Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר יש לנו אירוע משפחתי ויש קרוב משפחה שנמצא בבית חולים. אנחנו רוצים שירגיש חלק מהאירוע.

מה האופציות שיש בשביל להעביר אליו את האירוע בוידאו בשידור חי ?

מה היתרונות / סיבוך / אפשרות להערכות מהירה / מחיר של כל אחד מהפתרונות ?

אני יודע שהשימוש במילה דחוף בפורום הוא מגונה ורצוי להימנע ממנו. אך עכב הזמן הקצר להערכות הנושא הוא דיי דחוף לנו.

תודה מראש!

פורסם

השאלה היא האם אתה רוצה שצוות הצילום (נניח המצלמה הראשית) תשדר בלייב? או לשים מצלמה בצד שתצלם את האירוע בלונג שוט? קודם הייתי מציע לך לשאול את צוות הצילום אם הם נתקלו בבקשה כזאת, ואולי הם יוכלו לדאוג לך לפתרון. שנית, יש חברה שנקראת LIVEU שמשכירה ערכות המתחברות לכל מצלמה ומשדרות בלייב לאינטרנט (הרבה אתרי חדשות עושים בהם שימוש). ולסיום - האופציה הכי זולה היא להעמיד מכשיר סלולרי בזווית טובה, ולהוריד אפליקציה שמשדרת בלייב (bambuser, qik) ל-URL מסויים שכולם יכולים להכנס ולראות (האופציה הזו היא די בחינם, אם יש לך אייפון פרוץ. אם לא אז זה כמה דולרים בודדים).

172

פורסם

בהמשך לההצעה של .tommy g, אם אין לך חבילת גלישה מסיבית בסלולרי, תמיד אפשר להתשמש באופצית הדור השלישי - בהנחה שיש לך בנק דקות (העלות אמורה להיות זהה לשיחה רגילה)

פורסם

פתרון נוסף הוצע על ידי משתמש שאין לו גישה לOT

תבדוק אם יש WIFI באותו אולם ותארגן 2 לפטופים ופשוט תעשה שיחה בסקייפ. אני מאמין שזה יעבוד. בבית חולים אני בטוח ב90% יש WIFI.

פורסם

קרובת משפחה שלי התחתנה בעוד שאחיה שהה בחול

לפטופ עם נטסטיק של פלאפון ומצלמה usb

העבירו את כל האירוע לייב לאחיה במסנג׳ר ולא היה ניתוק סאונד או וידאו

כמו כן הוא גם יכל לדבר עם כל הנוכחים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...