Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם וחג עצמאות שמח!

ברשותי פורד פיאסטה 1300סמ"ק שנת95 דגם היוטה.

היום פתחתי את המכסה מנוע לבדיקת שמן מים שיגרתית וגילתי להפתעתי שהמיכל עיבוי ברכב ריק לגמרי, אבל מה בנסיעה לפני הרכב לא התחמם, עוד הבחנתי שמצד שמאל של בלוק המנוע יש מין מלא חלודה שם שלא הייתה לפני, טוב אז מלאתי מים כמו שצריך, בערך איזה ליטר היה חסר, ואז נסעתי מרמלה למודיעין, כשהגעתי הביתה פתחתי שוב את מכסה המוע ואז ראיתי שהמכל עיבוי ריק ושוב מצד שמאל של בלוק המנוע הכל רטוב, עכבתי אחרי זה והגעתי למסקנה שזה יוצא מבלוק המנוע מעיגול שם, שלמיטב הבנתי קשקניתי את האוטו,לפני שנה אמר לי המוכר שהחליפו לו את זה במוסך, עכשיו אני מצרף תמונות של העיגול שממנו משפריץ המים למיטב הבנתי ואת האזור שהמים השפריצו עליו, עכשיו לשאלתי,

1) מהו החלק הזה?

2) האם זה מקרה חמור ויגרור אחריו עלויות גבוהות?

3) יש צורך לפתוח את המנוע בשביל זה (כמו שעושים ראש מנוע)?

4) מהי העלות שאני צריך להתכונן אליה בעכבות התקלה הנחמדה הזאת?

התמונות הקשות:

jwz4n5dnkzcm.jpg

wtmmiqjkyjnn.jpg

j5vncohhzdgy.jpg

עכשיו באסה בדיוק לפני יומיים פירסמתי אותה למכירה אחרי שנהללא תקלות כלל מותק של אוטו, והנה הפתיעה אותי התקלה :)

אשמח לתשובות ובשורות טובות :),

עמית גלאם.

פורסם

היי, קודם כל אם זו הבעיה היחידה אז זו לא תקלה ממש חמורה ולא יודע אם ראוי אפילו לקרוא לזה תקלה. בכל מקרה, הפקק הזה נועד לסתום את החור העגול שאתה רואה בתמונה. לנו בארץ זה לא ממש משנה אבל החור הזה נועד שבמידה ונוזל הקירור קופא במדינות קרות במיוחד אז מהלחץ הנוזל יפרוץ החוצה דרך הפקק ולא יסדוק את ראש המנוע שם ואת הבלוק. הייתה לי בעיה כזו בעבר. יתכנו שני מקרים. או ששמו לך פקק קטן טיפה ממה שצריך או שישנו סדק או חור קטן בפקק הזה ודרכו יוצאים המים. בכל מקרה לא ביג דיל. הפקק הזה עולה לא יותר מ 20 שח ואולי תוכל למצוא אותו בחניות לאיבזרי רכב. לאחר שמוציאים את הפקק הישן פשוט נותנים מכה עם פטיש גומי על הפקק החדש ודוחפים אותו בלחץ למקום שלו.

בקיצור לא בעיה רצינית כלל וכלל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ואוו זאת הקלה.. נוצר לי הרושם מההסבר שהפקק שם בלחץ ולא מוברג אפילו, אז השאלה המתבקשת איך הוא יוצא משם הפקק הנמצא? צריך לפתוח את המנוע? או שיש שיטה?

פורסם

מקפיץ..

מישהומכיר את התהליך ויוכל להסביר?

אני חיפשתי המון ולא מצאתי.

שוב המון תודה,

עמית גלאם

פורסם
לא רואים מאיפה יוצאים המים, אתה יכול בבקשה לצלם תמונות באיכות טובה יותר ולסמן את האזור?

יותר ברור מזה אין, מדובר בפקק מיים בבלוק המנוע.

:)
  • תוכן חדש...