Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 מזגן חלש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב לאחרונה כשהמעלות עולות המזגן כמעט ולא מורגש. בד"כ כשמגיעים כבר ל 30+ מעלות בחוץ .

מדובר על שנת 2008. האם זה תקלה ברכב? (משמע שניתן לסדר) או שזוהי מחלה מוכרת ברכב הזה? (להשלים עם העובדה).

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המזגן חלש בכל המאזדה3

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מחלה של הרכב.

ווידויו של אדם הסובל מחום (עמיד כמעט לחלוטין לקור, אבל חום שובר אותי), שהייתה לו מאזדה 3, שזכתה לכינוי "מאזדיינת", בין היתר בגלל זה. מזגן פשוט על הפנים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מחלה של הרכב.

ווידויו של אדם שהייתה לו מאזדה 3,

מתי היה הרגע המאושר, שהיא הפכה להיסטוריה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא יודע מה אצלכם, אבל אצלי הוא חזק ומקפיא (ואני אפילו לא שם על המינימום שזה 15 מעלות).

אולי אתה צריך לבדוק את פילטר המזגן ברכב שלך אם הוא לא סתום במקרה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אולי מפני שיש לי את גירסת ה-2 ליטר אבל יצא לי לנסוע גם על דגם הפשוט וגם שם המזגן לא איכזב.

לא יודע מה אתם מצפים שהוא יפלוט? מימן נוזלי? אולי הייתה בעיה ספציפית עם המזגן ברכבים שלכם.

פורסם

לי הייתה במשך כמה שנים מזדה 3 והמזגן היה מעולה. בזמנו דובר על כך שבדגמים הראשונים שהגיעו לארץ הייתה בעיית תוכנה שפגעה בתפקוד המזגן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לי הייתה במשך כמה שנים מזדה 3 והמזגן היה מעולה. בזמנו דובר על כך שבדגמים הראשונים שהגיעו לארץ הייתה בעיית תוכנה שפגעה בתפקוד המזגן.

צודק, אבל זה רק בדגמי 2004, שלו היא 2008 יחסית חדשה. אולי באמת יש לו בעיה ספציפית (פילטר מזגן) או קירור שבורח

מאחד הצינורות אולי.

פורסם

שתי מאזדות בבית 2.0 + RUNX + IS.

לא מבין על מה אתה מדבר והמזגן במאזדות מצוין גם בהשוואה לאחרות.

הייתה בעיה בדגמים הראשונים - זהו.

פורסם
צודק, אבל זה רק בדגמי 2004, שלו היא 2008 יחסית חדשה. אולי באמת יש לו בעיה ספציפית (פילטר מזגן) או קירור שבורח

מאחד הצינורות אולי.

נכון, לשם כיוונתי, שיש בעיה ספציפית במזגן שלו ולא בעיה סדרתית; זו כבר לא קיימת מזמן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש בהחלט בעיה עם המזגן של ה 3 1.6 ליטר.

אם מחנים בחניון מקורה זה לא כל כך מורגש אבל אם האוטו ישב שעתיים או יותר בשמש, המזגן לא יצליח לקרר את הרכב במשך לפחות חצי שעה.

נבדק עם לפחות 10 מזדה 3/5 משנים 2007 ועד 2011.

פורסם

גם במאזדה3 מודל 2005 המצב היה כמו שאייל מתאר: אם הרכב חנה בחניון תת קרקעי המצב היה סביר, אבל רכב "מבושל" שרוצים לנסוע בו בצהריים - חבל"ז.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...