Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוני גינצבורג!

נתחיל בו ונמשיך למצוא עבודות לשאר האנשים בערוץ 1 ככה שלא יפריעו לראות את המשחקים של היורו.

אולי אתם צריכים את גרנט בתור מאמן? איינשטיין בתור מעודדת (שעעעעעעעעעער, שערררררררררר [מאיר תרגע]- מוכר למישהו?..). זאביק זלצר יכול להיות מורה של"ח.

במשחק ישראל - צרפת?

הוא גם היה צרוד כזה בצעקה, לזה אתה מתכוון?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
חחחחחחחח FBI אתה כזה מסכן היינו כל הזמן מנצחים אותכם 7-0 אף פעם לא הבקעתם לנו גול

מאיפה אתה יודע שאלו היינו דווקא אנחנו ?!

אני דווקא זוכר הרבה ניצחונות שלנו למרות שזה היה לפני הרבה זמן.

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם
חחחחחחחח FBI אתה כזה מסכן היינו כל הזמן מנצחים אותכם 7-0 אף פעם לא הבקעתם לנו גול

מאיפה אתה יודע שאלו היינו דווקא אנחנו ?!

אני דווקא זוכר הרבה ניצחונות שלנו למרות שזה היה לפני הרבה זמן.

כי אני זוכר גם שהיותר גדולים היו אומרים לנו שניצחו אותכם ויכול להיות שניצחתם אבל בוא נגיד שממכבי היה לכם הרבה הפסדים

• תוכן חדש...