Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל גם כל VAG אוטומטית עם 150K ק"מ

שכחת להוסיף כחיזוק שהרכב צריך להיות עם כמה שיותר התקנות מקומיות כדי להגדיל את הסיכויים לתקלות חשמל.. :roll:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ברור לי למה הוחלט שהיא הסחטנית (מכר את הרכב שלה!!!)

אז מה אם זה רשום על שמו.

בכל מקרה אם יש ילדים בסיפור הם יסבלו הכי הרבה עם רכב במוסך ו/או אמא עצבנית

שרוצה לנקום בחזרה

תהיה חבר טוב ותמלץ לו לקנותלה קמרי קצת יותר חדשה

יחסים טובים בין גרושים מתכון בטוח לבריאות נפשית טובה של הילדים.

פורסם

חחחח אני חייב להודות שהרעיון הוא גאוני .. לא משנה אם זה גבר או אישה ששואלת כדי לדעת מה לא לקחת

ובנוגע לדיון שכבר לא בתוקף .. אני חושב שהמרצדס אקס מונית הייתה יכולה להיות אחלה בחירה :)

KimHi 2011

" הזמן שהשקעת בטיפוח השושנה שלך , הוא שהפך אותה לחשובה כל-כך "
פורסם

היי, היי... לא לקנות לה אלפא או לנצ'יה. שלא תסבול ברכב סקסי!

בתור סובל ידוע, אני לפחות מתוגמל מנטאלית.

מוולבו, 607 ובטח שC5 (המלכה חייבים להודות...) אין הנאה ויש סקס אפיל של עציץ.

גם יגוארים מתקופת פורד שווים שקילה.

אגב, הזבל בתחפושת הכי גדול שאפשר לקנות זה רובר סטרלינג. איזה טינופת... :twisted:

פורסם
****בטח שC5 (המלכה חייבים להודות...) אין הנאה ויש סקס אפיל של עציץ*****

אם לא הייתה לך אחת - תרגיע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עצה שלי - ב.מ.וו. סדרה 5 מערס, מלוקקת מבחוץ ורקובה מבפנים, עם קילומטראז' של שש ספרות (בסיבוב שני) יכולה להיות מכונית שתתאים לדרישות כמו כפפה ליד.

לקנות אך ורק ממגרש (רצוי של ערבים). אם יש להם במלאי כמה כאלה - לבחור אז זו שיש עליה הכי הרבה מדבקות, ניקלים, "שיבורים" של אוטו דיפו, ג'נטים בצורת אבטיח עם צמיגים מיצרן שבחיים לא שמעת עליו (המהדרין - כל צמיג במידה שונה), מגבר וסאב ענקיים בבגאז', רדיודיסק עם כיווני באס וטרבל מסובבים עד הסוף, שמן במנוע שנראה ומריח כמו קפה שחור עם הל, מי אסלה ברדיאטור (אם יש בהם משהו שנראה כמו טחינה, זה לא בהכרח שמן, יכול להיות שזה היה פעם טחינה :roll:), כמה שיותר אזיקונים ואיזולירבנד בתוך תא מנוע, אילתורי חשמל שדורשים מומחה לסילוק פצצות אטום כדי לפענח אותם, כריות אוויר שדחפו אותן בחזרה (רצוי כאלה עם סימנים אדומים), וכמה שיותר עצי ריח בסלון.

מקווה שהשפעתי על ההחלטה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קראתי את כל ההצעות כאן.נראה שכמעט ואין בארץ רכב מנהלים הגיוני לקנייה שגילו כ-10 שנים.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אל תצטער, למדנו שיעור חשוב. תן לאשה לבצע את כל ההחלטות, תן לה לבחור לעצמה את המכונית, תגיד תמיד כן, תחייך גם כשחרא וככה תחסוך לעצמך המון כאבי ראש וכסף, ואולי היא תסכים לך לקנות רכב ספורטיבי, אולי.

haters will hate

• תוכן חדש...