Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה-GTI נמכרה מזמן לבחור חביב.

לקח קצת זמן, אבל אני אדם שעומד בהבטחותיו.

האלפא יצאה מהמוסך ואין מאושר ממני, נוסעת מדהים ובעיקר נשמעת "וואוו"!

הבטחתי שאעשה סרטון, והנה הוא לפניכם, תהנו:

פורסם

וואו יונתן, כייף לראות אותה שוב נוסעת.

הסרטון קצר מידי, אז חייבים לראות אותה במציאות :wink:

תהנה ממנה, שוב המון הצלחה.

שי ורד

פורסם

מדהימה!

שמח שהיא והקופה נשארו :-P

קניתי לא מזמן GTV V6, גם היא עם מערכת פליטה אופטימית, אפשר לעשות מפגש אודיו, אבל מסוג אחר...

נראה לי שאם הצלם היה עומד בצד השני, מול הקיר, הסאונד היה עוד יותר מוצלח, כמו נסיעה במנהרה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

נשמעת "רעה" :-)

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
מדהימה!

שמח שהיא והקופה נשארו :-P

קניתי לא מזמן GTV V6, גם היא עם מערכת פליטה אופטימית, אפשר לעשות מפגש אודיו, אבל מסוג אחר...

נראה לי שאם הצלם היה עומד בצד השני, מול הקיר, הסאונד היה עוד יותר מוצלח, כמו נסיעה במנהרה.

שי

שי תתחדש, עשית קניה טובה, מכיר את הרכב הספציפי שקנית.

עכשיו שיש לך 2 GTVים בחניה חסר לך רק את אחותן לתקופה ויש לך סט מלא ;).

אשמח לעשות מפגש "אודיו".

אחרי שאצא קצת מלחץ הבחינות אפנה זמן ואגיע לאיזה מפגש שתוכלו להתרשם.

תודה לכל המברכים!

פורסם
שי תתחדש, עשית קניה טובה, מכיר את הרכב הספציפי שקנית.

עכשיו שיש לך 2 GTVים בחניה חסר לך רק את אחותן לתקופה ויש לך סט מלא ;).

אשמח לעשות מפגש "אודיו".

אחרי שאצא קצת מלחץ הבחינות אפנה זמן ואגיע לאיזה מפגש שתוכלו להתרשם.

תודה לכל המברכים!

אני נותן לאישתי למנהל סניף הבנק להתאושש קצת מקניית ה GTV V6 בלא למכור את ה TS, לא שזה כל כך נורא, אבל ביחד עם בניית בית זה עיתוי גרוע.

אבל אחרי ההתאוששות אני בהחלט רואה קופה לידן בחניה :lol:

אני לא כל כך פעיל במפגשים אבל תן התראה מראש ואשמח להגיע לראות את ה 75.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אמנם אני בלי האלפא כבר שנה אבל....

הAlfa wave עוד ישנו. מאחר ואמרת שקיימת רק אחת שכזאת בארץ, אני מניח שזה אתה שנסעת על ציר ז׳בוטינסקי ברמת גן עכשיו.

אז אתה יכול להיות רגוע, האדיוט האימפרזה שצפר ועשה שלום- אני:)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

איזה כיף לראות פרוייקטים כאלה זה מדהים מקווה שגם לי יצא לקנות משהו מיוחד באחד מין הימים

תהנה ממנו וקבל לייק ענק :mm_yeah:

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
אמנם אני בלי האלפא כבר שנה אבל....

הAlfa wave עוד ישנו. מאחר ואמרת שקיימת רק אחת שכזאת בארץ, אני מניח שזה אתה שנסעת על ציר ז׳בוטינסקי ברמת גן עכשיו.

אז אתה יכול להיות רגוע, האדיוט האימפרזה שצפר ועשה שלום- אני:)

אכן כן, זה היה אבא שלי שגנב לי את האוטו ונסע איתו למרכז, קשה לי להוציא לו את המפתחות מהיד לאחרונה :lol:.

הוא סיפר לי עליך!

תמיד נחמד לראות חברי פורום מסתובבים "שם בחוץ".

האוטו נכנס היום למוסך להשלמת כל מיני דברים שצריכים סידור כמו מנועי חלונות חשמל וסאנרוף שמקרטעים קצת (זזים לאט), פירוק הדשבורד וסידור מנוע המאוורר הפנימי והחימום,התקנת רבעיית בולמי קוני, סידור מד ספידומטר שנתקע לי.

אני אעדכן בהמשך לגבי ההתקדמות עם תמונות כשהאוטו סוף סוף נקי.

תודה לכולם על התגובות החמות, מאוד מחמם את הלב.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכונים מהזמן האחרון:

אחרי שעברנו את כל השדרוגים הקוסמטיים והפנימיים, שדרגתי את המנוע וכל דבר מכאני שנדרש החלפה, בולמים חדשים, והוחלפו כל הבוקסות מאחור לבוקסות מפוליוריתאן,וכל דבר שהיה צריך להחליף במתלה האחורי הוחלף,

הגיע הזמן להתמקד באמצע/קדמת האוטו, הדרייבשפט רעד בצורה רצינית, וכל המחברים מקדימה היו או קרועים או יבשים, הוזמנו מחו"ל כל המחברים, בול ג'וינטים, קופלונגים לדרייב שאפט (כל השלושה) ומייצב לדרייבשאפט, הלסת ירדה לי כשראיתי את המחיר של החלקים האלה, וכמובן שהמכס גזר עליי קופון, אבל החלקים כבר על הרכב, אז שבוע הבא אעדכן את השינוי אחרי ההחלפה הזאת.

כמו כן, אחרי שהתקנתי צנרת מלאה מנירוסטה ללא דוד אחורי, הרעש והוויברציות הכריעו אותי והחלטתי להתקין דוד אחורי שימתן קצת את הסאונד, שישאר סאונד של מנוע הבופו האגדי אבל שלא אפעיל 4 אזעקות ביום, אז אעדכן לגבי השינוי הנ"ל.

לפעמים נדמה, שעבודה על אלפא רומיאו לעולם אינה נגמרת...

מקווה שאחרי כל זה אוכל לבקר במוסך בתדירות הרבה יותר נמוכה.

• תוכן חדש...