Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז לפני כחודש קניתי הונדה סיוויק 2006 (צורה חדשה), הדגם המאובזר ביותר (סאן רוף, קרוז קונטרול, שליטה על המערכת מההגה, צ'יינצ'ר של 6 דיסקים, 6 במקום 4 כריות אוויר ועוד ועוד...), עם 39 אלף ק' (פרטי, יד ראשונה).

הבדיקה יצאה חלקה וממורקת!

קניתי ב-80 (מחירון של יצחק לוי + שיקלול קילומטראז' = 87. שיחקתי להם על השריטות והצלחתי להוריד - תכלס לא הייתי מוריד עליה שקל, אם הייתי המוכר!)

העניין הוא שהמחירון של מאזדה 3 2008 (שאני לא ממש מת עליה) הוא 79 אלף וגם של הונדה סיוויק 2006 הוא 79 אלף.

כל הזמן מנקרת בי המחשבה שאולי עשיתי טעות ושבעצם מאזדה 3 מפרטי, יד ראשונה 2008 אולי הייתה אופציה טובה יותר (בכל זאת 2008!)

מה אתם אומרים? מה דעתכם? אני לא מת על מאזדה 3 בכלל (לא ממש יצא לי לנהוג עליה, למען האמת) וההונדה פשוט פצצה! חולה על כל רגע עם המכונית הזאת, אבל בכל זאת - מה דעתכם?

תודה!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלתי את עצמי המון את אותה השאלה בדיוק, אחרי ששילמתי סכום לא מבוטל לפני כמה שנים לסיוויק 2002 (גם עם סאנרוף וגם עם קילומטראז' נמוך...) ואני יכול להרגיע אותך:

צא מהסרט והתעלם מהאנשים הרבים שעוד ישאלו אותך את אותה שאלת ה"לא היה כדאי כבר" - קשקוש. יש לך רכב מצויין ואתה תהנה ממנו מאוד! (ואני אישית אגב נהגתי לא מעט על מזדה 3 מ-2008: רכב חביב אבל עדיין העדפתי את ההונדה). במיוחד עכשיו כמה שנים אחרי שאני רואה כמה שהרכב שלי נפלא ואמין וכיפי, אני אפילו עוד יותר מרוצה מהקניה ושמח שלא התפשרתי על "מיינסטרים" חדש יותר או זול יותר (והייתי על סף רכישה כזו שביטלתי מחוסר מוטיבציה).

שלא ישתמע שיש לי משהו נגד המזדה, אבל הייסורים האישיים האלו (תופעה ידועה הנקראת "buyer's remorse") באמת לא במקום - קנית מה שרצית, קנית גם משהו שהוא באמת טוב, אני אומר - תהיה מרוצה ואל תשתגע ;)

אגב, גם אני קניתי רכב שרוט אבל במצב מכני מעולה - איך הורדת 7,000 על זה?!?

פורסם

קודם כל כבר קנית מזל טוב.

אני לא יודע איך אתה משווה את הסיוויק ל-3 הסיוויק מכונית מצויינת מנוע נהדר, ה-3 סתם מכונית שרק בארץ מתלהבים ממנה. 

פורסם

אל תדאג עשית את הבחירה הנכונה,הסיוויק גם חסכונית,גם יפה,גם מהירה יותר ,גם נוחה יותר וגם כשתרצה למכור הסיוויק תאבד פחות מהערך שלה וגם יהיה לך יותר קל למכור,תבין השוק מוצף במאזדות 3 במחירי ז**ת,גם סיוויק יש אבל פחות במיוחד הדגם המאובזר,בקיצור קנייה מצוינת שים לב לצריכת הדלק תופתע לטובה עד מאוד.

בהצלחה ותתחדש.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

אל תשכח שההונדות שומרות על הערך יותר טוב מהמאזדה.

השוק מוצף במאזדות במיוחד ליסינג, בגלל זה פערי המחיר.

בנוסף הסיוויק סך הכל רכב טוב מאוד, נוח, אמין, צריכת דלק של 12.5 בממוצע (בעיר + בינעירוני), יש לה גיר טוב ומנוע טוב ביחד למשפחתיות האחרות, בקיצור מספק מה שמשפחה סטנדרטית צריכה.

תתחדש ותהנה :)

פורסם

תכליתו של השרשור הזה הוא לקבל חיזוקים (אמנם לאחר מעשה) לקנות את הסיוויק ולא מאזדה 3.

גם אני חושב שהבחירה שעשית עדיפה על ה-3.

alfa 156 2.5.

פורסם

תלוי על איזה מאזדה מדובר ,עם המנוע 2000 אתם סתם עפים פה על הסיוויק.

אם זה המנוע העצל ה1600 זה כמו להשוות קסטרו לדיזל :)

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
שאלתי את עצמי המון את אותה השאלה בדיוק, אחרי ששילמתי סכום לא מבוטל לפני כמה שנים לסיוויק 2002 (גם עם סאנרוף וגם עם קילומטראז' נמוך...) ואני יכול להרגיע אותך:

צא מהסרט והתעלם מהאנשים הרבים שעוד ישאלו אותך את אותה שאלת ה"לא היה כדאי כבר" - קשקוש. יש לך רכב מצויין ואתה תהנה ממנו מאוד! (ואני אישית אגב נהגתי לא מעט על מזדה 3 מ-2008: רכב חביב אבל עדיין העדפתי את ההונדה). במיוחד עכשיו כמה שנים אחרי שאני רואה כמה שהרכב שלי נפלא ואמין וכיפי, אני אפילו עוד יותר מרוצה מהקניה ושמח שלא התפשרתי על "מיינסטרים" חדש יותר או זול יותר (והייתי על סף רכישה כזו שביטלתי מחוסר מוטיבציה).

שלא ישתמע שיש לי משהו נגד המזדה, אבל הייסורים האישיים האלו (תופעה ידועה הנקראת "buyer's remorse") באמת לא במקום - קנית מה שרצית, קנית גם משהו שהוא באמת טוב, אני אומר - תהיה מרוצה ואל תשתגע ;)

אגב, גם אני קניתי רכב שרוט אבל במצב מכני מעולה - איך הורדת 7,000 על זה?!?

וואלה, סבבה, תודה על התובנות! אתה אחלה!

איך הורדתי 7K? - האישה לא ממש הייתה הכי בקטע של מכוניות ולא ממש ידעה לעמוד על שלה. בעלה גם לא התנגד להורדת המחיר. היא בכלל לא ידעה על "יצחק לוי" והמחירון ביד2 היה 84 לאחר שיקלול קילומטראז'. דיברתי על השריטות ואמרתי שאני מתכוון לתקן את הכל ושזה יעלה לי כסף. ביקשתי 80 וקיבלתי 80 :-)

גם אני לא הכי חלקלק בעולם - ההיפך, הידע שלי במכוניות לא כזה נרחב. אבל העזתי ויצא טוב :-) לא חשבתי שאצליח להוריד, כי הם כן היו מודעים לערך של הקילומטראז' הנמוך ושזה מעלה את הערך של הרכב בהרבה. את הבדיקה עשינו אחרי סגירת המחיר, עם אפשרות שלי לבטל את העסקה, במקרה שהבדיקה תצא על הפנים. היא יצאה פשוט פצצה. היא נסעה כ-20 קילומטר ביום - מהבית לעבודה (היא מורה) ומהעבודה לבית. מי שקונה מכונית חדשה בסביבות ה-170-180K (זה היה המחיר שלה בדגם המאובזר ב-2006) בשביל לנסוע לעבודה ובחזרה הביתה - 20 ק"מ ביום, לא ממש חסר לו כסף, וכנראה שגם מכאן שהם לא ממש התנגדו להנחה.

ד"א, השריטות - ממש לא רציני, ממש שטויות...

ביקשתי להוציא מהמוסך המורשה את כל ההדפסים - הכל טופל במורשה, חוץ מהטיפול שהיה צריך להתבצע ממש בתקופת המכירה. קניתי ומיד הלכתי למוסך המורשה לעשות טיפול - 900 ש"ח להחלפת שמן מנוע, פילטר מנוע, מסנן אוויר והחלפת שמן גיר (אמרו משהו על זה שמבחינת הזמן של המכונית על הכביש, לא הק"מ שהיא עשתה - השמן גיר מחמיץ [?!]) מה אתם אומרים? (על המחיר ועל זה שהשמן "מחמיץ"?)

תודה רבה לכולם! אתם אחלה!

פורסם
קודם כל כבר קנית מזל טוב.

אני לא יודע איך אתה משווה את הסיוויק ל-3 הסיוויק מכונית מצויינת מנוע נהדר, ה-3 סתם מכונית שרק בארץ מתלהבים ממנה.

כן, כבר הצלחתי להבין, פחות או יותר, שבארה"ב לא יורקים על מאזדה ועל הסיוויק - זה כבר סיפור אחר לגמרי.

פורסם
אל תדאג עשית את הבחירה הנכונה,הסיוויק גם חסכונית,גם יפה,גם מהירה יותר ,גם נוחה יותר וגם כשתרצה למכור הסיוויק תאבד פחות מהערך שלה וגם יהיה לך יותר קל למכור,תבין השוק מוצף במאזדות 3 במחירי ז**ת,גם סיוויק יש אבל פחות במיוחד הדגם המאובזר,בקיצור קנייה מצוינת שים לב לצריכת הדלק תופתע לטובה עד מאוד.

בהצלחה ותתחדש.

תודה!

כן, שמעתי דברים טובים על צריכת הדלק, אבל המזגן "אוכל" לי את כל ההנאה מלראות צריכת דלק נמוכה... בסה"כ אני די מרוצה - עם מזגן זה בסביבות 10 ובלי זה 11+ קילומטר לליטר. כמובן שעוד לא יצא לי לבדוק אותה "נקיה" ממזגן לגמרי, כי קיץ, אז גם את ה-"11+" תקחו בערבון מוגבל :-)

תודה על כל ההסברים האחרים - שמירת ערך וכל זה :-)

פורסם
אל תשכח שההונדות שומרות על הערך יותר טוב מהמאזדה.

השוק מוצף במאזדות במיוחד ליסינג, בגלל זה פערי המחיר.

בנוסף הסיוויק סך הכל רכב טוב מאוד, נוח, אמין, צריכת דלק של 12.5 בממוצע (בעיר + בינעירוני), יש לה גיר טוב ומנוע טוב ביחד למשפחתיות האחרות, בקיצור מספק מה שמשפחה סטנדרטית צריכה.

תתחדש ותהנה :)

תודה, תודה! :)

מממ... את ה-12.5 אני עדיין לא ממש רואה, בגלל המזגן, אבל אני מרוצה מצריכת הדלק בינתיים. נראה מה יהיה בחורף (לפי מה שאני רואה, אני אופטימי).

אני אוהב את זה שיש לה כוח, ממש כמו שצריך. אני נוסע יחסית רגוע (המכונית מגיבה כל כך טוב לכל ליטוף של הגז, ככה שלא צריך הרבה, כדי להינות ממהירות, מבלי לנסוע בעצבנות וללחוץ חזק על הגז).

בקיצור - אני מרוצה לאללה :)

פורסם
תכליתו של השרשור הזה הוא לקבל חיזוקים (אמנם לאחר מעשה) לקנות את הסיוויק ולא מאזדה 3.

גם אני חושב שהבחירה שעשית עדיפה על ה-3.

צודק! (תכליתו של השרשור...)

תודה :-)

פורסם
תלוי על איזה מאזדה מדובר ,עם המנוע 2000 אתם סתם עפים פה על הסיוויק.

אם זה המנוע העצל ה1600 זה כמו להשוות קסטרו לדיזל :)

שמע, לפי מה שהבנתי, מאזדה 3 2000 סמ"ק בולעת דלק והונדה סיוויק לא הרבה יותר חלשה ממנה, אבל הרבה יותר חסכונית בדלק (אפילו יותר ממנוע ה-1,600 של המאזדה).

תוסיף לזה שהנוחות של הסיוויק פשוט - חבל על הזמן ותוסיף לזה שזה הדגם הכי מאובזר ו... תקבל שהסיוויק שיש לי עדיפה על מאזדה 3 2000 סמ"ק.

לא?

פורסם
שמע, לפי מה שהבנתי, מאזדה 3 2000 סמ"ק בולעת דלק והונדה סיוויק לא הרבה יותר חלשה ממנה, אבל הרבה יותר חסכונית בדלק (אפילו יותר ממנוע ה-1,600 של המאזדה).

תוסיף לזה שהנוחות של הסיוויק פשוט - חבל על הזמן ותוסיף לזה שזה הדגם הכי מאובזר ו... תקבל שהסיוויק שיש לי עדיפה על מאזדה 3 2000 סמ"ק.

לא?

מאזדה מנוע 2000 אמרו לך שהיא שותה?אז היא שותה ...

יותר מהירה?ממש לא , יש הבדל ולא במעט,מאובזרת יותר?כן

נוחה יותר לנסיעה?לא

יש פלוסים לכל צד , אני היה לי אפשרות להביא סוייוויק חושב שהספיריט מנוע 2000 5 דלתות אחד המוכניות היפות בשוק סאנרוף ג'אנט 17 וכולי אוטו מדהים

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...