה שאני זוכר מנסיון מר של חבר. פסאט שנת 2002 אם אני זוכר נכון הייתה V6. זוללת דלק בכמויות שיגרמו למנועים אמריקאים להיראות חסכוניים, אמינות ברצפה וחלקים יקרים. וכמובן הקרם דה לה קרם. התעסקות עם צמפיון מוטורס איזראל :loco:.

אז שיהיה בהצלחה, ותזכור נקמה זה מאכל שמומלץ להגיש אותו קר, בתוספת חיוך.

בתקווה שתמצא רכב ממש נוראי להפיל עליה. גם אני חושב שלסחטנים מגיע הגרוע ביותר.

תעדכן שיהיה קצת על מה לצחוק.

נ.ב

עדיין לא ראיתי שרשור כזה בשום מקום. וחבל.

אני חולה על הקטעים האלה, יש אנשים שפשוט מגיע להם עונש כזה או אחר.

ברק.

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

פורסם

עצוב לשמוע שזוג שהקים משפחה מגיע למצב הזה.

הראש אומר - שיקנה את הרכב הכי זול שהוא מצליח לאתר שעונה על הדרישות.

פורסם

הוזכר פה בשירשור אחר שדרך טובה לאתר רכבים עם נזק כבד לשילדה היא לנסות לקבל הצעת ביטוח לפי מספר הרכב ולקבל תשובה שלילית (כי הרכב רשום כטוטאל לוס). הוזכר בהקשר של סוחרי רכב.

בברכת "איחלתי לחייל בהצלחה" ...

the london underground is not a political movement

פורסם

607

עונה על כל הקריטריונים של בית המשפט

בתוספת עמדה בכל דרישות החבר החל מחוסר שוק מוטחלט ותקלות מפה עד הודעה חדשה עקב טיפולים לא מוצלחים בשוק המקומי.

פורסם

שלא ילך על משהו יוקרתי מדי, אם התוכנית שלו תלך טוב מדי היא עוד תתבע אותו על זה ותזכה.

צריך רכב שיראה תמים ושעדיין ירגיש כמו שידרוג, ההמלצות על הצרפתיות מתאימות בול, שימצא אחת עם קילומטרג' נמוך, שלא תהיה לה אפילו סיבה אחת לבוא אליו בטענות (אגב פגיעת שילדה דווקא יכולה להתקבל בברכה כי היא לא גוררת הוצאות [חוץ משחיקת צמיגים מוגברת ומכירה עתידית של הרכב, עליהן אי אפשר לבוא אליו בטענות] ולא נראת לעין).

סביר להניח שמחיר הקניה יהיה בין הנמוכים, וקילומטרג' נמוך ככל שיהיה לא ימנע את הבלתי נמנע.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתם כולכם לא בסדר.

נתתם רכבים שאמנם הם נחשבים לא אמינים וסחירים אבל כיף לשבת ולנהוג בהם.

מה עם:

שברולט אלרו? יותר בעיות חשמל ממכשיר מוטורולה שנפל לאסלה. (עפ"י הורים של חבר)

מה עם "שברולט" אפיקה? (דייהו אספרו בתחפושת) קח בחשבון שאולי היא תצטרך גם מנוי לאורטופד.

יונדאי סונטה (הישנות)? כל תדלוק מקבלים טלפון מהבנק.

ולא לשכוח פורד טאורוס. סחירות של שקית זבל משומשת, צריכת דלק של נושאת מטוסים ואמינות של שודד ים.(עפ"י שמועות בלבד)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בפעם הראשונה שהתוודעתי לכמה מכוערים חיי הנישואין יכולים להיות, זה היה כשהייתי בן 21 ועמית לעבודה סיפר לי שהוא הגיש נגד אשתו תלונה על תקיפה. מאז אני לא יכול שלא להיות מרותק מהעליות והמורדות במשפחה המודרנית.

ובכן; מקצוען לא יקח סיכונים ולא יבנה על סטטיסטיקה. לא ידידי, 607 היא אמנם לא סדרה 5 אבל מדובר במכונית יותר מסבירה. כנ"ל וולבואים, מרצדס, אודי או כל דבר אחר. כן, אני מודע לכך שהאמינות של אודי מפוקפקת משהו, אבל אתה לא יכול לסמוך על מזל שידפוק אותה כאן. אתה צריך לכסות את עצמך מכל הכיוונים.

ככה (בלי סדר ספציפי):

1. יונדאי סונטה

2. ביואיק להסייבר

3. מרצדס אקס-מונית - רעיון מצויין

4. הטאורוס נהדרת גם למטרה הזו

5. קרייזלר 300M - אוטו גדול, מנוע גדול, מושלם

קארינה או פאסאט אקס-משטרה?????? (אפשר לעשות דבר כזה?)

אפשר גם ג'יפים? דיסקברי שנת 2001, לפי הבנתי, עשוי למוטט אותה כלכלית (אולי יש אחרים שחולקים על דעתי).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

סליחה שאני משבית שמחות.

העצה הטובה ביותר שתוכל לתת לחבר שלך היא לקנות לה את אותו דגם מאותה שנה.

כל התחכמות אחרת עלולה להוביל אותו לדיון משפטי שעלותו תהיה כמו כמה מכוניות כאלה.

נראה לי אגב שחלק מהעצות פה הן לא ממש רלוונטיות כי לא נראה לי שמדובר על מישהו שנמצא בארץ אלא בארה"ב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...