Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקר טוב,

השרשור הכי מצחיק שקראתי אי פעם, חזק!:wink:

ולענין, ישנם שני רכבים פופולארים מקבוצת vag, אודי a6, ופאסאט,

לגבי הפאסאט רצוי 1.8 טורבו ושווה להתאמץ ולמצוא 2.3 v5 הצרות יבואו בצרורות.

לגבי האודי כל דגם יהיה כלבת.

היתרון של הרכבים האלו הוא הפופולאריות שלהם, הרבה אנשים לא יודעים שמדובר בפחי אשפה,

סביר להניח שגם הגברת לא יודעת, רוב הסיכויים שהיא תהיה מופתעת לטובה.

פורסם

המון תודה על שלל התגובות וההצעות , למרות שמרוב מועמדות "טובות" שעלו אפשר קצת להתבלבל.

לגבי הרעיון ללכת לסוחר רכב , בפרט בנתניה - נשמע טוב אבל קיים חשש שהסוחר לא יתאפק ויהיה חייב לדפוק את הקלייינט

(כמו סיפור העקרב על הנהר) ואז , אוי ואבוי , ימכור לו רכב מוצלח ואמין...

נראה לנו אחרי שעברנו על הרשימה שנתמקד בצרפתייה אלגנטית (הגברת נהגה לבצע עם חברות מסע קניות בפריז ואף אהבה

לפקוד מסעדות צרפתיות).

חשוב גם לציין שחשוב לחבר שלי (ברור) מינימום הוצאה ומשהו כמו לגונה או C5 משומשת תתאים לעניין.(מחירי שוק ברצפה).

אם יש הארות/הערות/הצעות נוספות - יתקבלו בתודה.

פורסם

קרייזלר M300 או ויז'ן יעלו גרושים ויאכילו אותה מרורים.

לאגונה יש בודדות ורובן נמצאות בידיים מאוד אוהבות אז הסיכוי לתקלות יקרות קטן.

יש גם את הדייהו סופר סלון (אוניה מכוערת עם מנוע של מכונת תפירה). היא תסבול גם מהנסיעה וגם מהאחזקה.

כבר יצאו MG סיניות יד שנייה לשוק?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
סליחה שאני משבית שמחות.

העצה הטובה ביותר שתוכל לתת לחבר שלך היא לקנות לה את אותו דגם מאותה שנה.

כל התחכמות אחרת עלולה להוביל אותו לדיון משפטי שעלותו תהיה כמו כמה מכוניות כאלה.

נראה לי אגב שחלק מהעצות פה הן לא ממש רלוונטיות כי לא נראה לי שמדובר על מישהו שנמצא בארץ אלא בארה"ב.

צודק לחלוטין, אבל יש בעיה לראות את המציאות הפשוטה הזו כאשר אתה באמצע תהליך אשר המוטיב המרכזי פה הוא נקמה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עורך הדין של האישה הוא טיפש מארץ הטיפשים (כמה עורכי דין לגולגולת יש בישראל?) שהסכים בכלל לסעיף הזה בפשרה.

הוא היה צריך להתעקש על רכב מאותו דגם בדיוק.

הפשרה הזו יכולה להעיף בקלות את כל המזונות ואי אילו תשלומים שהבעל מחוייב לשלם לה, ויותר.

פורסם

תקנה את אחד הרכבים שעברו אצל tzvipper. יש סיבה לכך שהוא מחליף אותם כל שבועיים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני בעד לקנות לה את אותו הרכב בדיוק...

אבל...

ביואיק לה סייבר ספיישל אדישן או שברולט אימפלה או מונטה קרלו בהחלט לא יפלו מהקאמרי ואני מאמין שגם יראו קצת מוסכים פה ושם...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פשות פתאטי כל השרשור הזה ובכלל שהעלת פוסט שכזה.

וכמו שכתבו לך - יהיה מאוד קל לקשור את הפוסט הזה לתביעה במידה ויהיה צורך. נתת מספיק פרטים שיתנו הצלבה די טובה.

בעצם , השמחה לעיד פה של אנשים ואיך אפשר לדפוק יותר טוב את האחר - לא מפתיעה. אנחנו בישראל, לא ?

פורסם

וכמו שכתבו לך - יהיה מאוד קל לקשור את הפוסט הזה לתביעה במידה ויהיה צורך. נתת מספיק פרטים שיתנו הצלבה די טובה.

בעצם , השמחה לעיד פה של אנשים ואיך אפשר לדפוק יותר טוב את האחר - לא מפתיעה. אנחנו בישראל, לא ?

זה פורום נטול פניות ואינטרסים, משמע, אם גרושתו תכנס לכאן ותשאל איזה אוטו לא לקחת מבעלה האוהב, היא תקבל את אותן תשובות בדיוק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

סליחה שהנשים ברוב המקרים הן אלו שאחראיות לצרות במהלך הגירושין. יש להן פור רציני עלינו בבית המשפט, אז מה קרה ? עורך הדין ביקש, ויקבל, את הפנינה הבאה סיטרואן C5 בצבע לבן בושה, עם בקושי 214K קילומטרים. ממש פנינה אמיתית. הסוחר נראה לי מהאמינים והצדיקים שנמצאו באזור, בהצלחה.

אגב, משהו אומר לי שתחייג את המספר הזה רבות - 03-6702230.

הבוז לך.

פורסם

קשה לי קצת להבין איך אתם משווים סיטרואן C5 לקאמרי - אפילו על אשה שלא מבינה כלום ברכב נראה לי שזה לא יעבוד

:-D

ומי אמר שקאמרי לא תראה מוסכים? מהדגמים של ה2001 עד 2005 לפחות בארה"ב הגיר היה ידוע כבעייתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצא חבר אשכנזי צנום עם משקפיים ושלח אותו לקנות סיטרואן C5 דור 1 ממגרש בלי בדיקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איך בבית משפט היא תוכיח שהוא ידע שהוא קונה אוטו גרוע?

הבחור יכול להגיד שהוא חשב שסיטרואן רכב טוב מכיוון שיש הרבה כאלה בכביש וגם שקיבל המלצות חמות מחברים.

• תוכן חדש...