Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרות עין של שכנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לירן, לי יש סיפור הפוך לגמרי: לב.מ.וו שלי לא היה מקום בגלל הרכבים של ההורים לכן השכנים שלנו התדנבו שאני אחנה בחנייה הפרטית שלהם! כי הם לא השתמשו בחלק ממנה. לא חשבתי שזה מחזה כל כך נדיר, עד שקראתי את ההודעות כאן. פשוט לא להאמין איזה אנשים. אם מישהו היה אומר לי שהרכב אספנות שלי "מפריע לו בעין" או "מכוער", הייתי אומר לו: " אז מה? גם אתה מכוער, ובכל זאת לא אמרתי לך כלום."

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר טוב שלי היו לו בעיות עם שוכרי דירה.

הבן אדם יוצא שייטת .....הרים טלפון.

בלילה מאוחר חיכו לבן אדם שלושה חברה גדולים בחושך למטה .

כלב רוטווילר אימתני באמצע בגובה הביXXם שלו

משני הצדדים חברים עם אקדחים.

דיברו יפה ובנימוס שאם לא יעזוב בשקט ומהר..הם יודעים עליו ועל הילדים שלו וכדאי שיתנהג בהתאם.

עזבו בשקט כשהבן אדם כולו עלה רועד.

למחרת ..הסיפור ניגמר.

במיקרה שלך ..הוא עוד יעשה לך פוליש ואקס כל יום שישי ויבוא לשאול אם זה מספיק טוב.

הסיפור אמיתי לחלוטין!

בשקט ..חכם .. בלי עדים

תסדר לך באותו הערב שתיה\ יציאה עם חברים\ אישתך \ חברה\ בפאב..שהיית עסוק

חומר למחשבה..

GUY

פורסם

גיא מה שתארת נשמע כמו איום על אדם.

כלבים, בריונים, אקדחים, לא נשמע טוב בכלל...

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איום ..ממש ממש לא

מדברים יפה ומסבירים לו ממש יפה כי כל אדם צריך לא להתערב בנושאים שלא לו

סהכ" מביעים דיעה..לא כל אחד חייב להסכים איתה.........

ואז מסתובבים והולכים

במדינה שלנו מותר עדיין ללכת עם אקדחים ברשיון ועם רוטווילר קשור ומרוסן

וגם בלילה..

GUY

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואז מה השגת בזה? תמיד יהיה אחד יותר מפחיד ממך, יותר גדול ויותר חולה-נפש ממך.

יכול להיות שאם תפחיד מישהו יותר מדי אתה תנזק מזה בסוף.

אתה הופך ממוטרד למטריד, ובסוף אתה יכול לשבת במעצר בגלל אותו אחד שפגע בך קודם.

במקרה שתיארו כאן עם השכן המנוול, הכי טוב להשיג תמונות שלו מתעסק עם האופנוע, לבוא אליו, להראות לו ולהסביר לו יפה באיזה בוץ הוא נמצא. אם הבחור יתעשת ויבין שהוא טעה הוא יציע מעצמו פיצוי הולם. אם ישאר בעמדת "גבר גבר" שלו, מגישים תביעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אחח שכנים....

אי אפשר להיפטר מהם, ויש כאלה עם צרותע ין שלא תיאמן.

כשהיינו גרים בבניין היו לנו שני BMW משנות ה-70 עליהן השלום.

אחת הייתה חונה בחנייה הפרטים שלנו בטאבו ובאחת עוד היינו נוסעים (אבא שלי יותר נכון) והיא לא הייתה אספנות.

השכנים היו מתלוננים על הרכב בחנייה הפרטית שלנו!! ולא בגלל שזה הפריע למישהו לצאת\להיכנס לחנייה אלא סתם כי זה הפריע להם בעין!

אחרי כמה עשרות פתקי עירייה (שלא נענו להם) הגיעו פקחים של העירייה.

פתחתי להם את הדלת, ביקשו להכנס. מן הסתם אמרתי להם לא!

לא קפה, לא מים, כלום. מקסימום רעל, להם ולשכנים.

הם שאלו לגבי הרכב וביקשו שנפנה.

הבהרתי לפקח שפעם הבאה שהוא מדביק מדבקה על הרכב זה השחתת רכוש פרטי וכן הסגת גבול כי החנייה היא שטח פרטי בדיוק כמו הדירה אליה אני לא מרשה לו להיכנס. פעם הבאה אני מגיש נגדו באופן אישי ונגד העירייה תביעה על הטרדה בנוסף לנ"ל.

מאז לא שמעתי מהם :)

אחרי כמה שנים עברנו לבית פרטי וה BMW הוחנתה בחוץ. מן הסתם, שוב אותו תהליך, אך הפעם דובר בחנייה ציבורית ושאינה שייכת לאף אחד (טוב, לעירייה).

לא התנכלו אבל כל הזמן התלוננו.

מאז אנחנו מפנקים אותם ברעש ומוזיקה...

האם יש לך סימוכין מבחינה חוקית היכן החוק מציין שבחניה פרטית שלך אין לאף אחד זכות להורות לך להזיז את הרכב? משהו שאוכל לנפנף לפקח בעיניים אם אי פעם יקרה לי דבר כזה?

האם באמת מותר לעירייה להורות לך להזיז רכב אספנות שפקע לו הרישוי כאשר הוא חונה בחניה בבלוק שמגיעה לך בתור דייר?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כידוע לי

חנייה פרטית בטאבו היא כמו שמישהו נכנס לדירה שלך!!

שטח פרטי חוקי לגמריי

לגבי רכב

אני חושב..שיש סמכות כי כל עוד יש לך ביטוח חובה בלבד על הרכב בחנייה

הכוונה במידה והרכב עולה באש או ילד רץ ופוגע ברכב שלך - שעומד

יהיה כיסוי ביטוחי לנזקי גוף בלבד

הרכב יכול לעמוד כך שנים חוקית.

GUY

פורסם

מה לגבי שטח חנייה ברחבת הבלוק או שטח חנייה שמקונה לך מתוקף היותך דייר בבלוק אבל לא רשומה על שם הדייר בטאבו?

כמובן שהשטח אינו נמצא על הכביש או על שטח ציבורי השייך לעירייה אלא בתוך שטח פנימי של הבלוק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

Cerebral Cortex

סימוכין בחוק אין לי וגם לא חיפשתי.

פשוט אמרתי את מה שאמרתי לפקח. הוא קנה את זה וזהו.

אם זה היה מתפתח אולי הייתי מחפש ובודק יותר לעומק.

לגבי מה שגיא כתב - הוא צודק, זו בדיוק גם הייתה הטענה של הפקח.

אני מצידי טענתי שאם הילד ייפגע ברכב אני קודם אתבע את הוריו בסכום כפול על כך שבנם הסיג גבול ופלש לשטח פרטי.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
מה לגבי שטח חנייה ברחבת הבלוק או שטח חנייה שמקונה לך מתוקף היותך דייר בבלוק אבל לא רשומה על שם הדייר בטאבו?

כמובן שהשטח אינו נמצא על הכביש או על שטח ציבורי השייך לעירייה אלא בתוך שטח פנימי של הבלוק.

במקרה בו החניה רשומה בטאבו ע"ש הדייר, הוכחת הסגת גבול נזיקית לפי סעיף 29 לפקודת הנזיקין היא פשוטה מאד. לא צריך התערבות משטרתית, מספיק לתעד את הסגת הגבול, להביא הוכחה לנזיקין ולגשת מיד לביהמ"ש להגשת תביעת נזיקין אזרחית.

במקרה השני שציינת, זה מעט מסובך יותר ותלוי האם ישנו תקנון פרטני לבית המשותף המקנה חזקה פרטנית בשטחים המשותפים.

אם ישנו כזה, רוב הפסיקות יהיו דומות למקרה של חניה הרשומה בטאבו.

במקרה ובו לא נקבע תקנון, התקנון הקובע הוא "התקנון המצוי" המופיע בתוספת לחוק המקרקעין. שם לכל אחד יש חלק אחוזי בלבד בשטחים המשותפים ולא שטח ספציפי. אז אין לך עילה לתבוע, אלא אם הפולש בכלל לא מתגורר באותו בית משותף, וגם אז רק הנציגות של הבית המשותף יכולה לפעול נגדו.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
איום ..ממש ממש לא

מדברים יפה ומסבירים לו ממש יפה כי כל אדם צריך לא להתערב בנושאים שלא לו

סהכ" מביעים דיעה..לא כל אחד חייב להסכים איתה.........

ואז מסתובבים והולכים

במדינה שלנו מותר עדיין ללכת עם אקדחים ברשיון ועם רוטווילר קשור ומרוסן

וגם בלילה..

GUY

נו באמת, לא נהיה תמימים כאן... (סמיילי שמושך את העין מטה).

עובדה שלפי התיאורים שלך "עזבו בשקט כשהבן אדם כולו עלה רועד".

אם הם רצו להביע דעה ולנהל דיון היו מגיעים בלבוש אזרחי, בלי אקדחים חשופים שנראים לכל, בלי בריונים יוצאי שייטת, ובוודאי שבלי כלבים.

אם זה לא איום אז מה כן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כשאתה עם אקדח שלוף, הדעה שלך נוטה להתקבל ביתר קלות, עניין מוזר... :-o

יש לי חברים יוצאי תותחנים, אתה חושב שהם יסכימו לפגוש אותו בלילה עם איזה MLRS טעון ? אם לא, אני אבקש מהחבר מנ"מ להביא וולקן :twisted:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לפתור אלימות באלימות אינה מהווה דרך לפתרון אלה להסלמה של המצב.

אני חושב ומשוכנע שמצלמות + תביעה כאשר הפושע ייתפס יהוו פתרון הכי אפקטיבי.

גהנום ירוק.

פורסם

ואם כבר בענין שכנים...חבר טוב שגר בבית פרטי החנה קדילק פתוחה בחניה הפרטית שבתוך החצר המגודרת שלו.

יום אחד מגיע פקח של העיריה לאחר ששכנה התלוננה. וכשהוא בדין ודברים עם הפקח, השכנה צועקת שניא לא רוצה לראות הגרוטאה הזאת בעיניים. ומדובר ברכב עם טסט וביטוח.

שכנים...שכנים..

אריה

פורסם

^ וואו. אני מצטער אבל זה נשמע הזוי לגמרי. שאלו יהיו הדאגות של אנשים בארץ, באמת.

שהרכב של השכן בחנייה הפרטית שלו לא נראה טוב. :?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תוכן חדש...